Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 150 10
Μπουρδέλα
245577
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Σήμερα ο...ξέρετε ποιος...μου ζητούσε παρτάκι (με ούζα
), κι επειδή είχα ψηθεί για τα καλά, μετά από λεπτομερή τσάρκα, τσέκαρα πρώτα το Φιλιππίδου άνω, και μετά το κάτω, όπου στόχος ήταν να πετύχω τη λαχταριστή αγαπημένη μου Ναόμι, με την ακαταμάχητη καυΛούνα... 
Και πέτυχε! Δούλευαν μαζί.
Οπότε έκανα θυσία τα 40 αργύρια και μπήκα...
Η τσα2 με έστειλε στο "παρτουζοδωμάτιο, το οποίο είναι το 3, στο βάθος του οίκου, το πιο μεγάλο.
Ήρθε πρώτη η Λούνα και άρχισε τα δικά της (νομίζοντας ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε επειδή ξέρω λίγα Ισπανικά, αλλά απεδείχθη μάταιο), μου τον έπιανε κλπ, και ακολούθησε σε δευτερόλεπτα η Ναόμι, με περισσότερο σόσιαλ μιας και με ξέρει αρκετά..
Μη χάνοντας χρόνο λοιπόν, πήγα και άραξα στο κρεβάτι σαν πασάς στα Γιάννενα, να έρθουν να με κάνουν ευτυχισμένο οι κορασίδες
Η Λούνα κατευθείαν έκατσε στα δεξιά μου, κι ακολούθησε η Ναόμι στ' αριστερά. Λούνα βάζει λάστιχο και αρχίζει την ωραία πίπα (όπως ξέρω & θυμάμαι), βαθιά, δίνοντας λίγο πόνο..
Είναι το δυνατό της σημείο, σε αντίθεση με το Ναομάκι... Λέω στη Ναόμι "watch and learn!"
Η Ναόμι με κοίταζε στα μάτια, κι έλεγε διάφορα επίτηδες στη Λούνα, να τον πάρει όλο κλπ..
Φαινόταν όμως και σαν να "ζηλεύει"(?) που επέλεξα και τις δύο..
Μου σηκώθηκε καλά, και η Λούνα ρώτησε τι θέλω (για σεξ), αλλά της λέω continue και την έβαλα να συνεχίσει το κλαρίνο, μιας και είναι απόλαυση από αυτήν..
Ταυτόχρονα θώπευα το κωλαράκι της Ναόμι, και το δικό της, και τα βυζιά της. Μετά τα δάχτυλά μου αυθόρμητα πήγαν στο όμορφο μουνάκι της Ναόμι και της το έπαιζα με όρεξη 
Ήταν απαλό, φρεσκοξυρισμένο, και άρχιζε λιγάκι να υγραίνει..
Αφού έγινα πύρ(κ)αυλος είπα στη Λούνα να με καβαλήσει. Κάθισε στο μέλος και κινούνταν ωραία
, κοιτάζοντας με στα μάτια με άγριο ύφος (όπως μιαν άλλη φορά που ήταν λες και είμαστε ζευγάρι και το κάνουμε μετά από καυγά..), την κοιτούσα κι εγώ αντάξια επίτηδες 
Αφού τον πήγε τρένο για μερικά λεπτά, σηκώθηκε, έβγαλε το λάστιχο, έβαλε το επόμενο η Ναόμι, και με πίπωσε κι αυτή
ενώ ήμουν ήδη πέτρα, αλλά δεν είπα κουβέντα, είχα αράξει και θαύμαζα το θέαμα σοκολάτα & καπουτσίνο (όπως έλεγε η Λούνα).. 
Μετά με καβάλησε η Ναόμι, έκατσε βαθιά και έκανε μπρος πίσω, την κρατούσα απ' τα κωλομέρια και την άγγιζα παντού..
θαυμάζοντας το πανέμορφο σοκολατένιο δέρμα της (με ανοιχτό φως όπως συνηθίζω
)
Μετά από ελάχιστα λεπτά είπε ότι κουράστηκαν τα πόδια της (σύνηθες), οπότε τη γύρισα στα 4. Άρχισα να την καρφώνω καλά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, κι η Λούνα στα αριστερά μας κοίταζε και έλεγε διάφορα καυλωτικά στη Ναόμι.. Η Ναόμι είχε πλάκα που χωρίς να καταλαβαίνει, επαναλάμβανε λέξεις της Λούνα
πχ duro duro κλπ.. Είχε πολλή φάση!
Σκάγαμε στα γέλια
Με είχαν φτιάξει οι άτιμες!
Μετά η Ναόμι βλέποντας ότι δε σκοπεύω να τελειώσω σύντομα ή εύκολα, πίεζε προς τα πίσω με δύναμη, το κωλί της είχε κολλήσει πάνω μου! Δε μπορούσα καν να "βγω", και απλά πιστόνιαζα μένοντας μέσα της ολόκληρος

Ήταν φοβερή η αίσθηση! Στο γνώριμο για εμέ στενό μουνάκι της
Πέρασαν πολλά λεπτά σε αυτή τη στάση, με τη Ναόμι να καραγουστάρει, να με κοιτάει σεξουαλικά απ' τον καθρέφτη, και τη Λούνα να εκμεταλλεύεται την όλη φάση και να ξεκουράζεται κοιτώντας..
Εκεί βαθιά στα 4 ήρθε και το τέλος, το οποίο και οι δύο δεν περίμεναν σήμερα..
Το ευχαριστήθηκα και εγώ και αυτές πάντως! Και τα λεφτά έπιασαν τόπο.
Επέλεξα ότι θα τις ξαναπροτιμήσω σίγουρα, αλλά αφορά καθεμία ξεχωριστά, όχι μαζί.. Διότι (το μόνο αρνητικό) δε μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους, γίνεται κυρίως με τη γλώσσα σώματος. Αν η Λούνα ήξερε αγγλικά έστω, κάτι θα γινόταν, αλλά...
Οι κοπέλες πάντως τα έδωσαν όλα, και η όλη ατμόσφαιρα ήταν θετικότατη και ωραία!
Ήμουν στο δωμάτιο περίπου 15-20 λεπτά, και η γνωστή καλοσυνάτη τσα2 τις φώναξε αφού τελειώσαμε, δηλαδή στον προσυμφωνηθέν χρόνο.. Παρόλο που υπήρχε κίνηση.

Και πέτυχε! Δούλευαν μαζί.
Οπότε έκανα θυσία τα 40 αργύρια και μπήκα...
Η τσα2 με έστειλε στο "παρτουζοδωμάτιο, το οποίο είναι το 3, στο βάθος του οίκου, το πιο μεγάλο.
Ήρθε πρώτη η Λούνα και άρχισε τα δικά της (νομίζοντας ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε επειδή ξέρω λίγα Ισπανικά, αλλά απεδείχθη μάταιο), μου τον έπιανε κλπ, και ακολούθησε σε δευτερόλεπτα η Ναόμι, με περισσότερο σόσιαλ μιας και με ξέρει αρκετά..

Μη χάνοντας χρόνο λοιπόν, πήγα και άραξα στο κρεβάτι σαν πασάς στα Γιάννενα, να έρθουν να με κάνουν ευτυχισμένο οι κορασίδες

Η Λούνα κατευθείαν έκατσε στα δεξιά μου, κι ακολούθησε η Ναόμι στ' αριστερά. Λούνα βάζει λάστιχο και αρχίζει την ωραία πίπα (όπως ξέρω & θυμάμαι), βαθιά, δίνοντας λίγο πόνο..

Η Ναόμι με κοίταζε στα μάτια, κι έλεγε διάφορα επίτηδες στη Λούνα, να τον πάρει όλο κλπ..
Φαινόταν όμως και σαν να "ζηλεύει"(?) που επέλεξα και τις δύο..
Μου σηκώθηκε καλά, και η Λούνα ρώτησε τι θέλω (για σεξ), αλλά της λέω continue και την έβαλα να συνεχίσει το κλαρίνο, μιας και είναι απόλαυση από αυτήν..

Ήταν απαλό, φρεσκοξυρισμένο, και άρχιζε λιγάκι να υγραίνει..
Αφού έγινα πύρ(κ)αυλος είπα στη Λούνα να με καβαλήσει. Κάθισε στο μέλος και κινούνταν ωραία

Αφού τον πήγε τρένο για μερικά λεπτά, σηκώθηκε, έβγαλε το λάστιχο, έβαλε το επόμενο η Ναόμι, και με πίπωσε κι αυτή

Μετά με καβάλησε η Ναόμι, έκατσε βαθιά και έκανε μπρος πίσω, την κρατούσα απ' τα κωλομέρια και την άγγιζα παντού..

Μετά από ελάχιστα λεπτά είπε ότι κουράστηκαν τα πόδια της (σύνηθες), οπότε τη γύρισα στα 4. Άρχισα να την καρφώνω καλά σε φυσιολογικούς ρυθμούς, κι η Λούνα στα αριστερά μας κοίταζε και έλεγε διάφορα καυλωτικά στη Ναόμι.. Η Ναόμι είχε πλάκα που χωρίς να καταλαβαίνει, επαναλάμβανε λέξεις της Λούνα

Σκάγαμε στα γέλια

Με είχαν φτιάξει οι άτιμες!

Μετά η Ναόμι βλέποντας ότι δε σκοπεύω να τελειώσω σύντομα ή εύκολα, πίεζε προς τα πίσω με δύναμη, το κωλί της είχε κολλήσει πάνω μου! Δε μπορούσα καν να "βγω", και απλά πιστόνιαζα μένοντας μέσα της ολόκληρος

Ήταν φοβερή η αίσθηση! Στο γνώριμο για εμέ στενό μουνάκι της

Πέρασαν πολλά λεπτά σε αυτή τη στάση, με τη Ναόμι να καραγουστάρει, να με κοιτάει σεξουαλικά απ' τον καθρέφτη, και τη Λούνα να εκμεταλλεύεται την όλη φάση και να ξεκουράζεται κοιτώντας..
Εκεί βαθιά στα 4 ήρθε και το τέλος, το οποίο και οι δύο δεν περίμεναν σήμερα..
Το ευχαριστήθηκα και εγώ και αυτές πάντως! Και τα λεφτά έπιασαν τόπο.
Επέλεξα ότι θα τις ξαναπροτιμήσω σίγουρα, αλλά αφορά καθεμία ξεχωριστά, όχι μαζί.. Διότι (το μόνο αρνητικό) δε μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ τους, γίνεται κυρίως με τη γλώσσα σώματος. Αν η Λούνα ήξερε αγγλικά έστω, κάτι θα γινόταν, αλλά...
Οι κοπέλες πάντως τα έδωσαν όλα, και η όλη ατμόσφαιρα ήταν θετικότατη και ωραία!
Ήμουν στο δωμάτιο περίπου 15-20 λεπτά, και η γνωστή καλοσυνάτη τσα2 τις φώναξε αφού τελειώσαμε, δηλαδή στον προσυμφωνηθέν χρόνο.. Παρόλο που υπήρχε κίνηση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Λούνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Επίσης, στόχος ήταν να πετύχω οποιοδήποτε σετ Μετάξι Ναόμι Λούνα Τζούλια.. Εφόσον έτυχε, πέρασα κατευθείαν