Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη κ σήμερα στα βρωμερά στενά. Από την αρχή μου είχε κάνει κλικ το πιπίνακι αυτό, μικρό, κοντό με νορμάλ σώμα. Στο σαλόνι βγήκε δεύτερη κ με κοίταξε με ένα έντονο βλέμμα φεύγοντας το οποίο δεν ήξερα αν πρέπει να το εκλάβω ως υπεροψία ή βλέμμα καύλας. Επειδή είχα μπει σε όλα τα σπίτια εχθές σήμερα προς τα μέσα άρχισε να μου βγαίνει κούραση. Δεν είχα όρεξη να περιμένω κ να ψάχνω άλλο, χωρίστηκα με τον δοκιμαστή, τον έστειλα Ειρήνη που είχα μπει εχθές να περάσει καλά. Ο δοκιμαστής δεν ήταν στα καλά του σήμερα, τον ρώτησα αν γάμησε κώλο Ειρήνης κ μου απάντησε "Δεν ξέρω, ή μουνί ή κώλο, ένα από τα δύο". Κλείνει παρένθεση.
Μετά το διαχωρισμό μου με δοκιμαστή έφυγα καρφωτός για Εμιλάκι κ ότι γίνει. Έδωσα το 20άρικο κ ζήτησα να έρθει η Έμιλυ στο δωμάτιο. Ο χώρος ψιλό απαράδεκτος, δεν είχε ούτε κομοδίνο, οι τάβλες στο κρεββάτι σπασμένες κ βούλιαζε κ τα σεντόνια βρώμικα σε αρκετά σημεία. Δεν ασχολήθηκα, δεν ήθελα να προκαλέσω αρνητικό κλίμα.
Το πιπινάκι ήρθε στο δωμάτιο κ άρχισε να ασχολείται μαζί μου, πειράζοντάς με ότι είμαι πολύ σοβαρός, μου χάιδευε τα γένια κτλ. "Σε θυμάμαι πριν στο σαλόνι" μου είπε κ χαμογέλασε. Ξεκίνησε με φιλιά στο λαιμό κ το αυτί, αλλά σταμάτησε γιατί έφαγε κολόνια. Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι κ όταν έμπαινα μέσα της, συνέχισε να μου λέει ότι φαίνομαι μικρότερος. Ξεκίνησα να γαμάω σε ιεραποστολική στάση το μουνάκι της, έκλεισε τα μάτια της κ όσο αύξανα ρυθμό, υπέφερε σιωπηλά. Δεν υπήρχαν ψεύτικες υπερβολικές φωνές ή κάποια αίσθηση τυπικής διαδικασίας. Η κοπέλα ήταν 100% εκεί κ συμμετείχε στο φουλ. Δεν άργησε να έρθει η στιγμή της ανωμαλίας, τη ρώτησα αν μπορεί να φέρει τα πόδια της μπροστά μου. Απάντησε θετικά κ μου τα έφερε. Ήταν καθαρά και μικροσκοπικά. Με ανωμάλιασαν στο τέρμα κ άρχισα να τα φιλάω απαλά ενώ γαμούσα με μεγαλύτερη απόλαυση κ ρυθμό. Κάπως έτσι τελείωσα, ενώ συνέχισα να φιλάω τα πατουσάκια της κ μετά να τα ακουμπάω στο πρόσωπο μου κ το κεφάλι μου.
Η κοπέλα μου είπε ότι συνήθως δουλεύει βράδυ κ ήταν από τις σπάνιες φορές που την πέτυχα απόγευμα. Τη ρώτησα την ηλικία της, μου είπε 19, μου είπε κ πότε συγκεκριμένα είχε γενέθλια. Την αγκάλιασα, τη φίλησα στο μάγουλο κ την ξεπόρτησα.
Η εμπειρία ήταν απίστευτη, έκανα μαζί της ένα αισθησιακό gfe γαμησάκι το οποίο είχα χρόνια να δω. Αυτή η αίσθηση του να μπαίνει η κοπέλα με τόσο ενέργεια κ όρεξη να κάνει σεξ μαζί σου, να σου δείχνει ότι σε ποθεί και να είναι 100% εκεί είναι κάτι που εκλείπει εξαιρετικά. Κ όμως αυτή η κοπέλα, λόγω κ του νεαρού της ηλικίας της είχε τρομερή διάθεση για σεξ.
Για μένα απλά απίστευτο το Ρωσάκι.
Θα το ξανά επισκεφτώ με τα 1000, παραβαίνοντας τον κανόνα μου να μη γαμάω ποτέ δεύτερη φορά την ίδια κοπέλα, θέλοντας πάντα να δοκιμάζω κάτι νέο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
513
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Atridis, luchnik, Milfomaniac και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού