Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 122 10
Μπουρδέλα
160878
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βόλτα στο ρομαντικό Μεταξουργείο με φιλαράκι και άνοδος στον οίκο. Η υπηρεσία μας παρουσίασε τη Βαλέρια, μια ξανθιά μιλφ με πιασμένα μαλλιά αλογοουρά. Το πρόσωπο της μέτριο και το σώμα της κάπως κατσιασμένο
Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Μοιάζει με καθαρίστρια. Δεν μου έκανε κλικ αρχικά και συνέχισα τη τσάρκα μου. Σκέφτηκα αργότερα πως χρειάζεται το ευεργετικό μου κοκτέιλ για να ξανανιώσει
Γύρισα πίσω, πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μιλφάκι με πολύ καλή διάθεση και αμέσως με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Είναι σεξουλιάρικο μιλφάκι, έγλειφε καυλωτικά το λαιμό μου
Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι κ της έδωσα το κατάρτι να το γυαλίσει. Έκανε καλή φλογέρα με ωραία ένταση κ διάρκεια, αλλά μέτρια τεχνική. Καραμελώσε κ τις διψασμένες αρχιδάρες μου
Την έστησα σε μια μόνο στάση, στα τέσσερα, μιας και δεν με πολυέφτιαχνε το σώμα της. Άρχισα να τη σουβλίζω δυνατά και το κατάρτι έπιανε πάτο
Τη πηδούσα γρήγορα, τραβούσα το κοτσιδάκι της και της έριχνα ρυθμικά κωλοσκάμπιλα
Τη γύρισα ξανά σε τσιμπούκα κ άραξα σαν πασάς
Μου έγλειφε ηδονικά το κοντάρι κ μου μούλιαζε γλυκά τις μπάλες
Δεν άντεξα κι άρχισα να κερνάω το κοκτέιλ στη φιλόξενη καταπιόνα της
Πήγε μετά να σηκωθεί, αλλά της κράτησα το κεφάλι πάνω στο καυλί για να στραγγίξω κ τις τελευταίες σταγόνες κοκτέιλ 
Σηκώθηκε, τα έφτυσε στο νιπτήρα, ντύθηκε, φιλάκι κι έφυγε.
Η τσατσά χτύπησε την ώρα της φλογέρας
Συμπερασματικά, η Βαλέρια είναι μια μιλφ επιεικώς μέτριας εμφάνισης. Είναι φιλότιμη κ δοτική στο δωμάτιο κ κάνει αρκετή ώρα τσιμπούκα. Στα συν ότι τα πήρε καταπιόνα. Καθαρά όμως λόγω εμφάνισης, δεν νομίζω να γίνω τακτικός...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Ήρθε το μιλφάκι με πολύ καλή διάθεση και αμέσως με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα. Είναι σεξουλιάρικο μιλφάκι, έγλειφε καυλωτικά το λαιμό μου

Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι κ της έδωσα το κατάρτι να το γυαλίσει. Έκανε καλή φλογέρα με ωραία ένταση κ διάρκεια, αλλά μέτρια τεχνική. Καραμελώσε κ τις διψασμένες αρχιδάρες μου

Την έστησα σε μια μόνο στάση, στα τέσσερα, μιας και δεν με πολυέφτιαχνε το σώμα της. Άρχισα να τη σουβλίζω δυνατά και το κατάρτι έπιανε πάτο

Τη γύρισα ξανά σε τσιμπούκα κ άραξα σαν πασάς

Σηκώθηκε, τα έφτυσε στο νιπτήρα, ντύθηκε, φιλάκι κι έφυγε.
Η τσατσά χτύπησε την ώρα της φλογέρας

Συμπερασματικά, η Βαλέρια είναι μια μιλφ επιεικώς μέτριας εμφάνισης. Είναι φιλότιμη κ δοτική στο δωμάτιο κ κάνει αρκετή ώρα τσιμπούκα. Στα συν ότι τα πήρε καταπιόνα. Καθαρά όμως λόγω εμφάνισης, δεν νομίζω να γίνω τακτικός...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2025
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Σχόλια