Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 242 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Μαρίνα είναι μία Ρωσσιδούλα γύρω στα 25.Αδύνατη με μικρό βυζί και καλό κωλαράκι μακριά μαλλιά που τα είχε Γαλλική πλεξούδα και αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο.Μπαίνει δωμάτιο λίγο social μιλάει κανονικά Ελληνικά.Μου βάζει σκούφο σε μισοπεσμένο τσαπού και αρχίζει μια συμπαθητική πίπα.Καθόταν κάθετα σε μένα και έτσι μπορούσα να χαϊδεύω το σώμα της και να πιάνω νάκιμου κωλαράκι και βυζάκια.Ανεβαίνει πάνω μου κάθεται στις πατούσες της και αρχίζει τα πάνω κάτω εύκολα και γρήγορα,κάποια στιγμή στηρίζεται στα γόνατα και πάλι πάνω κάτω. Έτσι όπως είμαστε της δίνω μία σφαλιάρα στο κωλαράκι της και μου λέει ΌΧΙ δίνοντας μου μία στο μπράτσο σαν να ήμουν παιδάκι και με μάλωνε, της λέω sorry sorry μανάρα μου και αρχίζω να της ρουφάω τα βυζιά.Δεν άλλαξε συμπεριφορά ούτε ξενέρωσε όλα μια χαρά.Στη συνέχεια έκατσε στα 4 που ο κώλος της δείχνει ωραίος με πολύ καλό στήσιμο και άντεξε γρήγορο και δυνατό ρυθμό.έτσι όπως την έβλεπα στα 4 ήθελα να της δώσω μπατσάκια αλλά σεβάστηκα το ότι δεν ήθελε και έτσι κρατήθηκα.Τέλος τη ξαπλώνω μπρούμυτα τη ρωτάω να χύσω στο κωλαράκι της όπου δεν αρνήθηκε και της τα πέταξα όλα πάνω στα κωλομαγουλάκια της.Μου έδωσε μαντιλάκια που έχει μόνιμα δίπλα απο το μαξιλάρι και την καθάρισα και την έκανα καινούρια.Σηκώθηκε να ετοιμαστεί και εκείνη την ώρα τη φώναξε και η τσατσά.Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι ήταν καλή αν και δε κάνει προκαταρκτικά ούτε χαδάκια,σίγουρα δε βιάζεται,θα ξαναδοκιμαστεί για να σιγουρευτώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΕΦΗΒΟ ΓΕΡΑΚΙ
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, boudog, ΣΠΥΡΟΣΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2025
καυλωσα με τη σφαλιαρα που σου εδωσε. κατι τετοιες μου εδινε και η κορινα Έρχεται ροπαλιά
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1