Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 3 10
Μπουρδέλα 31646
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μια από τις στάσεις του υπηρεσιακού λεωφορείου είναι πολύ κοντά στην οδό Πιπίνου….Γνωρίζοντας πως στο 107 θα βρω την Ιόνια κατέβηκα εδώ, καπάκι μετά την δουλειά.
Πολύ ευγενική η υπηρεσία με καλωσορίζει και με περνάει στο σαλόνι. Mου προλογίζει την Σόνια, την οποία ήξερα φυσικά και ήμουν αποφασισμένος αν περάσω.
Μιας και όπως βλέπω είναι η πρώτη κριτική για το εν λόγω studio θα προσπαθήσω με λίγες γραμμές να κάνω μια σύντομη περιγραφή:
Στον πρώτο όροφο σε ένα κλασσικό παλιό αρχοντικό, ψηλοτάβανο. Μεγάλο σαλόνι στο οποίο τέσσερεις διαφορετικές πόρτες οδηγούν στους υπόλοιπους χώρους.
Το δωμάτιο στο οποίο έτυχε να μπω, αρκετά μεγάλο με διακριτικό φωτισμό, βαμμένο σε αποχρώσεις του σομόν. Μεγάλο κρεβάτι με δερμάτινο κεφαλάρι, επίπεδη τηλεόραση με πρόγραμμα εκπαιδευτικού περιεχομένου. Μια πιο μικρή πόρτα οδηγούσε σε ένα πιο μικρό χώρο όπου ήταν η ντουζιέρα.

Από αυτή την μικρή πόρτα έκανε την είσοδο της η Σόνια. Για τους νέους που δεν την ξέρουν (μιας και θεωρώ ότι είναι πασίγνωστη στον μεσο στουντιάκια):
Αρχοντική γυναίκα, αριστοκρατική τολμώ να πω. Ψηλή με σώμα αγάλματος. Ψηλά πόδια, εξαιρετική περιφέρεια, σωστές αναλογίες. Πλούσιο στήθος σιλικόνης με πολύ καλή αφή και αίσθηση όμως.
Μαύρα ίσια μαλλιά, μαζεμένα πίσω, έτσι ώστε να φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.
Πολύ φιλικά με χαιρέτησε και ρώτησε το όνομα μου.
Ξεκίνησε με πολύ λίγα προκαταρκτικά τα οποία περιοριστήκαν μόνο σε κάποια πεταχτά φιλιά στο σώμα μου, κάτι που σαν αρχή με απογοήτευσε. Όμως το στοματικό που ακολούθησε ήταν όλα τα λεφτά και με αποζημίωσε στο έπακρον.
Πραγματικά υψηλού επιπέδου. Βαθύ, χωρίς χέρια, αισθησιακό. Χτυπήματα με την γλώσσα στον κορμό, και μοναδικό καραμέλωμα στα @κκια. Με δική της πρωτοβουλία, με σήκωσε από το κρεβάτι, με έβαλε να γονατίσω επάνω σε αυτό και αυτή στα τέσσερα, συνέχισε την άψογη περιποίηση του «μικρού Cheyenne» και της ακολουθίας του. Η συγκεκριμένη στάση εξυπηρετούσε όσο δεν γίνεται την πρόσβαση στο «γατάκι»της. Κάτι που εκμεταλλεύτηκα δέοντος, χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης από την Σόνια.
Την σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα για να την περιποιηθώ και εγώ με την σειρά μου. Γλειψίματα και φιλιά σε όλο το σώμα της, το στήθος, το λαιμό, τα αυτιά, τις γάμπες, την ευαίσθητη περιοχή. Διακριτικοί αναστεναγμοί απόλαυσης από πλευράς της.
Έτσι ανάσκελα όπως ήταν ξεκινήσαμε το sex με ιεραποστολικό. Συνεχεία με ροντέο από πλευράς της για αρκετή ώρα. Διακοπή στο sex και εκ νέου στοματικό. Συνέχεια στα τέσσερα μέχρι το τέλος.
Χαμόγελο, χαιρετισμός κασ αποχώρηση χωρίς πολλές κουβέντες.

Η Σόνια είναι πλέον μια από τις σταθερές αξίες του χώρου. Εγγυημένη απόλαυση η συνεύρεση μαζί της. Τιμάει τα χρήματα που παίρνει και δικαιa θεωρήται ένας «θρύλος» των studio.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σόνια, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2013
Ανασκαφή χάρην πληροφορίας του Zero αλλα γνωρίζουμε κάτι γι αυτήν την Σόνια τώρα;Γερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1