Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 305 10
Μπουρδέλα
276832
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Απογοητευμένος και μετά από ένα κακό γαμήσι με την καργιόλα Στέφανι στο Λ73α, κατηφόρησα προς βρωμέρο Μετάξι με τα πόδια γιατι ηθελα να πετύχο το κοντοπούτανο Βανέσα στο Ιασ 37. Η τσατσά μου είπε οτι θα ερχόταν μετα τις 7μιση, οπότε έπρεπε να φύγω, και σε συνδυασμό με τις αμέτρητες σοκολατί πακιστανομαυρικες ψωλές που έχει ρουφήξει το μουνί της καθώς και τη γενικότερη βρωωωμααα της περιοχής, έφυγα ξανά προς Φυλής. Τελευταία μου ελπίδα στο Φ71, όπου περιέργως ποτέ δεν έχω φάει φώλιασμα ως τώρα, παρά το γεγονός οτι παντα λατίνες βρίσκω εκεί. Δούλευαν Σανέλ (ξανθιά σγουρομάλα από βενεζουέλα, μεγάλαη χείλη, βελούδινο λευκό δέρμα, σχετικά ψηλή, μεγάλα στήθη) και Σουζάνα αν θυμάμαι καλα (μελαχρινή λατίνα, οχι τοσο ωραίο σώμα, τεράστιες ρώγες,ψηλοπεσμένα στήθη).
Μπαινω με Σανέλ γιατι μου άρεσε αρκετά εμφανησιακά και μου έβγαλε όμορφη άυρα, έρχεται το κορίτσι μέσα, βυζιά μεγάλα με ομολογουμένως παρα πολύ καλή πλαστική, αφού ακόμα εχω αμφιβολία αν ήταν όντως φυσικά (αλλα δεν ήταν), καπότα-τσιμπουκάρα, με καλεί στη συνέχεια να περάσω στο μουνί της. Πανέμορφο λουλουδένιο, κάτασπρο, 5κάθαρο, βελούδινο, κακώς δεν εκανα κινηση να τη γλείψω κιόλας, δεν ξερω αν τα δεχόταν βεβαια. Μπαινω μέσα, πολύ ωραία μαλακή αισθηση, δεκτική, καυλόφατσα την ώρα που γαμάς. Τη γυρνάω στα τέσσερα, πολύ ωραία σφιχτή κωλάρα, καθόταν και τον έτρωγε βαθιά και ο πούτσος μου χαιρόταν. Στράγγιξα μέσα της πολύ ωραια, βγήκα, χαιρετούρες και λίγα ισπανικά (από ότι κατάλαβα μιλάει και αγγλικά), και γειά σας. Από τις καλές επιλογές κατά τη γνώμη μου, πολυ ευχάριστη και φιλική, και ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ. Το αυτονόητο και ελαχίστως προαπαιτούμενο για ένα καλό άδειασμα.
Μπαινω με Σανέλ γιατι μου άρεσε αρκετά εμφανησιακά και μου έβγαλε όμορφη άυρα, έρχεται το κορίτσι μέσα, βυζιά μεγάλα με ομολογουμένως παρα πολύ καλή πλαστική, αφού ακόμα εχω αμφιβολία αν ήταν όντως φυσικά (αλλα δεν ήταν), καπότα-τσιμπουκάρα, με καλεί στη συνέχεια να περάσω στο μουνί της. Πανέμορφο λουλουδένιο, κάτασπρο, 5κάθαρο, βελούδινο, κακώς δεν εκανα κινηση να τη γλείψω κιόλας, δεν ξερω αν τα δεχόταν βεβαια. Μπαινω μέσα, πολύ ωραία μαλακή αισθηση, δεκτική, καυλόφατσα την ώρα που γαμάς. Τη γυρνάω στα τέσσερα, πολύ ωραία σφιχτή κωλάρα, καθόταν και τον έτρωγε βαθιά και ο πούτσος μου χαιρόταν. Στράγγιξα μέσα της πολύ ωραια, βγήκα, χαιρετούρες και λίγα ισπανικά (από ότι κατάλαβα μιλάει και αγγλικά), και γειά σας. Από τις καλές επιλογές κατά τη γνώμη μου, πολυ ευχάριστη και φιλική, και ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ. Το αυτονόητο και ελαχίστως προαπαιτούμενο για ένα καλό άδειασμα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σανέλ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
ειναι διαθεσιμες, δεν της παρακολουθειτε ολοι.
Και μ'αυτον τον τροπο, και δεν αποκλειονται οι αρνητικες σεξεργατριες,
και λεφτα "χανονται".... Τι να πω.... Δεν ξερω.
Αυτη η Στεφανι λοιπον, που της αλλαξαν ονομα απο το Στεφανια, (και κατι τρεχει στα γυφτικα δλδ)
και οπου πεταξα το 20αρι τζαμπα και βερεσε.... εχει της ... "κριτικες της".
https://www.bourdela.com/catalog/reviews-results/jr_girlname:%25CE%25A3%25CF%2584%25CE%25AD%25CF%2586%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9/listing:2277/