Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 201 10
Μπουρδέλα
212967
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημέρι Πέμπτης κ μετά από βόλτα κατέληξα εδώ να πάρω τη σχετικά καινούρια μιλφ Αλίνα. Πρόκειται για μια μελαχρινή μιλφ, όχι άνω των 40, με ωραίο κωλαράκι κ πολύ σοβαρό βλέμμα. Στο δωμάτιο διαπίστωσα πως έχει κοιλίτσα κ πεσμένα δυάρια βυζιά.Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.Πλήρωσα και μπήκα.
Ήρθε το μιλφάκι με αρκετά σοβαρό και σκληρό ύφος
Της έκανα μερικά αστεία κ τη χούφτωνα για να σπάσει ο πάγος.
Καθάρισε με μωρομάντηλο το κατάρτι και το χλαπάκιασε. Η πίπα της αρκετά μονότονη, αλλά ήταν επιμελής κ τον έγλειφε σχολαστικά
Έπαιξε αρκετή ώρα φλογέρα...
Έβαλα κάλτσα κ της είπα να με καβαλήσει. Έπιασα τα κωλομάγουλα κ άρχισα να της καρφώνω κάθετα κ γρήγορα όλο το κοντάρι
Άφησε το σκληρό στυλ και άρχισε ν' αναστενάζει, να με σφιχταγκαλιάζει κ να τον τρώει όλον αχόρταγα
Αλλαγή σε ιεραπόστολο, με τα πόδια της στο κεφάλι μου. Έπιασα τους γοφούς της κ της κάρφωνα αποφασιστικά το γατάκι της
Έβλεπα τους μορφασμούς της κ τη κάρφωνα ακόμα πιο δυνατά
Το μουνί της έχει σχετικά καλή αίσθηση...
Αλλαγή στα τέσσερα, όπου πήρε πάλι το σκληρό ύφος
Έκανε καμπούρα για να μην τη ξεμουνιάσω
Βρήκα όμως το ρυθμό μου και της έδινα το μουνί στο χέρι κι ας έκανε καμπούρα
Τον έτρωγε άγρια κ τραβούσε τα σεντόνια η μιλφάρα...
Κάποια στιγμή δεν άντεξα, αφαίρεσα τη κάλτσα κ κέρασα το κοκτέιλ στα κωλομάγουλα της
Ντύθηκε, σκουπίστηκε κι έφυγε.
Η υπηρεσία χτύπησε, αφού είχαμε τελειώσει κ ντυνόμασταν.
Συμπερασματικά, η Αλίνα είναι ένα νέο μιλφάκι με σχετικά καλές υπηρεσίες. Κάνει αυτά που πρέπει κ τον τρώει όλον (εγώ βέβαια την πήγα λίγο στα άκρα
) Το αρνητικό είναι το συνεχές σοβαρό και σκληρό ύφος της που κάποιους μπορεί να ξενερώσει. Εμένα με βίδωσε και τη γάμησα πιο δυνατά...Επίσης έχει κοιλίτσα, σαν να έχει πιει μπυρόνια
Για μια φορά καλή, δεν νομίζω να τη ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Ήρθε το μιλφάκι με αρκετά σοβαρό και σκληρό ύφος

Καθάρισε με μωρομάντηλο το κατάρτι και το χλαπάκιασε. Η πίπα της αρκετά μονότονη, αλλά ήταν επιμελής κ τον έγλειφε σχολαστικά

Έβαλα κάλτσα κ της είπα να με καβαλήσει. Έπιασα τα κωλομάγουλα κ άρχισα να της καρφώνω κάθετα κ γρήγορα όλο το κοντάρι

Αλλαγή σε ιεραπόστολο, με τα πόδια της στο κεφάλι μου. Έπιασα τους γοφούς της κ της κάρφωνα αποφασιστικά το γατάκι της

Αλλαγή στα τέσσερα, όπου πήρε πάλι το σκληρό ύφος

Κάποια στιγμή δεν άντεξα, αφαίρεσα τη κάλτσα κ κέρασα το κοκτέιλ στα κωλομάγουλα της

Ντύθηκε, σκουπίστηκε κι έφυγε.
Η υπηρεσία χτύπησε, αφού είχαμε τελειώσει κ ντυνόμασταν.
Συμπερασματικά, η Αλίνα είναι ένα νέο μιλφάκι με σχετικά καλές υπηρεσίες. Κάνει αυτά που πρέπει κ τον τρώει όλον (εγώ βέβαια την πήγα λίγο στα άκρα

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 11, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Απριλίου, 2025
Πριν τη χυσεις στο κωλο τη ρωτησες ή ηταν εξτρα??

ButtLicker
12 Απριλίου, 2025
@ButtLicker Τη ρώτησα κ δέχτηκε. Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σώμα είναι το πρόγραμμα της....

Μήτσος Μπάμπολας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2