Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 45 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκεψη στο πολυμαγαζο στο 4 μαγαζι αυτο που ανεβαινεις τις σκαλες στο δεξι σου χερι . Ο - Η τσατσος με μπερδεγουει προσφωνησε το προγραμμα ( ετοιμαζομουν να φυγω γιατι αναθεμα και αν καταλαβα τι ελεγε , την μια φουλ την αλλη ακαποτη πιπα την αλλη δεν κανει κολο αλλα sex με καποτα αντε να καταλαβεις και να βγαλεις συμπερασμα ..... αυτοι που βαζουν τυπηρεσιες πρεπει να ξερουν ποιους βαζουν και να μην εχουν γλωσοδετη ....) ετοιμαζομουν να φυγω οπου με Με εκλπηξη ειδα την ΛΙΛΙ !!!!! Η ΛΙΛΙΑ ειναι μια κοπελα που εργαζοταν στα αρχικα νουμερα της ΙΑΣΩΝΟΣ με πολυ καλες παροχες υπηρεσιας , σου εδεινε την αισθηση οτι ηταν η γκομενα σου και υποψηφια γυναικα σου , δεν σε αφινε να βγεις απο μεσα της και σε χαιδευε σαν γκομενο της ( αυτα για τους αγαπουλιαριδες ).
Η κοπελα ειναι μετριου αναστηματος με καλο κορμι μετριο μεγεθους στηθος μεγαλη ρογα και σκουροχρωμη ροζετα μαυρο μαλι πιασμενο στητο κολι με καλοσχηματισμενους γλουτους το οποιο που δεν δινει .Στο προσωπο ειναι ελαφρα σπασμενο απο τα νυχτερια και την κουραση .
Ειναι παντα χαμογελαστη και ευδιαθετη , εγω προσωπικα της πηγαινα ενα πακετο τσιγαρα η ενα 5 ευρ καθε φορα και μου εκανε χαρες !!!και εχτρα περιποιηση.Στα του αγωνα , η κοπελα δεν ειναι σπαστικια αστεριας στο κρεββατι ειναι ζεστη και μερικες φορες και καυλιαρα αρκει να πω δεν χρησημοποιει τζελ....... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΥΡΑΚΙ ΤΗΣ πιπα απο τις καλυτερες χωρις δοντι κλπ σκετο γλυφιτζουρι και βαθι μπασιμο δεν κλεβει ειναι καθαρη και αν ειναι κ ο πελατης καθαρος θα το απολαυση γληψυμο οι ρωγες οχι δαγκωμα γιατι βαραει ασχημα οπως εκανε στον προιγουμενο που της εκανε και σημαδι . Αν λοιπον εισαι καθαρος πλυμενος το πουλι σου δε βρωμας ιδρωτιλα , πας για μια καλη πιπα , και ενα καλο στραγγισμα στο στενο της κολποαιδειο θα περασεις καλα ΟΠΩΣ ΕΓΩ . Η κοπελα γενικα δεν κλεβει ουτε στον χρονο ουτε στο στήσιμο στο πισοκολητο σπαει τη μεση της με ομορφη θεα τα στρογγυλα της κολολαγουλα .
Προσωπικα επειδη ξερω οτι δουλευει για ενα 5 ευρ στον πελατη της εδινα η ενα πακετο τσιγαρα WINSTON BLUE η αφηνα 5 ευρ εξ αρχης η την επαιρνα 2 φορες για να εχω ανεση χρονου και απολαυση οπου και εγω απολαμβανα και αυτη αφενοταν και ηταν καλυτερη λογο ανεσης χρονου.Στα μειον ειναι οτι τωρα μαθαινει τα ελληνικα αλλα δεν πιασαμε ποτε συζητηση για χρηματοοικονομικες και γεωπολιτικες εξεληξεις .
Υποψην η συγκεκριμενη κοπελα εχει δουλεψει και με αλλο ονομα οπως ΣΟΦΙΑ Κ ΕΛΕΝΗ .
Την συστηνω ανεπιφυλακτα με πολυ καλη σχεση τιμης προς αποδωση αν καποιος τηρει τα παραπανω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Bonecrusher, Hase και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2024
Τι εννοείς έξτρα περιποίηση;;;
19 Απριλίου, 2024
Αδερφέ, είναι μια κοντούλα με μικρά βυζιά και πάρα πολύ στενό μουνί και σχετικά αδύνατη ;

Εάν είναι αυτή , τελευταία φορά που την επισκέφτηκα πριν κανά 2μηνο? Δούλευε Κολωνού 32Γ
Επίσης με Τσάτσο μέσα .
review reaction 1 pipinokinigos28
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2