Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 116 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μεσημεριανή βολτούλα στο Μεταξουργείο κ . Η χονδρη υπηρεσία μου παρουσίασε την μεγαλων διαστασεων ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΗ ΑΝΤΖΕΛΑ και την μινιατουρα με φουλ προγραμμα ΑΝΝΑ. Προτιμησα την ΑΝΝΑ
Την έχω ξαναπάρει με ξανθα μαλλια ραστα με σχετικα μετριες εντυπώσεις. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα κουλουρακι κλπ Δηλαδη φουλ προγραμμα . Πλήρωσα διόδια στην ΑΝΤΖΕΛΑ γιατι η χονδρη υπηρεσια δεεε μετακινηται ευκολα . Μπήκα σε ένα από τα 3 υποφωτιζομενα δωματεια
Δωμάτιο για το μπούτσο, φεύγοντας από το κρεββάτι διαπίστωσα ότι ήμουν ξάπλα πάνω στην γεματη καπότα κάποιου συναγωνιστή που είχε χύσει.
Τσατσά υπεργηρη βαριεται να σηκωθει αφου τα ποδια της μαυρα κ πρισμενα από κυκλοφορικο μαλλον , μην περιμενεται πολλα από καθαριοτητα στο χωρο καλαθακι μεχρι πανω από χαρτια κ καποτες ενώ το σεντονι ειχε λεκε από φλοκια προιγουμενων ….
Η κοπελα τωρα η Άντζελα κ η Αννα .
Την ΑΝΤΖΕΛΑ την ειχα παρει παλαιοτερα με ελευθερο στοματικο
Τωρα πηρα την ΑΝΝΑ , η κοπελα στο σαλονι κουνιεται σαν ελατηριο σε ζαλιζει κυριολεκτικα ( ετσι πιστευα ότι θα ηταν στο κρεββατι , λαθος εκτιμηση , είναι υποτονικια και ΣΙΓΟΥΡΑ χαπακονεται , μπερδευει τα λογια της με απωλεια συνείδησης στο τι παει να κανει ….. ακαποτο !!!!! Ειναι γύρω στα 35 37 , ύψος 1.45 - 1.50 το πολύ, βύζος πεσμενος περιπου στο 1 - 1.5 κλεβει εντυπωσεις με το στητο σουτιεν , εχει κοιλίτσα που κρέμεται στο υπογάστριο, κώλος ωραίος φαίνεται αν και χαμηλοκώλα σε αθλητικο παπουτσι , πρόσωπο μετριο προς το έκφυλο, μελαχρινή ,ψευδιζει αλλα βγαζει αυτό το ανωμαλιαρικο το εκφυλο και φουλ που δεν τιμησα αλλα με τραβηξε . Πληρωσα λοιπον κ ξάπλωσα περιμένοντάς την, πασπατεύοντας τη μελάτη ψωλή μου.
Όταν μπήκε, φαινόταν πιο ελκυστική απ' ό,τι στο σαλονι.
Η φύση λοιπον προικίζει τους μπαρμπάδες με πρεσβυωπία, για να νομίζουν ότι οι θείτσες κ οι…. μικρες είναι ελκυστικές, ώστε να τις γαμάνε.
Η πρεσβυωπία είναι σαν ένα είδος ΠΟΤΟΥ αφροδισιακού.
Ειδικά στο μπουρδέλο με χαμηλο φωτισμο πισω από την πορτα και μαζί με πρεσβυωπία, μια μαϊμού φαίνεται σαν νεράιδα.
Η ΑΝΝΟΥΛΑ μπηκε και παρατηρούσε την ψωλή, πράγμα σύνηθες στις πόρνες, καθότι η ψωλή είναι σύμβολο αυθεντίας, δύναμης και ...νόμου.
Εγώ παρατηρούσα το σώμα της και αναρωτιόμουν τι μουνί θα συναντήσω.
Σου ανοίγει τα πόδια μια γυναικάρα 2 μέτρα, κι έχει ένα στενό και ρηχό μουνάκι.
Στ’ ανοίγει και μια κοντούλα οπως αυτη κι έχει μια μουνάρα σαν το φρέαρ του Μωυσέως.
Μεγαλο αρνητικο ότι μιλαει πολύ και κλεβει χρονο στο κρεββατι με το ψευδες αστειο μπλα μπλα της και τα προβληματα της μαλλον ψαχνει για χορηγο γκομενο για οσους ψαχνεστε να χασεται χρηματα να προσελθεται θυματα υπαρχουν πολλα.....
Ουσιαστικα θέλει να χύσεις οσο ποιο γρηγορα , να φύγεις γιατι τα ραστα μαλλια της μπλεκοντε στα χερια της όταν κραταει κ πιπονει τον μπουτσο .
Στο σαλονι άλλες εντυπωσεις δινει αλλα και η άλλη κοπελα η Αντζελα σε παρασυρει αφου σε σπρωχνει σε τραβαει σχεδον δια της βιας να περασεις μαζι της λες και είναι ο προαγωγος της .Στα του κρεββατιου τωρα πολύ μπλα μπλα προθυμη μεν αλλα όχι πολλα δε , δηλαδη στησιμο στα 4 πισοκωλητο λιγο , κατσε λιγο ετσι , κατσε λιγο αλλιως δε με βολευεις ετσι , ασε που μπηκα μεσα χωριςMoney MouthMoney Mouth … κ βγηκα νωρις αφου καταλαβα το τραγικο λαθοςΜαλακίαΜαλακία ( εκεινη δεν τρεχει τιποτε θες το χαπακωμα θες ότι θελει να αποκτησει πελατες που ριψοκινδυνευουν ααα ναι αγαπη μου τι εκανες ???? μου λεει και περασε καλτσα οσο ποιο αργα μπορουσε ….
Αρκετο τζελ με μετρια αισθηση κολπου , ειπα τελικα να τελειωσω με ένα μετριο ελευθερο στοματικο , τα μαυρα μακρια ραστα μπλεκανε με το παλαμαρι μου…..Τελειωσα αγαρμπα και υποχρεωτικα θα ελεγα .( θυμομουν και προσομοιαζα στο μυαλο μου φαντασιωνομουνα την ΛΙΛΙΑ την ΖΑΝΑ αρχοντησες βασιλησες της πιπας…..)
( Παλαιοτερα ηταν η ΛΩΡΑ σε αυτό το μαγαζι με καλυτερη πιπα κ ποιο καθαρη νομιζω δεν δουλευει τωρα .)
Η κοπελα δεν προλαβαίνει όμως να πλυθεί όπως διαπιστωσα γιατί όταν έχει πολύ δουλειά, (από το ένα δωμάτιο πάει στο άλλο) οπότε υπάρχει κίνδυνος να γλείφουμε τα χύσια άλλων συντρόφων που την έχουν χύσει σε βυζιά, λαιμό κλπ με το φουλ προγραμμα . Παίξτε με τα μαστάρια της, πιπώστε την, χύστε την και κρατήστε το στόμα μακριά από το κορμί της όπως εκανα εγω .
Είναι μια μετρια προς καλη λύση στο δεκαρικο αν αποφύγει κανείς τα δύσκολα σημεία που εντόπισα.
Καλά γαμήσια και υγεία σε όλους,
γειά σας συναγωνιστές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€