Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 113 10
Γενική βαθμολογία

1.3
Εμφάνιση κοπέλας

2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Τσάρκα στα σπιτάκια της Ιάσονος στην 1η βάρδια. Είπα λοιπόν να επιλέξω τη Σανέλ. Όπως πολύ εύστοχα μου θύμησε ο Dsar263 έχει κάνει πέρασμα από Φυλής και άλλα μαγαζιά. Προσωπικά την έχω ξαναπάρει στο Φυλής 109 και στο Ι44, αλλά δεν τη θυμήθηκα καθόλουΧμμμ;Χμμμ; Τι να πω, αδικαιολογητοςΚεφάλι σε τοίχο!
Έχει σπάσει βέβαια πολύ! Είναι μια ξανθιά, σχετικά ψηλή 45άρα νταρντάνα, με αδιάφορο και σχετικά τραχύ πρόσωπο. Ο πούστης και αλλήθωρος τσατσός ανακοίνωσε απλό στα 10€ και ελεύθερη φλογέρα στα 15€. Στο σαλόνι η τύπισσα μου έκανε πορνονεύματα και είπα να τη δοκιμάσω με ελεύθερη φλογέρα Κεφάλι σε τοίχο!

Μπήκε στο δωμάτιο με καλή διάθεση και μου είπε να ξαπλώσω.
Προκαταρκτικά ούτε λόγοςΈρχεται ροπαλιά
Πήρε αμέσως το κατάρτι στο στόμα και άρχισε μια πολύ μονότονη πίπα μέχρι τη μέση.

Έβαλα κάλτσα και της είπα να με καβαλήσει. ΑρνήθηκεΈρχεται ροπαλιά
Την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω σε γρήγορους ρυθμούς. Αυτή ήταν ανέκφραστη και είχα αρχίσει να βαριέμαι.

Της ζήτησα να μου πάρει πίπα να τα πετάξω να τελειώνω! Άρχισε να φωνάζει ότι πρέπει να τελειώνω γιατί έχουμε μόνο 10 λεπτάMoney Mouth Στο μεταξύ δεν είχε περάσει ούτε 7λεπτοΈρχεται ροπαλιά Φώναζε ότι δεν μπορεί να μένει πολύ ώραMoney Mouth Ο τσατσός τη φώναξεΓαμήσουΤης είπα να φύγει ήρεμα, πριν αγριέψω...

Σηκώθηκε και έφυγε...

Βγαίνοντας, φώναξα τον τσατσό και του τα είπα μια δόσηΈρχεται ροπαλιά Έκανε τον κινέζο...Αυτό το σούργελο, το ένα μάτι του βλέπει Θράκη και το άλλο ΚρήτηΧαχαχα!, να φωνάζει όμως ξέρει στο 7λεπτοΘυμός

Συμπερασματικά, η Σανέλ είναι και σπασμένη πλέον, αλλά και φολάρα. Επίσης, είναι ανάγωγηΘυμός και αφήνει τον πελάτη άχυστο.Ο πουστρογκαβός χτυπάει στο 6-7λεπτο. Δεν τη προτείνω σε κανένα, είναι για κλωτσιές!

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σανέλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;