Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 231 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Είχα ακούσει τόσα για την Ντιάνα, την οποία είχα δει και σε σαλονάρισμα 1-2 φορές, χωρίς όμως να μου κάνει αίσθηση. Διαβάζοντας όμως καλά σχόλια δεξιά και αριστερά, παρά την καλύτερη κρίση μου, αποφάσισα να δοκιμάσω.

Κατέβηκα λοιπόν στοχευμένα για την Ντιάνα, την οποία πέτυχα στον εν λόγω οίκο. Σαλόνι αδιάφορο. Πρόκειται για μία εμφανίσιμη κοπέλα, με 3άρι πλαστικό στήθος και ωραίο σώμα. Αν δεν ήταν πλαστικό το στήθος, θα κέρδιζε κάποιους πόντους.

Αποφάσισα να περάσω, δίνω το παράβολο, κι εδώ έρχεται το 1ο φάουλ από την υπηρεσία. Βγαίνει ο προηγούμενος μύστης, περιμένω να μπει να καθαρίσει, τίποτα. Με βλέπει που κάθομαι στον καναπέ και κοιτάω προς το δωμάτιο, πιάνει το νόημα και λέει "κάτσε να στο καθαρίσω λίγο". Μπαίνει, τεντώνει λίγο το σεντόνι, ρίχνει και μ ένα σπρέι και λέει έτοιμο.

Λέω στην τσατσά δώσε μου 2 λεπτά να ετοιμαστώ, ναι μου λέει. 20 δευτερόλεπτα μετά σκάει η κοπέλα Μαλακία

Απλό πρόγραμμα φυσικά, άρχισε να με φιλάει στον λαιμό, και να μου τον παίζει. Όταν μου σηκώθηκε λίγο, πέρασμα καπότας και ξεκινάει ένα αδιάφορο τσιμπούκι. Παίχτηκαν 2 στάσεις και τέλος.

Αδιάφορη, διεκπεραιωτική, ψεύτικη.

Τελευταία επιλογή μόνο και μόνο για να μην φύγει κάποιος άχυστος από την περιοχή. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο τόσος ντόρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.139
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Papoutsaras, giorgiodelafuentes2, The Keeper και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2024
Γενικα ο οικος αυτος φερνει εμφανισιμες..αλλα απο σερβις μετρια πραγματα..αν εξαιρεσω τη Σονια που τα εσπαγε...οι υπολοιπες στα δεν...τουλαχιστον μη τρεχουμε αδικα στη φυλης..και μας πεφτει μακρια..και βρωμια..τωρα και φολα μαζι..πολυ παει..
review reaction 1 The Keeper
24 Μαρτίου, 2024
Τωρα βεβαια εικοσι ευρω ειναι..απαιτησεις με αυτο το ποσο δεν εχω..καποιες ομως σε κανουν να περνας πολυ καλα κι ας ειναι λιγα τα χρηματα..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2