Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 47 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα από Φυλής σήμερα, εξερεύνησα όσα περισσότερα σπίτια μπόρεσα. Η Ειρήνη είναι μία μελαχρινή κοπέλα, μέτριου αναστήματος κ φυσιολογικού σώματος. Δεν είναι το αψεγάδιαστο μουνί να πεις ουάου, αλλά τη βρήκα αρκετά ελκυστική. Απ όσες κοπέλες είδα ήταν η πιο σοβαρή σε συμπεριφορά, self service και σκέφτηκα να μπω. Σαλοναρίστηκε ξανά σε κάποια άλλη παρέα όσο περίμενα στο δωμάτιο, μετά κλείδωσε την πόρτα καθώς ήταν μόνη στον οίκο.
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο μου συστήθηκε, με ρώτησε το όνομά μου κ τη ρώτησα κ εγώ από που είναι. Μιλούσε καλά ελληνικά. Η κοπέλα είναι από τη Βουλγαρία.
Μου πέρασε καπότα κ ξεκίνησε ένα καλό τσιμπούκι, με βαθιούς αναστεναγμούς που κατέληξαν σε μερακλίδικο στριφτοτσίμπουκο.
Με ρώτησε στα τέσσερα; Της λέω κανονικά. Δεν είμαι φαν του κώλου, οπότε έτσι κ αλλιώς δεν με ενδιέφερε αν εννοούσε από κώλο, όταν είπε να κάτσει στα τέσσερα. Πάντως στο σαλόνι ανακοίνωσε κώλο κανονικά. Ξεκίνησα να γαμάω μουνί, μετά πέρασε τα πόδια από πίσω μου κ έσφιγγε. Της λέω μωρό μου να σου γλείψω τα πόδια; Μου λέει όχι γαργαλιέμαι. Της λέω μπορείς να τα φέρεις μπροστά να τα βλέπω; Τα έφερε αλλά η στάση κατέληξε κάπως άβολα καθώς τα έκλεινε κ με έσπρωχνε προς τα πίσω, εγώ προσπαθούσα να μπω πιο μέσα κ γενικά έτρωγε μια πίεση η πλάτη μου. Βέβαια μου άρεσε η θέα από πατούσες σε συνδυασμό με τη φάτσα της, οπότε έχυσα έτσι, αφού ικανοποίησε σε ένα βαθμό την ανωμαλία μου.
Με ρώτησε αν μου ικανοποίησε το βίτσιο μου, της είπα ναι κ στη συνέχεια ξεκίνησα να αφαιρώ την καπότα. Με κοίταξε αγριεμένη γιατί φοβήθηκε μη στάξει κάτι πάνω στο κρεββάτι. Της είπα όλα καλά, ντύθηκα κ μετά τη φώναξα να μου ανοίξει την πόρτα κ να φύγω.
Σε σχέση με τις φόλες που έχω φάει τελευταία, με το ύφος, τη μαγκιά κ τον τσαμπουκά που έχουν όλες, ήταν ένα τίμιο γαμήσι. Ούτε ότι με ξεπετάει ένιωσα, ούτε ότι ήταν διαδικαστική ή αμέτοχη. Δεν ξέρω αν την πέτυχα στις καλές της, ήταν πολύ ευγενική κ συνεργάσιμη κοπέλα. Για ένα απλό, φυσιολογικό γαμήσι τη βρίσκω μια χαρά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Λεωνίδας!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
513
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Johnny Red2, Yatoputso και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού