Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Γειά σας συναγωνιστές.περασα από Αλεξάνδρα σε απογευματινή βόλτα.ειναι μια πολύ όμορφη κοπέλα απ'ότι μου είπε είναι από ρωσία.ειναι αδύνατο μωράκι με μαύρα μαλλιά μακρια.δεν γνωρίζω ακριβώς να πω πόσο χρονών είναι αλλά πιστεύω είναι γύρω στα 25.η Αλεξάνδρα για εμένα ξέρει να κάνει πολύ καλά την δουλειά της για να σας δώσω να καταλάβετε με την πίπα που μου έκανε κόντευε να τα βγάλω τα χυσια.μου έδωσε πολλά φιλιά στο σώμα και στο λαιμό αλλά και εγώ δεν πήγα πίσω.τωρα στο θέμα της ουσίας. παίξιμο με τα όμορφα χέρια της στο μισό σηκωμένο πούτσο μου μέχρι που μου τον έκανε πέτρα.περασμα καποτας και πίπα μεγάλης διάρκειας απ'ότι κατάλαβα της άρεσε πολύ. δεύτερη στάση μετά την πίπα ανέβασμα πάνω στο πούτσο μου και με πολύ όμορφα ανεβοκατεβάσματα με τρέλανε περισσότερο. τρίτη στάση στα τέσσερα και να βλέπεις αυτήν την όμορφη θέα και να μην σταματάς να την γαμας.χυσιμο μέσα στο μουνακι της με προφύλαξη φυσικά μέχρι άδειασμα τελείως μέχρι τελευταία σταγόνα. έμεινα μεσα της μετά το χύσιμο για πέντε λεπτά μέχρι που μου έπεσε μετά το χύσιμο.ειπαμε πολλά και διάφορα πράγματα χωρίς να ενοχλήσει καθόλου η τσατσά. με χαιρέτισε με δύο φιλιά στα μάγουλα και μου είπε ότι θέλει να βρεθούμε ξανά.θα ήθελα πολύ και εγώ να βρεθώ μαζί της αλλά δυστυχώς την έχω χάσει. και δεν μπορώ να την βρω. έλειπα ταξίδι από Νοέμβρη μέχρι Δεκέμβρη και όταν ξανά πήγα είχε φύγει.αν γνωρίζει κάποιος που δουλεύει θα το εκτιμούσα πολύ να μου πει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
VB
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, The Keeper, Bonecrusher και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2024
Συγνώμη συναγωνιστές έκανα ένα λάθος με την ημερομηνία επίσκεψης.ειναι 15/10/2023
VB
Vasilis bmw
review reaction 1 Johnny Red2, Hase
25 Μαρτίου, 2024
Καλο γκομενακι..ειχα περασει κι εγω μαζι της παλιοτερα..και ξαναχαθηκε..
review reaction 1 Johnny Red2, Vasilis bmw
25 Μαρτίου, 2024
Ειπα κι εγω...γιατι εχει χαθει πολυ καιρο αυτη..κι εγω πριν απο εναμισι-δυο χρονια ειχα περασει μαζι της.. κι ειπα ξαναγυρισε..
review reaction 1 Johnny Red2
25 Μαρτίου, 2024
Υπάρχει περίπτωση να έχει σταματήσει το άθλημα??? γνωρίζει κανείς.
VB
Vasilis bmw
review reaction 1 Johnny Red2
25 Μαρτίου, 2024
Στις πρώτες γραμμές με αναφορά για μικρό Ρωσιδακι χάρηκα ιδιαίτερα αλλα μετά... ξενερα οταν καταλαβα οτι κ κριτική ήταν για το παρελθόν......
review reaction 1 Johnny Red2
25 Μαρτίου, 2024
Καλο θα ταν να γραφουμε για κοπελα που ακομη δουλευει κι οχι για καποια που εφυγε...κι ας ειναι παλαιες ημερομηνιες..αλλα οχι για καποια που δε τη βρισκεις πλεον...φυσικα εγω δεν εχω κανενα θεμα, αναμνησεις ωραιες ειναι αυτες...αλλα οι κριτικες εχουν αλλο σκοπο
26 Μαρτίου, 2024
Εγώ δεν είπα ότι σταμάτησε την δουλειά.απλα είπα όταν πήγα ξανά στον οίκο είχε φύγει.και ρωτάω αν ξέρει κάποιος που έχει πάει.
VB
Vasilis bmw
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7