Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 240 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ οι Ρωσίδες γιατί όπως και να το κάνουμε είναι γυναικάρες.ειπα να αλλάξω και εγώ μια φορά να δω την διαφορά ανάμεσα σε Ρωσία και ρουμανία.φυλης 65β μαζί με την γλυκιά χριστινουλα από Ρουμανία το κορίτσι είναι ένα πολύ όμορφο κατά την γνώμη μου.περασμα στο δωμάτιο μετά από δέκα λεπτά ήρθε και το κορίτσι.εχει μικρά βυζάκια όπως ένα λεμόνι αλλά δεν έχω θέμα γιατί μου αρέσουν .πολύ καλό κωλαρακι.δεν γνωρίζει πολλά ελληνικά αλλά το γλυκό έδεσε. αρχίσαμε με χαμουρεμα και καταλήξαμε το κορίτσι από πάνω όπου έκανε πολύ καλά ανεβοκατεβάσματα μετά στα τέσσερα όπου ήρθε και το τέλος.το ολο σκηνικό κράτησε περίπου 15 λεπτά. πέρασα καλά μαζί της και θα την επισκεφτώ πάλι.απο εμένα εγκρίνεται τώρα για εσάς δεν ξέρω αυτά είναι γούστα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
VB
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΣΠΥΡΟΣΣ, Milfomaniac, Atridis και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Απριλίου, 2024
Η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει μικρά βυζιά σα λεμονακια???? η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει 3.5αρια βυζιά,μήπως εννοείς τη Χριστίνα την Αλβανιδα που την παρουσιάζουν σα "Τσέχα"?
04 Απριλίου, 2024
Μου είπε από ρουμανία.την Τανα. Εκτός και αν δεν ξέρει τι της γίνεται.καλα που με ενημερώσετε να ξέρω και εγώ. Το καλό ήταν ότι ήταν πρώτη φορά στην συγκεκριμένη.και αν με ξανά δουν να με χεση.
VB
Vasilis bmw
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2