Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 136 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Προπασχαλινή βόλτα στους οίκους και ανέβασμα στον όροφο. Δούλευε η Τζούλια, σκούρα μοντελέ λατίνα με μικρά βυζάκια. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Έλειπε δύο βδομάδες κ επέστρεψε. Την είχα πάρει ήδη 3 φορές με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις κ έχω γράψει κριτική στον κάτω οίκο. Πλήρωσα και μπήκα.

Το δωμάτιο αν και περιποιημένο, δεν είχε κρεμοσάπουνο για τα χέρια, αφρόλουτρο στο ντουζ Έρωτας Απλά ελάχιστο κωλόχαρτοΈρχεται ροπαλιά

Μπήκε η Τζούλια στο δωμάτιο βαριεστημένη κ με όχι καλή διάθεσηΚεφάλι σε τοίχο! Είπαμε λίγα πράγματα και της είπα να βγάλει τα ρούχα της...ΑρνήθηκεΚεφάλι σε τοίχο! Για φιλιά ούτε λόγοςΚεφάλι σε τοίχο! Επειδή την ήξερα συγκρατήθηκα...αν ήταν πρώτη φορά, θα την έδιωχνα κ θα ζητούσα τα λεφτά πίσω...

Ήθελε να βάλει κ κάλτσα στη πίπαΚεφάλι σε τοίχο! Εκεί της το ξέκοψα τελείωςΓαμήσου Μου έκανε μια σχετικά καλή πίπα κ εγώ δαχτύλιαζα τις τρύπες τηςΚουλ

Μου έβαλε κάλτσα και με καβάλησε. Κουνιόταν πάνω στο ορθό κατάρτι, αλλά ήταν τελείως ξενέρωτη και ανέκφραστη Money Mouth

Αλλαγή στα τέσσερα με γρήγορες ψωλιές. Τη γαμούσα γρήγορα, αλλά δεν είχα ιδιαίτερη διάθεση...Ήθελα να τελειώσουμε, να εξαφανιστεί από μπροστά μουΓαμήσου

Της είπα να μου τον παίξει κι εγώ έκανα παιχνίδι με τις τρυπούλες τηςΚουλΆρχισα τότε να κερνάω κοκτέιλ που πήγε όλο στη κοιλιά μου...

Ντύθηκε, χαιρέτησε κ ξεκουμπίστηκε...
Ο τσατσός δεν ενόχλησε...

Συμπερασματικά, η Τζούλια δυστυχώς από πολύ καλή εξελίχθηκε σε μέγιστη φόλα. Δεν έχει καμία σχέση με αυτή που είχα πάρει, άλλος άνθρωπος πλέον.

Γράφω αυτή τη κριτική περισσότερο για να σώσω κανέναν άνθρωπο που θα τη δει κ θα διαβάσει τις καλές κριτικές, που αφορούν το ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Η κοπέλα πλέον ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΓαμήσου

Από εμένα ΟΧΙ...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεάρχης
159
Πόντοι:
34.948
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, giorgiodelafuentes2, boudog και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2025
Μήπως ήθελε κάνα φιλοδώρημα η Αμαζόνια και στο παιζε βαρύ πεπόνι λόγω αφραγκιας;
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
20 Απριλίου, 2025
@dCorso δεν νομίζω μύστη μου. Απλά, ίσως βαρέθηκε τη δουλειά και έγινε φόλα.
Δεν φταίμε όμως εμείς, ας φύγει...
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2