Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 302 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Γυρνάω σπίτι από την δουλειά, πλένομαι, τρώω μεσημεριανό και διαβάζω κριτική του χρήστη Διανοούμενου. Αμέσως σηκώθηκα πάνω, έβαλα κολονιες κτλπ και κατηγόρησα προς 73α. Κατευθείαν απ έξω, χτυπάω κουδούνι και ξετρυπωνει από πίσω μου άλλος ένας αγωνιστής. Σκοντάφτω λίγο καθώς μπαίνω από την πόρτα και πάει να γελάσει η τσατσά.
Μας λέει έχω μόνο μια κοπέλα, την Κίρα.
Με το που εμφανίζεται με αυστηρό βλέμμα,. περπάτημα πασαρέλας, γαζέλας, κορμοστασιά αλφάδι, βάζω το χέρι στην τσέπη και ξεδιπλώνω από ένα πακο που είχα ένα 20€. Το δίνω στην τσατσά πριν προλάβει να κάνει μεταβολή η Κίρα. Ένιωσα επίσης μια παραπάνω αυτοπεποίθηση από τη Κίρα στην κίνηση της, καθώς άκουσε ότι θα περάσω αμέσως εγώ.
*Εμφάνιση Κιρας. 1,72m, καστανοξανθη, σώμα μοντελέ, βυζί για φορέματα Αρμάνι και Gucci (ανύπαρκτο σχεδόν), πόδι ολόισιο, κιλά 43, φάτσα ρωσικής ομορφιάς, αρχοντικής με γωνίες, μάτι γαλάζιο, χειλάκια πανέμορφα και οδοντοστοιχία γαμάτη. Ουσιαστικά μοντέλο είναι για πασαρέλες.*
Τεσπά, μπαίνω στο κλασικό δωμάτιο που απέναντι είναι η κουζίνα, καθιστικό για τα εργαζόμενα κορίτσια, ξεντυνομαι και τότε συνειδητοποίησα ότι άλλαξαν ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ το σάπιο παρκέ, με λακούβες πάτωμα, που λιμνιαζαν νερά από τον νιπτήρα.
Περνάνε 3-4 λεπτά και αφού άκουσα το κουδούνι 1-2 φορές μπαίνει και η Κίρα.
Με το που την βλέπω να της λέω:" You are Very beautiful"
Thank you, μου απαντάει κάπως ψυχρά, διότι το πρώτο κοπλιμεντο είναι πάντα στο ρελαντί/default από τους πελάτες, φαντάζομαι.
Κάθεται στο κρεβάτι στη άκρη με το κιλοτακι της και μου κάνει νόημα να κάτσω δίπλα της. Κάθομαι και εγώ γυμνός και καθώς της δίνω μια αγκαλιά, μου λέει lay down...
Ξαπλώνω και μετά από την ερώτηση with condom or without, της λέω without, με καθαρίζει με μαντηλάκι, που δεν χρειαζόταν και αρχίζει το πνευστό. Βαθιά πίπα, να σε κοιτάζει στα μάτια και να χαμογελάει, να σταματάει και κρατάει το πουτσοκεφαλο μου, στο στόμα της και να μου "μιλάει" με τα μάτια. Τον έκανε ψιλό deepthroat και στο 7-8 την συγχαίρω:" Bravo Baby".
Με αντάμειψε με ένα χαμόγελο και ένα όμορφο βλεματακι, σαν να μου λέει ...παρακαλώ.
Δεν άντεξα και την διεκοψα.
Now, can I taste you?, της ρώτησα...
Με ένα βλέμμα παραξενεμένο, σε φάση what??? Δεν κατάλαβε λογικά.
Let me show you... Και της γλύφω τον αφαλό... Ok και μου γνέφει καταφατικά.
Αλλάζουμε θέση και κάθεται ξάπλα, βγάζει το μαύρο βρακάκι της, σηκώνει τα ποδαράκια τής και μου φέρνει μουνι/κωλοτρυπίδα στο πιάτο.
Αρχίζω και ανεβάζω στροφές από την καβλα και το ολοσωστο στήσιμο της. Να αναφερθεί ότι *ούτε η κοπέλα μου, δεν κάθεται έτσι, τόσο σωστά και "παραγωγικά" για γλυψιμο.*
Κατεβαίνω κάτω και αρχίζω να γλύφω απαλά το μουνάκι τής, να παίζω με την άκρη της γλώσσας μου, την κλειτορίδα της, εκεί ξετρελαθηκε. Να την γλύφω κόντρα με δύναμη από κάτω προς τα πάνω και αντίστροφα, να μουγκριζω και να της λέω μια στιγμή, Baby this is beautiful (pussy). Ρουφηγμα επίσης της τρυπουλας, αλλά δεν ξετρελαθηκε και τόσο. Με κοιτούσε με τα ματάκια της τα γαλάζια και αναστεναζε, συνέχεια. Την κοιτούσα και εγώ βαθιά στην ψυχή της, καθώς την έτρωγα. Το μουνάκι της, κλειστού τύπου, νεανικό, πεντακάθαρο, μύριζε αφρολουτρο, ουδέτερο ph, *καλύτερο και από την κοπέλας μου, ακόμα και όταν την πλένω εγώ, όταν κάνουμε μαζί μπάνιο στην ντουζιέρα*.
Θα μπορούσα να την τρώω όλη μέρα, ακόμα εκεί θα ήμουν και δεν θα έγραφα κριτική.
Τεσπά, ύστερα από δύο λεπτά δεν άντεξα, ήθελα να μπω, μέσα σε αυτό το πλάσμα, ήταν σκοπός ζωής.
Της λέω, "put me condom", καθώς διέκοψα το γλυφομούνι, στεκομενος στα γόνατα μου, είδα ένα βλέμμα δυσαρέσκειας σαν να ήθελε και άλλο να την φάω...
Μου περνάει προφύλαξη μαεστρικά και μπαίνω μέσα της ιεραποστολικά. Το μουνάκι της παράδεισος, στενό, ζεστό και αναστεναξε καθώς έμπαινα, βαθιά και σταθερά.
Άρχιζα να μπαίνω βγαίνω με αργό ρυθμό, βαθιά και σταθερά και αναστεναζε το αγγελούδι. Έλεγα από μέσα μου, θα σου κάνω έρωτα εσένα, γιατί είσαι από άλλο πλανήτη. Άρχιζα να την φιλάω στον λαιμό καθώς έμπαινα και με χάιδευε στον λαιμό και μου χάιδευε το στήθος. Baby, να της ψιθυρίζω "You are perfect".
*Έγινα Simp το ξέρω αλλά το άξιζε, τέτοιο πλάσμα.*
Τελική στάση, της κάνω νόημα, turn over και μου λέει ok, but plz slow ή soft κάτι τέτοιο μου είπε.
*Ναι αγγελούδι μου, είπα από μέσα μου, θα σε περιποιηθώ εγώ όπως σου αρμόζει.*
Στήσιμο στα τέσσερα σωστοτατο, μπαίνω μέσα τής αργά και σταθερά, έβλεπα το υπέροχο κωλοτρυπιδι της και ήθελα να το φάω, να γίνει η γλώσσα μου ένα μέτρο να κατέβει κάτω, καθώς την Γαμαω...
Ένα 3 λεπτό μέσα έξω να αναστεναζει αλλά και εγώ να προσέχω με τις πιστονιες μου, μην το πονέσω τέτοιο πλάσμα. Λίγο πριν το τέλος, άκουγα κουδούνια και τη τσατσά "περιμένετε, είναι στο δωμάτιο και κόσμος να μπαινοβγαίνει". Λέω καιρός να έρθει το φινάλε, πριν χτυπήσει καμιά πόρτα και έτσι έγινε, τελείωσα μέσα της μεγάλη ποσότητα στην καποτα και με την ίδια να κάθεται να στραγγίζω.
Τελειώνω λοιπόν, βγαίνω απαλά, γυρνάει να δει την καποτα, ότι όλα είναι μέσα σφραγισμένα και εντάξει και αρχίζει να ντύνεται, κιλοτακι/ παπούτσια.
Spaciba της λέω, γελάει με την προφορά μου και μου απαντάει παρακαλώ στα ρώσικα.
How long have you been in Athens, την ρώτησα; about 2 months μου απάντησε.
Thanks again, take care να της εύχομαι.
Παιδιά, φερθείτε της καλά, ξεκλειδωστε το, δώστε του και κοπλιμεντα για την εμφάνιση του, όχι καρφωτες ταχύτητες και υψηλές στροφές στο κορίτσι. Κάντε εφηβικό έρωτα.
Τα λέμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
3.283
Πόντοι:
746
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Reuzel, ThE, Milfomaniac και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2024
Καλά στέφανα! (Θα την ερωτευτούν πολλοί από εδώ μέσα, το βλέπω...). Τελειώτης!
review reaction 1 Sir Sexy
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1