Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 89 10
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εδώ και καιρό μου χε κολλήσει,έως και τώρα για να είμαι ειλικρινής, να γαμάω μίλφες γιατί περνάω καλύτερα.. και η συνάντηση μου με τη Ρόζα το επιβεβαίωσε..διάβαζα κριτικές για Αγκύρας 9-12 γενικά και ψάχνόμουν να πετύχω τη Ντάρια γιατί με τις τροφαντές δε γουστάρω μια γενικά.
Αλλά επειδή πέρασα μάλλον νωρίτερα της βάρδιας της είδα τα κορίτσια του 9 και του 12..ένα όχι σε όλες εκτός Βικτόρια που θα δοκιμαστεί και Ρόζα που θα ξανάφαγωθεί γιατί δεν πρόλαβα αυτή τη φορά, μείναμε στη πιπάρα της με προφυλακτικό, γιατί στο ελεύθερο της ήρθαν κάτι σταγόνες απ τη προλίπανση και έκανε διακοπές να τα σκουπίζει με χαρτί .. μόλις έβαλε Καπότα απογειώθηκε η τεχνική της.
Η εικόνα της ανάμεσα στα μπούτια μου, να χει γραπώσει τη πουτσα μου απ' τη βάση της, με τα σγουρά μαλλιά και τις βυζάρες της και να τον καταπίνει, με τέλειωσε..θα ξανατιμηθεί γιατί γουστάρω να της γλύψω τα πάντα αυτή τη φορά και να την κάνω να χύσει πάνω στο καυλί μου απ' τις πουτσιές..
Εμφανισιακά όπως πρέπει να είναι μια μίλφα , λίγο κοιλίτσα λίγα ψωμάκια μακρύ μαλλί βύζους και πιπάρες..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρόζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!