Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Αλίκη λοιπόν μια υποψηφιότητα που εκκρεμούσε απο τον χειμώνα ! Στα θετικά οτι δουλεύει μονάχη της και δεν έχει τσατ΄σαδες να θές να τις κλοτσήσεις αναμεσα στα μπούτια οταν κτυπάνε πόρτες στα 10 λεπτά. Ρε γαμόγριες θα σοβαρευτείτε ;;;; 9αναφέρομαι στις παλιοτσατσάδες που το κάνουν.

Αρχικά είπα να καταθέσω στο 3ης σεπτ. 119 αλλα έφυγε η ξανθούλα γιαγιούλα που είχα πάρει την προηγούμενη φορά (θα γυρισει τέλος του μήνα) και αυτες που είναι εκεί ειναι λίγο για τα πανηγύρια ενω ειπα οτι θα κατέβω και ημουν εκει 6.30 ειχαν κλείσει ενω μου ειχαν πεί οτι κλείνουν στις 7.

Είπα αντι να πάω απο Δροσοπούλου να κατηφορίσω μήπως και πετύχω την Αλίκη σε αυτο εδω το τσαρδί. Την πέτυχα με το φωτάκι αναμένο απέξω και λέω σημερα θα περάσω ! Η Αλίκη εμφανισιακά ειναι 50+ , τρομερά μπουτια , σφιχτός κώλος για την ηλικία της και μικρά σφιχτά βυζάκια , κουρεμα κοντό καρέ καυλωτικό κόκκινο μαζι με κραγιονάκι σέτ.

Μπήκα μέσα και μου είπε στο σαλόνι οτι δουλευει μονο αυτή και ίσως δεν μου αρέσει γιατί ειναι πιο μεγάλη σε ηλικία.
Της απάντησα οτι δεν έχω θεμα και αν έχει αυτή... και επειδή δεν είχε έδωσα τα λεφτά και με πέρασε στο δωμάτιο στο βάθος το οποίο ειναι τυπικό μπουρδέλου της περιοχής με μια οθόνη ψηλά να παίζει τσόντα. Είχε μια απαίσια μαυρη εκει με εναν κώλο μεγαλυτερο απο σκουπιδοτενεκέ.

Η Αλίκη δεν άργησε να έρθει και αμέσως έδειξε την πολύ καλή της διάθεση μέσα στο δωμάτιο. Γλυκόλογα - χαδάκια και ευχάριστη. Άρχισα να τη φιλάω και να τη χαϊδευω. Εκατσε δίπλα μου και έπαιρνε σέξυ πόζες. Ειχε κρατήσει τα τακούνια και τις κάλτσες τις διχτυωτές. Τα μπούτια της ειναι πολύ όμορφα. Εμενα με κάβλωσαν. Πέρασα καπότας και μου έκανε 2-3 ρουφηξιές στο πουτσο για ζεσταματάκι.

Εν συνεχεια την έστησα στα 4 οπου δεν βολευόμουν και πολύ και μετά τη γύρισα ανάσκελα.... πρέπει να είχε βάλει λίγη κρέμα και έχασα τη στύση μου.
Δεν πειράζει , βγήκα και έκατσα δίπλα της ενω αυτη συνέχισε να παίρνει σέξυ πόζες υπο την καθοδήγηση και τις προτάσεις μου !

Αυτη τη φορά η πούτσα έγινε κανονική σημαία όμως και της τον έχωσα ανάσκελα και άρχισα να την καρφώνω με δύναμη ενω αυτη με έπιανε απο τη πλάτη !

Τι περίμενε οτι θα έφευγα έτσι ;;;;

συνέχισα να της τον καρφώνω ενω αυτη με είχε αγκαλιάσει με τα μπούτια της και χαζευα και στο καθρεφτη τους δυό μας που συνθέταμε ενα καυλωτικό θέαμα. Άρχισα να καρφώνω ακόμη πιο δυνατά και αυτη να φωνάζει οτι θα χύσει..... την γράπωσα απο το κωλομέρι και την πηδούσα σε αυτή τη στάση.

αααχ ααααχ.... ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑΑΑΑΑΑΑ. της φώναζα καρφώνοντας την δυνατά και πιάνοντας την απο το πέλμα που φοραγε το καβλοτάκουνο.... βγήκα απο μέσα της ουρλιάζοντας απο καβλα που πρέπει να μας άκουσαν μέχρι έξω στην ΔΙδύμου. Έχυσα με δυναμη με μαλακία μέσα στη καπότα και ξάπλωσα στο κρεβάτι ανάσκελα να ηρεμήσω ενω αυτη γελούσε και μου έβγαζε το προφυλακτικό σιγά σιγά με μωρομάντηλα.

Αντέχει και PSE η θείτσα ! Πέρασα ωραία ειδικά στο τέλος και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω.

Ειναι must επιλογή για όσους γουστάρουν μεγαλύτερες γυναίκες ή δεν έχουν πρόβλημα έστω να δοκιμάσουν μία.

Τα είπαμε λίγο , ντύθηκα και βγήκα ξανά στον παράδρομο της Διδύμου για να ανηφορίσω στην Αχαρνών και να χαθώ μέσα στο πλήθος!

Τα σέβη μου κύριοι , καλά να περνάμε. Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 20, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
123
Likes:
18.622
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Johnny Red2, ThE και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού