Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 122 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πηγαινοντας ξανα λοιπον στο Ιασωνος 1β δεξια πορτα με σκοπο να πετυχουμε την Μιλφαρα Ναταλια που προσφατα επεστρεψε...δυστυχως ομως ισως και λογω της προχωρημενης ωρας που πηγα (23:30) η Ναταλια ειχε σχολασει...λεει η τσατσα εχουμε καινουργια κοπελα την Βαλερια...αντε λεω να δω τι φρουτο ειναι αυτο...στο σαλονι εμφανιζεται μια σχετικα εμφανησιμη μιλφαρα με εκφυλο προσωπο...οπα λεω παμε να δουμε...Η Βαλερια λοιπον μια Ουκρανεζα μιλφ καπου 43-47 χρονων με ξανθο ισιο μαλλι το οποιο το εχει πιασμενο κοτσο, υψος 1,70-1,72 περιπου , ωραιο νορμαλ σωμα με 2 αρια βυζια, σχεδον καθολου κοιλια, χαριτωμενο πισινο με λιγα ψωμακια στα πλαινα....Ελληνικα δεν μιλαει σχεδον καθολου ... δεν την ειχα ξαναδει παλαιοτερα πουθενα σε καποιον αλλον οικο....δεν ειχα και ιδιατερες προσδοκιες, ημουνα και λιγο ξενερωμενος που δεν πετυχα την Ναταλια....τελικα η Βαλερια μου εκανε τετοια γαμησαρα που πολυ γρηγορα ξεχασα την Ναταλια χαχαχα... ολη την ωρα την ειχα ιεραποστολικα και φιλιομασταν με γλωσσα απο την αρχη... περασε ετσι η ωρα και η τσατσα δεν ελεγε να χτυπησει πορτα και καποια στιγμη αναρωτηθηκα... ρωτησα την Βαλερια "τσατσα? Νο?" μου απαντησε "μμμμ no no", κοιταχτηκαμε για λιγο και ξανα δωστου παλι γλωσσοφιλα και σφυροκοπημα, 2 φορες εγινε αυτο...τι ηταν αυτο ρε.... καποια στιγμη πιθανον στα 12-13 λεπτα φωναξε η τσατσα χαχαχα....τετοια γαμησαρα στο 10ρικο ειχα παρα πολλους μηνες να μου τυχει....Βαλερια λοιπον....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2025
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Dsar263