Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά τη χθεσινή ήττα που φάγαμε στο μετάξι με τον δοκιμαστή φύγαμε με αγωνία και λαχτάρα για τα βρωμερά στενά της οδού των αναστεναγμών.
Με το που μπήκα στο σπίτι στάθηκα στο πλατύσκαλο καθώς ο χώρος ήταν όσο πιο τίγκα έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Μέτρησα 16 κεφάλια εκ των οποίων οι περισσότεροι αλλοδαποί από Αλβανία κ κάποιοι αυτοπαρουσιάζονταν ως Άραβες. Φώναζαν απίστευτα. Η τσατσά μάλλον δέχτηκε παρατήρηση εξ αιτίας της χθεσινής μου κριτικής καθώς σήμερα ήταν πολύ αυστηρή κ σοβαρή. Τους έλεγε συνέχεια να μη φωνάζουν.
Βγαίνει το κοκετάκι, αυτό το απίστευτα γλυκό πλασματάκι το Εμιλάκι με τρελή φόρα κ όρεξη. Αρχίζει να πειράζει τους πάντες. Σπρώχνει ένα σαστισμένο Αλβανό στο δωμάτιο λέγοντας του: "Εσύ θέλω να με γαμήσεις". Αυτός τα χε παίξει ο ψάρακας κ του πήρε το καπέλο. Το φόρεσε κ άρχισε να σαλονάρεται να κόβει βόλτες, να μιλάει κ να παιχνιδίζει με τους πάντες. Ένας κάτι της είπε κ άρχισε να του ρίχνει μπουκέτα στους ώμους. Αλανάκι η μικρή!! 19 χρονών κοριτσάκι κ φέρνει βόλτα τόσους άντρες με άνεση!!Τότε η τσατσά άρχισε να λέει "only greek and albania". Μετά από λίγο τα ίδια κ το Εμιλάκι. Οι "Άραβες" τίποτα. Κοιτούσαν σα βλάκες κ συνέχισαν να παρασιτούν στο χώρο. Ντρέπεσαι να γαμήσεις; Φύγε. Δεν έχεις λεφτά; Φύγε. Δε σου αρέσει η κοπέλα; Απλά σήκω κ φύγε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ώρα κάθονται κ κοιτάνε σα χάνοι κ δε σηκώνονται να φύγουν. Ένας μεγαλύτερος κύριος αλάνι Αλβανός μπαίνει μέσα στο δωμάτιο. Παίρνω το θάρρος κ την απόφαση κ εγώ, τους προσπερνάω όλους επιδεικτικά κ πηγαίνω καρφωτός για το δωμάτιο. "Πόσα δωμάτια έχεις ακόμα; 2; Πάρε 50, φέρε 10 κ η κοπέλα θα έρθει πρώτα σε εμένα κ μετά στο φίλο μου", είπα στην τσατσά. Μπήκα στο δωμάτιο, κατούρησα στο νιπτήρα κλασσικά κ αγαπημένα κ περίμενα την Έμιλυ.
Ήρθε το μωρό με τρελή όρεξη στο δωμάτιο κ άρχισα να το πειράζω, πιο άνετος από ποτέ.

- "Μωράκι πως μας βλέπεις δίπλα-δίπλα στον καθρέφτη; Ταιριάζουμε;"
- "Τί; Θέλεις να με παντρευτείς;"
- "Όχι, είμαι μικρός ακόμα!!"
- "Τι μικρός; Πόσο είσαι;"
- "Μωρό μου, μού αρέσεις πάρα πολύ, έρχομαι 3η φορά κ με ρωτάς πάλι τα ίδια; Με λένε Λεωνίδα κ είμαι 34."
- "34, μικρός!!", έλεγε ξανά κ ξανά κ αρκετές φορές ακόμα μεταγενέστερα κατά τη διάρκεια του σεξ γελώντας.

Με ρωτούσε τι άρωμα φοράω κ μου έλεγε ότι είναι πολύ γλυκό. Δε της απάντησα. Την ξάπλωσα κ αρχίσαμε να γαμιόμαστε σε στάση MMA. Μόλις τον έχωνα όλον τέρμα την παρέσερνα με το σώμα μου ακόμα παραπέρα. Άρχισε τα φιλιά στο λαιμό κ στα αυτιά μου, καθώς άκουγα την καυτή της ανάσα ενώ τον έπαιρνε.
"Τί όμορφη που είσαι ρε μωρό μου", της λέω με τρεμάμενη κ λαχανιασμένη φωνή, σαν να ξεψυχάω.
Άρχισα να τη φιλάω πεταχτά στο στόμα. Καθότανε. "Γλυκούλι", μου λέει. Ενώ θα έπρεπε να ανωμαλιάσω περισσότερο από ποτέ μαζί της, άρχισα να βαριέμαι. Το Εμιλάκι δεν αποτελεί πια ένα αντικείμενο ηδονής για μένα, αρχίζω να την βλέπω πιο ανθρώπινα. Τη ρωτάω πως πέρασε αυτές τις μέρες, μου λέει ότι είχε πάει Κρήτη για 3 μέρες κ πέρασε όμορφα. Φέρνω τις πατούσες της στα μούτρα μου. Μου αρέσουν πολύ. Τα κοιτάω μία από κάτω, μία από τον καθρέφτη με κοιτάζω να γαμάω σε στάση υποταγής. Το καυλί μου αρχίζει να μαλακώνει παρ όλα αυτά. Έχουμε κάνει 2 στάσεις ήδη, ας πούμε 1μιση καθώς απλά έφερα τα πόδια της μπροστά μου.
"Κάτσε στα 4 μωρό μου", της λέω. Μετά χαράς στήνεται στο κάτω μέρος του κρεββατιού κ κοιτάζει μέσα από τον καθρέφτη με τον κώλο τούρλα προς το ταβάνι. Τί απίστευτο κ γλυκό φατσάκι που έχει αυτό το μπεμπάκι ρε μάγκες. Τόσο μικροσκοπικό κ γλυκό προσωπάκι. Συνεχίζω να γαμάω με σταθερό ρυθμό κ μαλακωμένη πούτσα. Με πιάνει κράμπα στο δεξί κωλομέρι. Δε μπορώ να γαμήσω άλλο, τα έχω φτύσει.
"Ανέβα από πάνω της λέω". Ανεβαίνει το μωρό αδιαμαρτύρητα. Με ρωτάει αν είμαι κουρασμένος, λέω ναι κ με ρωτάει τι δουλειά κάνω κ της απαντάω. Μου λέει θα τελειώσεις; Της λέω λίγο ακόμα μωρό μου κ αν δε μπορέσω το αφήνουμε. Χτυπάει την πόρτα η τσατσά. "Σε λίγο" της λέει το Εμιλάκι. Δε το βάζει κάτω. Έχει βαλθεί να με ευχαριστήσει. Της το δίνω κ το εκτιμώ πολύ. Κουνιέται από πάνω μου κουρασμένη κ αυτή κ η πούτσα μου πάει να βγει έξω σε κάθε ανέβασμά της, το κάνει κάπως άτσαλα. Αρχίζει να μου πέφτει ακόμα πιο πολύ στο φόβο μη μου τον στραμπουλίξει. Καταλαβαίνει ότι δεν πάει άλλο, το βγάζει από το μουνί της, κάθεται κοντά μου καθιστή κ μου παίζει μαλακία με καπότα. Σκέφτομαι να της πω να τη βγάλει, λέω γάμα το. Σκέφτομαι να της πω να φέρει το πατουσάκι πάνω στην κοιλιά μου να το βλέπω από κάτω να ανωμαλιάσω, λέω γάμα το. Της λέω ότι θα χύσω, κοιτάω το αγγελικό και παιδικό προσωπάκι της κ ετοιμάζομαι να τα ρίξω. Μετά κοιτάω το άλλο πόδι που το είχε μαζεμένο σαν οκλαδόν με το ένα πόδι κοντά στο μουνάκι της κ χύνω με τη θέα του πατουσιού κ του μουνιού της. Συνεχίζει να μου τον παίζει δυνατά ενώ χύνω, μου το χαλάει λίγο κ της λέω να το κάνει πιο σιγά.
Σηκώνομαι, τη χαιρετάω, την ευχαριστώ, βγάζω την καπότα, την αγγίζω χαϊδεύοντάς τη, την ξανά φιλάω πεταχτά κ της δίνω ιπποτικά τις κόκκινες γοβίτσες της να τις φορέσει.
Για την ιστορία, ο δοκιμαστής δεν πέρασε κ τόσο καλά. Συμπερασματικά, μάλλον το Εμιλάκι γαμιέται ωραία με όποιον κάνει κέφι. Ίσως ο άλλος άμα είναι τόσο γέρος, ή χοντρός όπως ο δοκιμαστής, να μη γαμιέται το ίδιο καλά μαζί του κ με όρεξη μαζί του.

Λίγο η ανωμαλία μου με τα πόδια, λίγο η αρρώστια μου να γαμάω πάντα ένα καινούργιο μουνί με έκανε να βαρεθώ εύκολα το Εμιλάκι δυστυχώς. Τα πατουσάκια του δε μου προκαλούν πια εντύπωση, δεν ανωμαλιάζω μαζί τους. Θα κάνω αποχή για λίγο καιρό. Ξέρω ότι αν χαθεί, Εμιλάκι θα λέω κ θα κλαίω, θα παίζω μαλακίες κ θα τη φαντασιώνομαι σαν μια γλυκιά κ αγνή ανάμνηση πλέον. Θα τη νοσταλγώ, θα τρελαθώ κ δε θα μπορώ να την ξανά βρω. Το ξέρω. Αλλά δυστυχώς τη βαρέθηκα. Τουλάχιστον προς το παρόν...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2024
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Λεωνίδας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
563
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 ΣΠΥΡΟΣΣ, Milfomaniac, Dstrict και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2024
Τρεις σερί κριτικές !!!!!
Συγουρα ενθουσιαστικες.
Αν εισουν νορμάλ άτομο θα έψαχνες τον έρωτα αλου.
Αλλά επειδή σε κόβω ανομαλαρα μπουρδελιαρη θα σου πω εμιλακια περνάνε Πόλα από την πιάτσα κατά καιρούς
review reaction 1 Dstrict
26 Απριλίου, 2024
η εμιλιαδα δεν εχει τελειωμο.
παιχτη μου περιμενουμε με ανυπομονησια το 4ο μερος, μη μας εγκαταλειψεις.
Ναι!
review reaction 3 Λεωνίδας!, Dstrict, astronaut80
26 Απριλίου, 2024
Απο που ειναι αυτη
28 Απριλίου, 2024
Περιγράφεις γλαφυρά τις φάσεις, και αρκετά διασκεδαστικά θα έλεγα.

Μοιάζει πάντως να άρχισες νά ξενερώνεις στο σημείο αυτό:

"Τί όμορφη που είσαι ρε μωρό μου", της λέω με τρεμάμενη κ λαχανιασμένη φωνή, σαν να ξεψυχάω.

...πάνω στο κομπλιμέντο δηλαδή...ή κάνω λάθος;
review reaction 2 Λεωνίδας!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4