Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 147 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νικόλ μολδαβή στον όροφο Φιλιππίδου, δούλεψε φθινόπωρο και στο κάτω μαγαζί.

Μίλφ γύρω στα 35 με δασκαλίστικη φάτσα , φοράει γυαλιά - κατά τ'άλλα σαν πρόσωπο, καθημερινή. Μαύρα ίσια μαλλιά. Σώμα αρκετά καλό για την ηλικία της , λεπτή με λίγη πατίνα φθοράς φυσιολογική για μετά τά τριάντα. Βυζί μεσαίο πλάσ, ενισχυμένο και ελαφρώς πεσμένο, μέση,κώλος όχι σούπερ αλλά οκ.

Στο σαλόνι συχνά στέκεται-στήνεται κοντά στο στύλο και παίζει γουρλώνοντας τα μάτια είτε σιωπηλή είτε με εμφατικά επιφωνήματα τύπου αα-χάαα ούουλαλάα κλπ.

Την πρώτη φορά που την πήρα μπήκε μέ φόρα κι άρχισε κάτι ούλαλάαα!!! και...γιές μπέημπυ!!! ενόσω της την έπεφτα για χαμούρεμα αλλά είχα την όρεξη κι αντιπαρήλθα την όλη ψευτοκατάσταση και μπήκα με κατονεικοσάρα στύση. Η τύπισα συνέχισε τα ψευτοεπιφωνήματα οπότε σύντομα τη βαρέθηκα, ξενέρωσα και βάρεσα λήξη με ελαφρά.

Μετά από καιρό την ξανάδα και κάτι μου κλικάρισε,δεν το πολυσκέφτηκα,πέρασα. Κλασικά πέσιμο για χαμούρεμα αρχίζει η δικιά σου τα κρέηζυ μπόυ και τα μμμ... βέρυ σέξυ,συνεχάω κι εγώ με χουφτώματα και γλυψιμο της ρώγας της τολμώ να πω γουστάριζε.

όπου συνειδητοποίησα ότι οι βύζοι είναι ενισχυμένοι παρ' όλο που κάπως πεσμένοι...ρωτάει για ακά πίπα της κάνω νόου άι γουάντ του κίσσ δη ελιά νήαρ γιούρ μάουθ, έσκασε στα γέλια φωνάζοντας νόοοου γιού κρέηζυ...

προφυλακτικό λοιπόν και πίπα όπου της τον χτυπούσα κι ελαφρά στα χείλη.

Τη στήνω στα 4 και την ξεκινάω μαλακά στην αρχή άααχ γιές φώναζε βέρυ σέξυ μπόυ... είχα αποφασίσει να το πάω όμως πάνω απ' τα ψευτοεπιφωνήματα οπότε το φρέναρα μόνο όταν άρχισε να βελάζει πιο αληθινά. Τίιι τρέχει, γιου ντοντ λάικ μη του φακ γιου;- γιές γιές άι λάικ , φώναζε...

Αλλαγή σε ιεραποστόλικ όπου την πηδούσα εναλλάξ δυνατά και χαλαρά για κανά 5λεπτο ακόμα ,αγνοώντας κάτι νύξεις περί χρόνου που ψέλλισε μια δυο φορές, καθώς ήθελα να την φτάσω κατά το δυνατόν στά όριά της και να δω και τα δικά μου με τη συγκεκριμένη.

Στα συν ότι αφήνει να παίξεις με τους βύζους, αφήνει χουφτώματα και παιχνίδι με τα πόδια της. Επίσης ότι με άφησε να το λήξω εκεί που ήθελα. Γενικά μάλλον προς καλόκαρδη και πλακατζού μου κάθησε η συγκεκριμένη πονήρω αν και επαναλαμβάνω, βγάζει πολλές άμυνες με δήθεν επιφωνήματα και κομπλιμέντα θαυμασμού τύπου ουάου ανακόντα γιές γιές ούου μπέημπυ κρέηζυ κλπ.που συνήθως με ξενερώνουν.

Άν λοιπόν σου βγει να ντριμπλάρεις μπορεί να περάσεις ως και αρκετά καλά γιατί μάλλον κατά βάθος το ζητάει... Άν πάλι όχι, τότε θα είναι μια πολύ μέτρια εμπειρία.

Εμφάνιση 6,5
Υπηρεσίες 7 επειδή αφέθηκε παραπάνω τη δεύτερη φορά.
Χρόνος περίπου 12-13λ.
Υπηρεσία,χώρος πολύ οκ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σπουδαίος
18
Πόντοι:
3.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, giorgiodelafuentes2, Μήτσος Μπάμπολας και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2025
ρε μαν, η τυπισσα ειναι ακυρη απλα.
εκτος του οτι εχει ατσουμπαλο σωμα, οι σιλικονες στα βυζια της ειναι η μια πανω και η αλλη κατω.
η ελια που λες ειναι το λιγοτερο.

22 Απριλίου, 2025
papaphilips δεν συμφωνώ μαζί σου . Δεν την λες άκυρη.. Εχει κοσμο που γουστάρει τέτοιες φάτσες ( συμπεριλαμβανομένου κι εμού) χωρις να είναι όμορφη και τα βυζια μου αρεσαν
23 Απριλίου, 2025
@bourdeliaris82
ρε μάν με το σκεπτικό το δικό σου, ο κόσμος γουστάρει χιπο Μπιούτυ, καλαμάκι με περούκα Ναόμι και σαύρα Βάνα του 59.
έχει και άλλες άκυρες που τις βλέπω και γελάω, αλλά είπα κάποια παραδείγματα.
τι πάει να πει αυτό λοιπόν... ότι δεν είναι άκυρες όλες αυτές???
Εμμμμ
εσύ το πας σαν γούστο, εγώ το πάω σαν γενική εικόνα και συγκριτικά με κάποιες άλλες που αξίζουν π.χ. Λίζα από Φώκαιας.
δεν τη λες μουνάρα, αλλά ούτε άκυρη.
είναι μια ωραία παρουσία όμως για την ηλικία της με ότι αυτό συνεπάγεται.
23 Απριλίου, 2025
@papaphilips σίγουρα δεν είναι κανά θαύμα της φύσης η συγκεκριμένη, τώρα και για παντελώς άκυρη δε μου φαίνεται. Μου κλίκαρε ,τη δοκίμασα κι αυτά γράφω,τα θετικά και τα αρνητικά που είδα.

Η Λίζα που αναφέρεις όταν την πρωτοείδα στο σαλόνι μου φαινόταν πανάκυρη ενώ τώρα μου φαίνεται γυναικάρα. Εννοείται ότι δεν τις συγκρίνω!!!

Μπορώ να πω ότι έχω εξίσου αυστηρά κριτήρια με σένα ως προς την εμφάνιση. Αν τα ακολουθουσα πάντα κατά γράμμα τότε είναι ζήτημα αν θα πήγαινα με 4-5 κοπέλες σε όλη τη Φυλής.

Εδώ μου έχει τύχει και σε μπού και σε στού...κοπέλες που την πρώτη φορά μου φάνηκαν θεάρες,στη δεύτερη να μου βγούνε άκυρες είτε γιατί άλλαξε κάτι στην εμφάνιση είτε στη συμπεριφορά είτε επειδή δε μου λένε πια κάτι.

Οπότε αφήνω κάποια περιθώρια αραιά και που στο τι θα θεωρήσω άκυρο και τί όχι.
23 Απριλίου, 2025
@Dstrict
σύμφωνα με τις κριτικές σου, στην Νικόλ (που για μένα είναι άκυρη) έβαλες εμφάνιση 6 και στην Λίζα 7 (που για μένα είναι μια αρκετά καλή παρουσία της πιάτσας στην τρέχουσα εποχή και σύμφωνα με την ηλικία της πάντα).
αν θυμάμαι καλά εγώ είχα βάλει 7 στην Λίζα, ενώ στην Νικόλ... θα έβαζα με το ζόρι 5.
6 έβαλα στην Κατερίνα.
τι άλλο παραπάνω να πω λοιπόν?
Εμμμμ
24 Απριλίου, 2025
@papaphilips μόλις βρώ λίγο χρόνο θα σου απαντήσω πιο αναλυτικά εδώ για το πώς βλέπω το θέμα βαθμολογία εμφάνισης καθώς και για περιπτώσεις που έβαλα υψηλή βαθμολογία αρχικά(8άρι) και στην πορεία άλλαξα γνώμη.
Γενικά δε σκέφτομαι με απόλυτα τυπική λογική το θέμα αυτό και έχω τους λόγους μου που μπορώ να εκθέσω και εννοείται δέχομαι ότι μπορεί να έχω κάνει κάποιες λάθος εκτιμήσεις.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6