Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 2η βάρδια,σήμερα δεν πέτυχα κάποια από το γνωστό διδύμο του οίκου αλλα μια άλλη Ρουμάνα,τη Μανταλινα.
Μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί,κανονικό σώμα,2αρι βυζι,έχει και τατουάζ κάτι λέξεις/φράση πάνω από τα βυζιά,ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο,φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Συνοπτικά προκαταρκτικά αρκετης ώρας,όπου είχαμε φιλιά χωρίς γλώσσα,γλύψιμο σε λαιμό στήθος,μπούτια,κοιλιά,ερώτηση για προφυλακτικό,καθάρισμα με μωρομαντιλο,πίπα αρκετά καλή με προσπάθειες deep throat,γλύψιμο αρχίδια δεν έκανε,ζήτησα να γυρίσει να γλυψω το μουνάκι της κατι που το έκανε αδιαμαρτυρητα.
Πέρασμα προφυλακτικου,έβαλε μια γερή δόση τζελ στο μουνί της,πρώτη στάση στα τέσσερα,καλό στήσιμο δε κλέβει αντέχει δυνατό ρυθμό,2η στάση με αυτήν ανάσκελα και εδώ έπεσαν και κάποια γλωσσοφιλα,το τελείωμα έγινε στα βυζιά της.
Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά χωρίς καμία ενόχληση και βιασύνη,καλή συμμετοχή δε κλέβει στις στάσεις,ένα κλικ πιο κάτω από τη σταθερά καλή απόδοση της Τζανινας αλλά σίγουρα πολύ πιο πάνω από τη Σάρα που είναι με τις νύχτες της και προσπαθεί να κλέψει σε υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μανταλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Επιρρεπής, SEXTYPHOON, nick9x και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού