Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τριακοστή κριτική μου πλέον και ο κλήρος πέφτει στο στουντελο της Λιοσίων. Διάβαζα για Κίρα θετικά και αρνητικά σχόλια και είπα να πάω. Τον χώρο λίγο πολύ τον ξέρετε όλοι. Λειτουργική με ζεστό νερό ντουζιέρα όπου κι επλυνα τα γεννητικά μου οργανα μετά για να είμαστε κομπλέ.
Πολύ όμορφο ψηλόλιγνο κοριτσάκι με αθώα φατσούλα σαν τα κρύα τα νερά. Τι να λέμε τώρα, τι γαμαμε ρε μαλακες για 20€;;!!
Μπήκε μέσα. Με είδε φρεσκο, μυρωδάτο και με ξυρισμένο πουλί. Της βγήκαν τα μάτια. Με καβαλάει και πάει να με γλύψει. Της λέω παιξτον λίγο να σηκώθει και μετά. Τον χαϊδευε με τα χεράκια της και με αυτή τη θέα σε 30" έγινα τούρμπο! Αφού έγινε μάρμαρο πάει να τον γλύψει και της λέω προφυλακτικό. Απόρησε και μου έβαζε το προσωπο της πολύ κοντά στο πουλί μου γιατί έδειχνε ότι ήθελε να το γλύψει ακα σαν τρελή! Το 'φερνε από εδώ το' φερνε από εκεί αλλά εδειξα χαρακτήρα. Περνάει καποτα και αρχίζει πιπα πολύ καλή, βαθιά και άκρως καβλωτικη. Εκείνη την ώρα μου ήρθε να την πω βγαλτην την πουτσνα την καποτα και γλυφε ακα, αλλά άντεξα! Ωραία λαρυγγωτη πίπα μάγκες που αν τον έδινα ακα σίγουρα θα της εχυνα το λαρύγγι. Επίσης μεγάλης διάρκειας. Μου έδειξε την εντύπωση πως μου το έκανε επίτηδες τόσο καλό στοματικό για να της πω βγάλε καποτα και γλυφε! Τεσπα... Έπειτα της λέω να κάτσει στα τέσσερα. Απίστευτη θέα τέλειου κορμιού. Πατουσακια, γαμπακια, μποτάκια, κωλοτρυπιδακι για γλυψιμο μέχρι τελικής πτώσης! Πάλι τεσπα... Την πελεκισα ένα 5λεπτο στα τέσσερα όπου κι έχυσα. Εκεί έχω μικρες ενστάσεις γιατί τραβιοτανε κι έδειχνε να πονάει αλλά την κλείδωσα μπρούμυτα, τον έφαγε και έχυσα σχετικά καλώς. Με ευχαρίστησε κι έφυγε. Εν κατακλείδι μια πολύ καλή περίπτωση για εντυπωσιακό ξαλαφρωμα με μια κορασίδα σαν τα κρύα τα νερά. Εντυπωσιακη πίπα αλλά και συνολική εμφανιση. Πολύ καθαρη κοπέλα επισης. Άνετα θα είχε ουρές σαν call του 150αρικου, άνετα! Χαρείτε το όσο προλαβαίνετε μάγκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 29, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.628
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 maradona7, n.smirni76, Milfomaniac και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2024
Επρεπε να την πεις το ελ,στοματικο αν θελει,να σου εδινε 20 ευρω.
review reaction 3 Διανοούμενος, Milfomaniac
29 Μαρτίου, 2024
Απ'τη γλυπτική δε κόλλας παράσημο. Προχώρα άφοβα.
review reaction 2 Διανοούμενος
29 Μαρτίου, 2024
Υπερβολικος εισαι τυπε. Δεν ειναι και καμια θεα για να αξιζει 150. Απλα ειναι κοριτσακι και σε καυλωνει γιατι μαλλον τα εχεις τα χρονακια σου. Και φυσικα αυτο δεν ειναι κακο. Εγω που περασα παντως οταν πρωτοεμφανιστηκε, μυριζε το στομα της...
30 Μαρτίου, 2024
dimi7064i, ναι τα έχω τα χρονακια μου. Είμαι 45+. Αυτά τα χρόνια όμως μεταφράζονται σε εμπειρίες, ωριμότητα και εγκράτεια. Όχι υπερβολή και λιγουρίαση. Όσο για την άσχημη αναπνοή δεν διαφωνώ, σε πιστεύω. Μπορεί με εσένα να είχε μια κακή στιγμή. Με εμένα πάντως ήταν απαστράπτουσα. Επίσης τσεκαρε λίγο τις κορασίδες των 150€ στα γραφεία call και θα δεις πόσο δίκιο έχω. Δεν της λείπει τίποτα. Κορμί, πρόσωπο, εκτόπισμα, παρουσία. Άμα φτιάξει και το ταμπεραμέντο της μεγαλώνοντας θα αφήσει εποχή!
review reaction 1 dimi7064i, n.smirni76
30 Μαρτίου, 2024
Καλησπέρα αδερφέ, η κοπέλα δουλεύει πρωινή βάρδια ; Γνωρίζεις καθόλου ; Λόγος που ρωτώ, επειδή με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο πρωί μετά τις 7 .
Για να μην πηγαίνω τσάμπα, καταλαβαίνεις .
31 Μαρτίου, 2024
Luchnik απ' ότι άκουσα πρωινή, αλλά τέτοιες πληροφορίες μόνο οι εργοδότες της ξέρουν και θέτουν. Ποιος θα σου απαντήσει με σιγουριά εδώ μέσα; Κανένας. Εδώ μέσα όλοι είμαστε πελάτες. Όχι εργοδότες.
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6