Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 333 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κατεβαίνω κατά τις 3 το μεσημέρι στη Λιοσίων για να δω την Έμμυ. Το κορίτσι είναι πραγματικά πανέμορφο, έχει ματαρες και παρόλο που το κορμί της είναι αρκετά αδύνατο έχει πιασίματα (2-2,5αρι βυζί και πεταχτό κωλαρακι). Είναι 30 χρόνων (άλλο που άνετα περνάει για 23) από τη Ρωσία. Έρχεται στο δωμάτιο μετά από κάπου στα 12 λεπτά και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και το στήθος, πριν ξεκινήσει μια ικανοποιητική πίπα με λίγο δόντι. Μετα με καβαλάει όπου εκεί τα είδα όλα (ειδικά στο reverse cowgirl με έφτιαξε απίστευτα να βλέπω το μουνάκι της να γίνεται στον πουτσο μου). Έπειτα στήθηκε πολύ καλά στα 4 και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα. Τέλος την πήρα ιεραποστολικό ενώ μετά από αυτό της ζητάω να την χύσω στον κωλο. Όμως καθυστερουσα πολύ και σε μια φάση τη βλέπω να σηκώνεται και λέω ωραία έμεινα αχυστος. Προς έκπληξη μου όμως, αντί να φύγει με σκουπισε και με βοήθησε να χύσω και την κατάλληλη στιγμή ξαναγύρισε τον κωλο της προς τα εμένα για να εκπληρώσει την επιθυμία μου. Συμπερασματικά, η κοπέλα είναι πανέμορφη, γαμιεται πολύ δυνατά στο δωμάτιο και την προτείνω ανεπιφύλακτα (Σημείωση: Έχω διαβάσει ότι η κοπέλα είναι κυκλοθυμική. Δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως με εμένα ήταν υποδειγματική η συμπεριφορά της)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμμυ
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sidefucker
Ενεργό Μέλος