Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 68 10
Μπουρδέλα
74960
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Βολτούλα γρήγορη στο Μεταξουργείο με περιορισμένο χρόνο. Εσπρεσσάκι στο όρθιο κ βουρ στα σπιτάκια. Στην καλτ υπόγα δούλευε μια υπερκάλτ κοπέλα, η γυρολόγος Κατερίνα. Πολλοί ίσως την ξέρετε από Ιάσονος, τελευταία δουλεύει στα 11άρια εδώ. Είναι μια μιλφ, με κοντά αγορέ μαλλιά, κάποια πιασίματα κ κωλάρα. Το πρόσωπο της φέρνει λίγο σε εξωγήινο
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Τη ζήτησα κωλαράκι με έξτρα κ δέχτηκε. Πλήρωσα κ μπήκα. Ήταν η μέρα για κασκαντεριλίκια...
Το δωμάτιο τρισάθλιο, σαν κελί ισοβίτη που σκότωσε ολόκληρη γειτονιά
Μπήκε η Κατερίνα μέσα και άρχισε να λέει παρλαπίπες
Είναι ευγενική, αλλά μιλάει πολύ. Με θυμήθηκε από παλαιότερα κ ήθελε γλωσσόφιλα, που δεν τα είχα καθόλου ανάγκη 
Της έδωσα το κατάρτι να το φλογεριάσει. Άρχισε να το γλύφει κ της έδωσα κ τις αρχιδάρες μες στο στόμα
Με φλογέριαζε κι εγώ δαχτύλιαζα τη κλανιόλα της
Της είπα να στηθεί στα τέσσερα να τη σοδομίσω...Ήθελε μπρούμυτα... Έβαλα το κατάρτι σιγά σιγά στο σουφραδέλι της κι άρχισα ένα χαλαρό κωλογαμήσι
Μου είπε πως δεν άντεχε πιο γρήγορα, αλλά με προέτρεψε να της μιλάω βρώμικα
Μπάμπολας: "Σ' αρέσει να σου σκίζω το κωλάντερο? Είσαι καριόλα, θέλεις να σε ξεκωλιάζουν στη τρώγλη!"
Κατερίνα: "Ναι, ναι μωρό μου είμαι καριόλα..."
Συνέχισα λίγο το ήπιο κωλογαμήσι και τη γύρισα πλάγια. Δεν άντεχε όμως και έβγαλα τη κάλτσα, κάθησα στα γόνατα στο στρώμα κ της έδωσα το κατάρτι στο στόμα της
Με φλογέριαζε κ σε κάποια στιγμή άρχισα να κερνάω κοκτέιλ στη μάπα της κ στο πηγούνι της
Τη κέρασα ωραίο χυσομαπίδι
Την άσπρισσα καλά...
Μπάμπολας: "Αααχ στα φέρνω καριόλααα, πάρτα όλα λυσσασμένη"
Κατερίνα: "Ναι μωρό μου, δώστα μου"
Ντύθηκε, σκουπίστηκε, με ευχαρίστησε, φιλάκι κι έφυγε.
Της έδωσα ένα ταληράκι για τις έξτρα υπηρεσίες της.
Η τσατσά χτύπησε μετά το 10λεπτο.
Συμπερασματικά, η Κατερίνα είναι μια ύπερκαλτ κοπέλα και απευθύνεται σε κασκαντέρ. Σήμερα ήθελα να ρίξω κασκαντεριλίκι κ την πήρα με εμπλουτισμένο πρόγραμμα. Είναι αποκλειστικά για μύστες και καμικάζι. Δεν τη προτείνω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Το δωμάτιο τρισάθλιο, σαν κελί ισοβίτη που σκότωσε ολόκληρη γειτονιά

Της έδωσα το κατάρτι να το φλογεριάσει. Άρχισε να το γλύφει κ της έδωσα κ τις αρχιδάρες μες στο στόμα

Της είπα να στηθεί στα τέσσερα να τη σοδομίσω...Ήθελε μπρούμυτα... Έβαλα το κατάρτι σιγά σιγά στο σουφραδέλι της κι άρχισα ένα χαλαρό κωλογαμήσι

Μπάμπολας: "Σ' αρέσει να σου σκίζω το κωλάντερο? Είσαι καριόλα, θέλεις να σε ξεκωλιάζουν στη τρώγλη!"
Κατερίνα: "Ναι, ναι μωρό μου είμαι καριόλα..."
Συνέχισα λίγο το ήπιο κωλογαμήσι και τη γύρισα πλάγια. Δεν άντεχε όμως και έβγαλα τη κάλτσα, κάθησα στα γόνατα στο στρώμα κ της έδωσα το κατάρτι στο στόμα της

Με φλογέριαζε κ σε κάποια στιγμή άρχισα να κερνάω κοκτέιλ στη μάπα της κ στο πηγούνι της

Μπάμπολας: "Αααχ στα φέρνω καριόλααα, πάρτα όλα λυσσασμένη"
Κατερίνα: "Ναι μωρό μου, δώστα μου"
Ντύθηκε, σκουπίστηκε, με ευχαρίστησε, φιλάκι κι έφυγε.
Της έδωσα ένα ταληράκι για τις έξτρα υπηρεσίες της.
Η τσατσά χτύπησε μετά το 10λεπτο.
Συμπερασματικά, η Κατερίνα είναι μια ύπερκαλτ κοπέλα και απευθύνεται σε κασκαντέρ. Σήμερα ήθελα να ρίξω κασκαντεριλίκι κ την πήρα με εμπλουτισμένο πρόγραμμα. Είναι αποκλειστικά για μύστες και καμικάζι. Δεν τη προτείνω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2025
Χαχαχχαχα ρε θεέ άκου καλτ κωλογαμησι και χυσομαπιδι έγραψες ρε.Ουτε οι αχθοφόροι δε μιλάνε έτσι χαχαχα θεουλης
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 256592
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1