Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 49 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στη 1η βάρδια και αναφέρομαι στο Περδικκα 3β (δεξιά πόρτα).
Η υπηρεσία είπε ότι έχει δύο καινούργιες κοπέλες(2 μέρες στη δουλειά χαχαχαχαχαχαχααχα)να περιμένω γιατί η μία είναι στο δωμάτιο και μόλις βγει θα σαλοναρουν μάζι...
Μετά από λίγο βγήκε από το δωμάτιο μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία,η Νατάσα...ενώ από το κουζινακι βγήκε μια ακόμα πιο γνωστή μου φυσιογνωμία που η υπηρεσία την παρουσίασε σα Ντασα...πρόκειται φυσικά για το γνωστό δίδυμο από Φυλής 54α ,56 και 66α Ιζαμπελα και Αλεξάνδρα οι δύο Μολδαβες,η Ντασα/Αλεξάνδρα έχει βέβαια μεγάλη προϋπηρεσία και στο Μεταξουργειο αφού έχει δουλέψει ακόμα κάι στο Ιάσωνος 16 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά.
Για όσους δεν τις γνωρίζουν η Νατάσα είναι μελαχρινή με κανονικό σώμα,σχετικά ψηλή με 2-2.5αρι βυζί και η Ντασα και αυτή μελαχρινή λεπτή με μικρό βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Η Ντασα υπήρξε από το 2017 στανταρακι μου αλλά τις τελευταίες φορές που την είχα πάρει ήταν κακές συνεδρίες και σταμάτησα να περνάω,τη δε Νατάσα την είχα πάρει μία φορά πριν 1.5χρονο περίπου στο 20αρικο και ήταν πολύ μέτρια αλλά είπα να τη δοκιμάσω και στο 10αρικο μίας και μου αρέσει,εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι η Ντασα έχει καλή μνήμη και ρίχνει άκυρα κυρίως σε Έλληνες,με αλλοδαπούς περνάει κανονικότατα εκτός αν έχει συμβεί κάτι...
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο,φρεσκαριστικα και την περίμενα,μιλήσαμε λίγο ώστε να επιβεβαιώσω ότι σωστά τις θυμήθηκα και ξεκινήσαμε.
Συνοπτικά,από προκαταρκτικά σχεδόν τίποτα απλά κάποια φιλάκια στο στήθος και χαιδεματα σε πούτσο/αρχίδια,69 δε κάνει,γλωσσοφιλα δεν έδωσε,πέρασμα προφυλακτικου,πίπα μέτρια,αρχικά με πολύ χέρι σα να ήθελε να με τελειώσει,στη συνέχεια βελτιώθηκε από μόνη της και ήταν σχετικά καλή,πρώτη στάση στα τέσσερα όπου στήνεται καλά και δε κλέβει,2η στάση πλαγιαστο όπου συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσω.
ΑΣτο δωμάτιο έκατσα ακριβώς 10 λεπτά!!!σχετικά καλή πίπα,καλό σηματάκι ενδιαφέρον πρόσωπο,παθητική συμμετοχή πολύ τζελ στο μουνί,δε θα την ξαναπάρω αλλά στο 10ευρω για μια κατάθεση σε μια ομορφουλα κοπέλα για μια φορά οκ ,στο 20ευρω με τίποτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.064
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 statusorama, FAT BASTARD, Johnny Red2 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού