Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 196 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά από τσάρκα σε διάφορους οίκους, δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει κλικ. Έτσι λοιπόν, κινήθηκα στα σίγουρα και ήρθα σε αυτό το σούπερκαλτ μπουρδελάκι με τις μιλφάρες. Μάλιστα έχουν βάλει και μασαζοκρέβατο στο δωμάτιο Προσκύνημα Τη Μαρία την έχω πάρει 6-7 φορές συνολικά και ήρθε η στιγμή να της αφήσω μια κριτική. Είναι μια σοβιετική 50άρα χαμογελαστή με μαγουλάκια και ξανθά μαλλιά, ξυρισμένα στα πλάγια. Έχει πιασίματα, αδύνατα πόδια και μεγάλα βυζόμπαλα 5άρια. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα. Πλήρωσα τα κόκκινα διόδια κ μπήκα.

Καθώς τοποθετούσα τα ρούχα μου στον καλόγερο, μπήκε η μιλφάρα. Έπεσα πάνω στις βυζοτορπίλες της και τις έγλειφα σαν πεινασμένοςΧαμόγελο με γλώσσα Ξάπλωσα στο κρεβάτι και ήρθε πάνω μου, όπου κάναμε μια ισπανική με τις βυζάρες...

Καθάρισε με μαντηλάκι το κατάρτι και το πήρε στη στοματάρα της. Τον έγλειφε καλά, με καλό ρυθμό, σωστή ηδονικότητα κ μέτρια προς καλή τεχνική. Είχα ξαπλάρει και απολάμβανα τη τσιμπούκα της θείαςΝαι!

Έβαλε κάλτσα στο κατάρτι και την έστησα ιεραπόστολο. Την γράπωσα από τα πόδια και άρχισα να ρίχνω κάθετες, σταθερές πουτσιές στη μούνα τηςΝαι! Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...

Αλλαγή στα τέσσερα και δυνατές πιστονιές, ενώ την είχα πιάσει από τους ώμους. Τη γαμούσα δυνατά κ έβλεπα τα βυζόμπαλα της να πηγαίνουν πέρα δώθε απ' τον καθρέφτη Προσκύνημα

Έβγαλα τη κάλτσα και της είπα να θηλάσει το κατάρτι να κεράσω. Γλυφοκοπούσε το παπάρι κι εγώ χούφτωνα τα μαστάρια τηςΝαι!. Δεν άντεξα και άρχισα να κερνάω κοκτέιλ βαθειά στη καταπιόνα τηςΑγγελούδι Συνέχισε να με πιπώνει μέχρι να ρίξω και τη τελευταία σταγόναΝαι! Δεν έμεινε ίχνος από κοκτέιλΧαχαχα! Πήγε νιπτήρα κ τα έφτυσε...

Ντύθηκε, φιληθήκαμε και έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε.

Συμπερασματικά, η Μαρία είναι μια 50άρα με πιασίματα για τους λάτρεις αυτού του είδους. Κάνει καλή φλογέρα, είναι δεκτική στο γαμήσι και τα παίρνει καταπιόνα. Για όσους αρέσει, είναι αρκετά τίμια για 10ρικο. Εγώ σίγουρα θα ξαναπεράσω...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 30, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας