Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 34 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σε όλους ,

Αρχικά να πω ότι είμαι αρκετό καιρό εγγεγραμμένος στο σάιτ.
Γενικά δεν είμαι άτομο που θα κάτσει να γράψει κριτική αλλά επειδή έχω επισκεφτεί την συγκεκριμένη κοπέλα αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και βλέπω ότι δεν υπάρχει ούτε μία κριτική και απόρησα .

Θεώρησα καλώς να γράψω την δικιά μου εμπειρία με την κοπέλα όσες φορές την εδώ επισκεφτεί .

Η Στέλλα λοιπόν εάν δε κάνω λάθος , είναι 25 ετών από Ρουμανία . Σχετικά αδύνατη έως και petit που λέμε . Βυζιά μικρά , και πολύ απαλά στην αφή . Για τα δικά μου γούστα, μ'αρεσουν αρκετά λόγω ότι έχει και μικρή ρώγα . Από θέμα ύψους , με το μάτι την έχω κόψει γύρω στο 1.70+ , μπορεί να κάνω και λάθος .

Πρόσωπο αρκετά ωραίο επίσης για τα δικά μου γούστα ( ξανά λέω ) . Η κοπέλα δεν είναι κανένα μοντέλο προφανώς , αλλά εάν την πετύχενες κάπου έξω , δεν θα σου έμενε απαρατήρητη .


Στα του αγώνα δεν έχω και πολλά να αναφέρω λόγω ότι όπως είπα και πριν , έχω αρκετές συναντήσεις με την κοπέλα αλλά παρόλα αυτά , θα αναφερθώ στην τελευταία συνάντηση που είχα με την κοπέλα .

Ανεβαίνω τα σκαλιά , καλημέρες και τα σχετικά , τσατσά μου λέει διαθέσιμη η Στέλλα πολύ καλό κλπ .

Έχω είδη πληρώσει μιας και ξέρω τι επρόκειτο να περιμένω , βγαίνει και η κοπέλα χαίρεται που με βλέπει και με χαιρετάει .

Περνάω στο δωμάτιο , αρχίζω να βγάζω ρούχα, την ώρα που έβγαζα το παντελόνι , μπαίνει η Στέλλα μέσα , Καλημέρα τι κάνεις και εφόσον τις απαντώ, μου λέει μετά να ξαπλώσω στο κρεβάτι όπου έρχεται δίπλα μου, αγκαλιές ,φιλιά στα μάγουλα,λαιμό, βυζιά γενικά σχεδόν παντού .


Επειδή είχα και δύο βδομάδες να γαμησω λόγω ότι είχα μπλέξει με δουλειά , όταν ξάπλωσα και ήρθε δίπλα μου και άρχισαν όλα αυτά που ανέφερα , μου είχε γίνει είδη δοκάρι . Οπότε εφόσον το είδε , πέρασε προφυλακτικό μου έκανε μια τίμια πίπα που μου άρεσε αρκετά .
Την σταμάτησα βέβαια μετά από 2 λεπτά επειδή ένιωσα πως αν συνεχίσει κι άλλο,θα χύσω και είναι κάτι που δεν ήθελα επειδή ήθελα να την σκίσω .

Τις λέω να γυρίσει στα 4 λοιπόν και εκεί άρχισε το πανηγύρι . Αρχικά τον βάζω μέσα σιγά σιγά και αρχίζω να την γαμάω εξίσου το ίδιο . Να σημειώσω ότι το μουνι τις δεν είναι στενό, αλλά η αίσθηση αρκετά καλή .

Παρά ταύτα , επειδή έχω καταλάβει με τι καριολακι έχω να κάνω , άρχισα και την γαμουσα γρήγορα και δυνατά , δεν έκανε κανένα απόλυτος παράπονο , ίσα ίσα που ζητάγε να την γαμησω ακόμα πιο γρήγορα . Μιλάμε για τρελό πουτανακι . Επίσης ,καθώς την γάμαγα μου χάιδευε τα μπαλάκια με τα νύχια τις και με είχε κάνει τούρμπο . στα 2-3 λεπτά λόγω ότι δεν άντεξα, έχυσα στο λάστιχο και με άφησε να στραγγίξω.

Αφού τελείωσα, κάναμε διάλειμμα για λίγο σοσιαλ όπου η κοπέλα δεν με άφηνε να ηρεμήσω , με χάιδευε όλη την ώρα και με φίλαγε σε σημείο που άρχισα πάλι να καυλώνω . Την ξανά γάμησα πάλι στα 4 όπου δυστυχώς δεν μπόρεσα να τελειώσω 2η φορά , ήμουν και κουρασμένος κιόλας η αλήθεια είναι, επειδή είχα σχολάσει από δουλειά .

Βγαίνω από μέσα τις, τις ζητώ συγγνώμη που δεν μπορώ άλλο . Χαμογελάει , και μου λέει πως όλα καλά και ότι καταλαβαίνει πως είμαι κουρασμένος λόγο δουλειάς .

Να σημειώσω πως η κοπέλα είναι πάρα πολύ καθαρή , σε σημείο που όσες φορές την έχω επισκεφτεί , δεν μπορώ να σταματήσω να την γλύφω .

Προφανώς ότι, όποιος έχει πρόβλημα με την υγιεινή του , μην περιμένει από την κοπέλα πολλά . Οπότε το νου σας .

Ευγένεια και σεβασμό προς τις κοπέλες πάντα, και να είμαστε εξίσου κομπλέ στο θέμα υγιεινής.

Προφανώς να απαντήσω οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία έχετε σε περίπτωση που έχω ξεχάσει να προσθέσω .


P.S πρώτη μου κριτική γενικά, οπότε σόρρυ αν βγήκε κάπως μεγάλη .


Αυτά από εμένα , να είστε καλά .
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
luchnik
Μέλος
Εγγραφή:
17 Ιαν 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
66
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Ntonpinelo, ThE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2024
Να προσεχεις φιλε γιατι οταν η καποτα εχει υγρα γινεται πιο ευθραστη..
review reaction 1 luchnik
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1