Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 136 10
Μπουρδέλα
244364
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Προπασχαλινή βόλτα στους οίκους και ανέβασμα στον όροφο. Δούλευε η Τζούλια, σκούρα μοντελέ λατίνα με μικρά βυζάκια. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Έλειπε δύο βδομάδες κ επέστρεψε. Την είχα πάρει ήδη 3 φορές με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις κ έχω γράψει κριτική στον κάτω οίκο. Πλήρωσα και μπήκα.
Το δωμάτιο αν και περιποιημένο, δεν είχε κρεμοσάπουνο για τα χέρια, αφρόλουτρο στο ντουζ
Απλά ελάχιστο κωλόχαρτο
Μπήκε η Τζούλια στο δωμάτιο βαριεστημένη κ με όχι καλή διάθεση
Είπαμε λίγα πράγματα και της είπα να βγάλει τα ρούχα της...Αρνήθηκε
Για φιλιά ούτε λόγος
Επειδή την ήξερα συγκρατήθηκα...αν ήταν πρώτη φορά, θα την έδιωχνα κ θα ζητούσα τα λεφτά πίσω...
Ήθελε να βάλει κ κάλτσα στη πίπα
Εκεί της το ξέκοψα τελείως
Μου έκανε μια σχετικά καλή πίπα κ εγώ δαχτύλιαζα τις τρύπες της
Μου έβαλε κάλτσα και με καβάλησε. Κουνιόταν πάνω στο ορθό κατάρτι, αλλά ήταν τελείως ξενέρωτη και ανέκφραστη
Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορες ψωλιές. Τη γαμούσα γρήγορα, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση...Ήθελα να τελειώσουμε, να εξαφανιστεί από μπροστά μου
Της είπα να μου τον παίξει κι εγώ έκανα παιχνίδι με τις τρυπούλες της
Άρχισα τότε να κερνάω κοκτέιλ που πήγε όλο στη κοιλιά μου...
Ντύθηκε, χαιρέτησε κ ξεκουμπίστηκε...
Ο τσατσός δεν ενόχλησε...
Συμπερασματικά, η Τζούλια δυστυχώς από πολύ καλή εξελίχθηκε σε μέγιστη φόλα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχα πάρει, άλλος άνθρωπος πλέον.
Γράφω αυτή τη κριτική περισσότερο για να σώσω κανέναν άνθρωπο που θα τη δει κ θα διαβάσει τις καλές κριτικές, που αφορούν το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η κοπέλα πλέον ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
Από εμένα ΟΧΙ...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Το δωμάτιο αν και περιποιημένο, δεν είχε κρεμοσάπουνο για τα χέρια, αφρόλουτρο στο ντουζ

Μπήκε η Τζούλια στο δωμάτιο βαριεστημένη κ με όχι καλή διάθεση

Ήθελε να βάλει κ κάλτσα στη πίπα

Μου έβαλε κάλτσα και με καβάλησε. Κουνιόταν πάνω στο ορθό κατάρτι, αλλά ήταν τελείως ξενέρωτη και ανέκφραστη

Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορες ψωλιές. Τη γαμούσα γρήγορα, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση...Ήθελα να τελειώσουμε, να εξαφανιστεί από μπροστά μου

Της είπα να μου τον παίξει κι εγώ έκανα παιχνίδι με τις τρυπούλες της

Ντύθηκε, χαιρέτησε κ ξεκουμπίστηκε...
Ο τσατσός δεν ενόχλησε...
Συμπερασματικά, η Τζούλια δυστυχώς από πολύ καλή εξελίχθηκε σε μέγιστη φόλα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχα πάρει, άλλος άνθρωπος πλέον.
Γράφω αυτή τη κριτική περισσότερο για να σώσω κανέναν άνθρωπο που θα τη δει κ θα διαβάσει τις καλές κριτικές, που αφορούν το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η κοπέλα πλέον ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

Από εμένα ΟΧΙ...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;