Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 179 10
Μπουρδέλα
305089
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από πολύ καιρό αποχής από το σεξ και ακόμα περισσότερα από τους οίκους, σήμερα ήταν η μέρα όπου θα έμπαινα στο άθλημα ξανά....
Πάω στον οίκο και είχε πολύ κόσμο. Φεύγω επιστρέφω μετά από κάνα 10' περιμένω 5' και βγαίνει από το δωμάτιο η μαύρη καλλονή, εδώ να πω ότι αν ήταν λίγο πιο τσουπωτη θα ήταν ίδια η naomie blias.
Έπαθα πλάκα, σφιχτό λεπτοκαμωμένο κορμί, σκουλαρίκι κρίκο στην μύτη, ευδιάθετη και για τελείωμα περνάει γύρα από καμία 10αρια και λέει καλησπέρα σε μένα.... Το 20αρικο βγήκε μόνο του. Δυστυχώς ειχε μεγάλη αναμονή λόγο του ότι είχε δύο άτομα πριν από εμένα.
Έφτασε η ώρα και να ανοίγει την πόρτα. Με κοιτάει χαμογελάει και πρόστυχα βγάζει την γλώσσα της , που είναι μακρυά, και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά γιατί ήθελα να την απολαύσω λίγο.
Στα του αγώνα. Ελεύθερο στοματικό καλό κάπως βαθύ με λίγο παιχνίδι και μετά ιεραποστολικό που λόγο της αποχής τελειωσα γρήγορα. Η κοπέλα πραγματικά φοβάμαι ότι θα μου φάει όλα τα λεφτά. Αξίζει όμως.
Θα πάω σίγουρα ξανά γιατί πρέπει να την ευχαριστηθω και στα 4 με τέτοιο κωλαρακι που έχει. Απλά υπέροχη
Πάω στον οίκο και είχε πολύ κόσμο. Φεύγω επιστρέφω μετά από κάνα 10' περιμένω 5' και βγαίνει από το δωμάτιο η μαύρη καλλονή, εδώ να πω ότι αν ήταν λίγο πιο τσουπωτη θα ήταν ίδια η naomie blias.
Έπαθα πλάκα, σφιχτό λεπτοκαμωμένο κορμί, σκουλαρίκι κρίκο στην μύτη, ευδιάθετη και για τελείωμα περνάει γύρα από καμία 10αρια και λέει καλησπέρα σε μένα.... Το 20αρικο βγήκε μόνο του. Δυστυχώς ειχε μεγάλη αναμονή λόγο του ότι είχε δύο άτομα πριν από εμένα.
Έφτασε η ώρα και να ανοίγει την πόρτα. Με κοιτάει χαμογελάει και πρόστυχα βγάζει την γλώσσα της , που είναι μακρυά, και αρχίζουμε τα προκαταρκτικά γιατί ήθελα να την απολαύσω λίγο.
Στα του αγώνα. Ελεύθερο στοματικό καλό κάπως βαθύ με λίγο παιχνίδι και μετά ιεραποστολικό που λόγο της αποχής τελειωσα γρήγορα. Η κοπέλα πραγματικά φοβάμαι ότι θα μου φάει όλα τα λεφτά. Αξίζει όμως.
Θα πάω σίγουρα ξανά γιατί πρέπει να την ευχαριστηθω και στα 4 με τέτοιο κωλαρακι που έχει. Απλά υπέροχη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
1. Πίπα βαθιά δεν κάνει ποτέ, πολύ δύσκολα, και ακόμα λιγότερο όταν είναι ακά...
2. Το κωλαράκι της είναι μικρό και φλατ, αλλά ξεγελάει γιατί είναι καλό και πάλι..
Ωστόσο είναι τίμια με όσα κάνει, κι ας υπάρχουν καλύτερες στην κάθε κατηγορία (πχ πίπα, καβάλα, κλπ..)
Γιατί περνάμε καλά και μου τα δίνει όλα...
Είναι απλά αδύνατη..
Αν ήταν γυμνασμένη θα άντεχε περισσότερη ώρα καβάλα..
Ούτε στρογγυλό ή σφιχτό είναι το κωλί της.. Φλατ είναι η κοπέλα παντού... Απλά αν λατρεύεις τη σοκολάτα επηρεάζεσαι και δεν το καταλαβαίνεις την πρώτη φορά