Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 358 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βραδυνη επίσκεψη στον οικο,άδειος εκεινη την ωρα και η υπηρεσία μου φέρνει στο σαλόνι την Πολίνα η Κολινα,δεν συγκράτησα καλά το όνομα της,λέγοντας μου ότι θα περάσω καλά.
Ψηλή μαυρη κοπέλα με τεράστιους βυζούς και κωλάρα,εθνικότητα δεν ρώτησα, αλλά κάτι με τραβούσε να πάω μαζί της.
Δίνω το 20αρι,μπαίνω δωμάτιο,πλένω τα εργαλεια μου και περιμενω.
Έρχεται το μωρό αρχίζει τα χαιδεματα και καυλωσα αμεσως.
Να πω εδώ ότι δεν μιλούσε ελληνικά και το πήγαμε στην νοηματική. Μου δείχνει την καποτα πριν το τσιμπουκι και της κουνάω αρνητικά το κεφάλι.Μου τον καθαρίζει με υγρό μαντηλακι και ξεκινάει ακα πιπα.Πολυ γλύψιμο παντού, βαθύ και γύρω από τις μπάλες.
Ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει να μου τον παίζει ισπανικά για κάνα δίλεπτο με την πουτσα μου να χάνεται στις βυζαρες της.
Την σταματάω την ξαπλώνω και ξεκινάω να γαμαω τα βυζια της,τα οποία έφτυνε και εσφιγγε κάνοντας γαματη την αίσθηση.
Μετά από λίγο και αφού η καυλα είχε,φτάσει ταβάνι της έκανα νόημα να με γλειψει κι άλλο και έτσι συνέχισε την ακα πιπα με ευχαρίστηση.
Σε κάποια φάση σταμάτησε και ήθελε να την γαμησω ,αλλά η πιπα της ήταν ωραία και ήθελα να συνεχίσει για λιγο .
Μου έδειξε με το δάχτυλο το στόμα της χαμογελώντας και χωρίς να καταλάβω τι εννοεί κουνησα θετικά το κεφάλι μου για να συνεχίσει.
Όση ώρα μου έπαιρνε πιπα εγώ την δαχτυλιαζα ασταμάτητα στο μουνακι της το οποίο μετά από λίγο είχε γίνει γλιστερο και για πολύ γαμησι.
Τον πουτσο μου τον είχε κάνει μούσκεμα όμως και δεν ήθελα με τίποτα να σταματηση το τσι.μπούκωμα,ώσπου κάποια στιγμή μου τα πήρε όλα,στο στόμα,μέχρι την τελευταία σταγόνα και έγλυψε λες και δεν ήθελε να χάσει ούτε μια σταγόνα και τα έφτυσε στον νιπτήρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!