Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 53 10
Μπουρδέλα 111878
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη 1η βάρδια, πέτυχα ανοιχτό το σπιτάκι στο υπόγειο που το τελευταίο καιρό υπολειτουργει ,η υπηρεσία είπε ότι έχει καινούργια κοπέλα Ρωσίδα τη Ναταλία που βέβαια δεν είναι καινούργια ,κάποιοι θα τη ξέρετε από άλλο μαγαζί, για όσους δε τη ξέρουν πρόκειται για μια κοπέλα με καστανό μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό κορμί 2αρακι βυζί, το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα (μέσα δέχτηκε κανονικά και 69).
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα, μετά από λίγο ήρθε, καλοδιαθετη όπως και στο σαλοναρισμα.
Συνοπτικά από προκαταρκτικα αρχικά κάποια φιλιά στα χείλη, χουφτωματα, φιλιά σε στήθος λαιμό ,πέρασμα στο κρεβάτι, αφού τής αφαιρεσα τα εσώρουχα την έστησα ανάσκελα όπου απόλαυσα το μουνακι της, ξάπλωσα με τη σειρά μου,φιλιά πάλι σε λαιμό στήθος καθώς και μπούτια, ερώτηση για προφυλακτικό, καθάρισμα με μανταλάκι, πίπα καλή κάπως αργή βέβαια ενώ έγλυψε και αρχίδια από μόνη της.
Πέρασμα προφυλακτικου, της είπα να ανέβει από πάνω αλλά ευγενικά αρνήθηκε οπότε της είπα να στηθεί στα τέσσερα ,καλό στήσιμο αντέχει και πιο δυνατούς ρυθμούς, 2η στάση πισωκολλητα στα όρθια πίσω από τη πόρτα, 3η και τελευταία με αυτήν ανάσκελα όπου αφέθηκε και έδωσε μερικά γλωσσοφιλα ,το τελείωμα ήρθε στη κοιλίτσα της.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 14-15 λεπτά χωρίς καμία βιασύνη και ενόχληση μίας και ήταν μεσημεράκι και δεν είχε κίνηση μια αρκετά καλή συνεδρία με μια ωραία κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Johnny Red2, Accountant και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2024
Πήγα κι εγώ.
Μετρια πραγματα. Δεν εδωσε γλωσσοφιλα, δεν στηθηκε 69 (που διαφημίζει η τσα) αλλα για γλυφομούνι απο εμενα. Ισχυει οτι δεχεται δυνατο γαμησι.
Επισης εχει καπως χαλαρό δέρμα. Δεν μου κανει για Ρωσίδα που λεει.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1