Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 136 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για Ιρινα πηγαινα...περασα αρχικα απ το φωκαιας 27β ..ειχε φουλ δωματια και κοσμο..ειπα να κανω μια τσαρκα...και να επιστρεψω..αλλα βρηκα τον οικο στην επιστροφη μου κλειστο...περιεργο..Ετσι επισκεφτηκα το αλλο μαγαζι της αλυσιδας το φιλιππιδου..που εχει κι ωραιο χωρο με ντουζιερες...Ειχε μια καινουργια κοπελα..τηΤινα..ξανθουλα συμπαθητικο προσωπο..ωραιο σωμα..πολυ καλα οπισθια..ειπα να περασω..με ξεκινησε με πιπα ρωτωντας με πως θελω..αφησα τη πρωτοβουλια σε αυτην..με σκουπισε με μωρομαντηλο και μ αρχισε...καλη σχετικα...αυτο που μου αρεσε..ηταν η μεγαλη διαρκεια της πιπας...επεμενε να περασω καλα...κι οσο αναβα πιο πολυ...τοσο η πιπα της βελτιωνοταν...κανα 10λεπτο με ειχε σε ασταματητη πιπα...παρολο που περασε κι ο προβλεπομενος χρονος...της ζητησα καποια στιγμη να περασουμε στο σεξ..φυσικα μου ειπε..ξεκινησαμε doggy... με δυνατη ανταποκριση απο μεριας της..και μετα ηρθα εγω απο πανω βαζοντας ψηλα τα ποδια της...ειχε περασει πολυ ωρα...δε τελειωνα με τιποτα..ειχα κι αγχωθει με το χρονο..ειχε περασει πανω απο 15-20 λεπτα..ομως η κοπελια..δε μου φερνε αντιρρηση σε τιποτα..κι ας συνεχιζα...να βαραω..της το δινω αυτο! Μετα με αποχαιρετησε ομορφα, της ειπα κιολας πως ειμαι συνηθισμενος κυριως σε στουντιο-μασαζ που ειμαστε πιο ανετα εκει στο θεμα του χρονου, το κατανοησε απολυτα...καλα ηταν, ωραια κοπελα, αυτο που με κερδισε ηταν η επιμονη και υπομονη της..να με κανει να περασω καλα, γι αυτο και θα υπαρξει καποια στιγμη κι επαναληπτικη! Ομως γυναικες γυναικες πολλες παρα πολλες αλλα ποτε ποτε δεν ειν αρκετες...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως