Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 122 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Τανια είναι μία ξανθιά, γεματουλα βυζομιλφ από τις βαλκανικές χώρες. Νομίζω πως είναι από την Μολδαβία ή την Ρωσία! Μικρή σημασία έχει. Για τους παλιούς μπουρδελιαρηδες ανα την ευρύτερη περιοχή του Μεταξιού και δη της Ιάσωνος, είναι η γυναίκα που δούλευε στο απέναντι ακριβώς μαγαζί, παρέα με μία άλλη ιερόδουλη από την Ρωσία, ονόματι Ντασα!
Λοιπόν, η Τανια είναι γνωστή σε μένα από τότε, που δούλευε απέναντι και όταν την είδα στο συγκεκριμένο μαγαζί, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για την επιλογή μου! Ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω "γαμιστερα"!!
Λίγο πριν βγάλω την μπλούζα μου, άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα "αεράτη"!! Σε χρόνο dt τα είχε πετάξει όλα της τα ρούχα και ήταν ολόγυμνη μπροστά μου με δύο "τορπίλες" να με σημαδευουν! Έκανα κίνηση να πλησιάσω το πρόσωπο μου στο δικό της και σε ακαριαιο χρόνο ξεκίνησαν "ανελέητα" γλωσσοφιλα με μανία και πολλή πάθος!! Ταυτόχρονα η Τανια με το ένα της χέρι έπιανε την πουτσα μου πάνω από το boxer και αμέσως μετά είχε χώσει την παλάμη της μέσα από το ύφασμα! Το "εργαλείο" είχε γίνει κάγκελο κι ενώ τα φιλιά συνεχιζονταν με αμείωτο ρυθμό! Παράλληλα με το ένα μου χέρι, μαλαζα τον ένα της βυζο και αισθανόμουν την καυλα που μας κατεκλυζε...
Σε λίγο είχα και τις δύο της βυζαρες στο στόμα μου, να τις πιπιλαω...
Ξαφνικά με πετάει προς τα πίσω στο κρεβάτι και πέφτει πάνω μου με μανία για να με φιλήσει και πιο χαμηλά! Αφού έπαιξε λίγο με το στήθος μου, κατέβηκε πιο κάτω και άρπαξε την ψωλαρα μου στο στόμα της, εξαφανιζοντας την!! Με πιπωνε με μανία και αυταπάρνηση, κάνοντας τον το δικό της γλειφιντζουρι! Μετά από λίγο με ρώτησε πως ήθελα να της τον δώσω! Της ζήτησα να με καβαλήσει για να βλέπω τις βυζαρες της! Όπερ και εγένετο.
Ξεκίνησε ένα πολλή δυνατό καβαλημα, που οδήγησε στην έκρηξη των σπερματικων μου υγρών!
Χαμογέλασα κι ανταποκριθηκε κι εκείνη. Όλα αυτά με 10€ στο Μεταξουργείο, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα!
Βέβαια η γνώση από τις παλιές μπουρδελοτσαρκες βοηθά να μην κλαις κάθε φορά τα δεκαρικακια σου! Υπάρχουν, λοιπόν κάποιες γυναίκες που είναι εγγύηση καλοπέρασης και διασκέδασης... Η επένδυση στον σταθερό πελάτη, είναι γι'αυτες μία διαρκώς αυξανόμενη σε ονομαστική αξία, μετοχή!!
Όσες φορές συναντάς αυτές τις γυναίκες, περνάς στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη σκέψη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!