Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 47 10
Μπουρδέλα 88592
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνουσία εγινε πριν αρκετες μερες. Ημερομηνία τυχαια.
Μετά απο προτροπή θετικών σχολίων (και φυσικά ΟΧΙ προμοτορισματος) του ληξιαρχου Σμύρνη αποφάσισα να επισκεφθω και να παρατηρήσω ενδελεχώς αυτό το πιτσιρίκι.
Οίκος μικρός, φτιαγμένος από γυψοσανίδες και πάνελ με μικρά αλλά ουσιαστικά δωμάτια. Καλός φωτισμός, ναι έχω κόλλημα γιατί ΚΑΙ θέλω να βλέπω δερματικά αφροδίσια ΚΑΙ θέλω να βλέπω καθαρά το κορασιο που γαμάω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τη Γιασμιν, που έχει αδύνατο αλλά απίστευτο κορμάκι, όμορφα, πολύ όμορφα δαχτυλακια και πατουσακια και γλυκιά προς όμορφη φατσούλα. Ειδικά τώρα που έχει καθαρίσει το πρόσωπο της από τα σπυράκια. Εν ολίγης είναι ένα γκομενάκι που αν το κυκλοφορήσεις στο Μικρολίμανο Σάββατο βράδυ που γίνεται ΤΟ πατομουνι δεν θα περάσει απαρατήρητη! Αντίθετα θα λένε όλοι " τι δροσερό μουνακι είναι αυτό!!".
Την ώρα που ήμουν ξεβρακωτος λοιπόν κι έπλενα τας χείρας μου μπήκε η νεαρή γκαβλιτσα. Την ξάπλωσα στο κρεβάτι και την χάιδεψα όλο το κορμάκι παραμένοντας λίγο παραπάνω στα όμορφα πατουσοδαχτυλακια της. Όχι δεν εγλυψα. Ετριψα, θαύμασα. Παίρνω έπειτα θέση για πίπα. Ασύμμετρη πίπα μεν, πολύ βαθιά μπασιματα δε. Καλής διάρκειας. Βασικά αν δεν την έλεγα εγώ σταμάτα, ακόμα θα εγλυφε...
Πρώτη στάση ιεραποστολικό. Ανοίγει διάπλατα τα πολύ ωραία πόδια της και μπαίνω με 100% στύση. Αερογάμης ο Διανοούμενος.... Δεν καταλάβαινα τίποτα. Φουλ ζελέ για ευνόητους λόγους που τώρα βαριέμαι να αναφερθώ. Απλά ήταν πολύ ντεκαβλε η φάση αλλά μόνο και μόνο επειδή γαμαγα ένα φοβερό μουνακι η στύση παρέμενε στο μέγιστο. Κάποια στιγμή βαρέθηκα και την έβαλα στην αγαπημένη μου στάση που σφίγγει και λίγο ο κόλπος. Μπρούμυτα με πόδια κλειστά. Το κορμάκι της οπτασία. Σε αυτή τη στάση πελεκυσα κάνα 5λεπτο με αποκορύφωμα να της ανοίγω τα κολωμαγουλα για να βλέπω και να θαυμάζω το πολύ όμορφο κωλοτρυπιδακι της. Όχι δεν έβαλα τη γλώσσα μου μέσα, έδειξα χαρακτήρα! Έτσι έχυσα. Χρόνος περίπου 10 με 12 λεπτά. Τσατσά δεν ενόχλησε και ούτε έδειξε ίχνος βιασύνης η νεαρά. Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι το 20αρικο το αξίζει φουλ για την εμφάνιση της και την δεκτικότητά της καθώς και ότι δεν έδειξε κανένα σημάδι βιασύνης. Τώρα όσο αναφορά το φουλ ζελέ είναι το πλέον σύνηθες φαινόμενο στους οίκους του 20ικου και του 10ικου. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όλες οι νεαρές και όμορφες κοπέλες το χρησιμοποιούν κατά κόρον. Μόνο οι άνω των 40 και μέτριες ιερόδουλες δε βάζουν ζελέ γιατί αν βαζαν κι αυτές δεν θα χυναμε ούτε σε ένα μήνα!!.... πλην βεβαίως ελάχιστων εξαιρέσεων.... Τις εξαιρέσεις τις γνωρίζετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Γιασμίν
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
25.656
Πόντοι:
7.046
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 The Keeper, Thanos1990, Milfomaniac και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2024
Ωραία κριτική. όπως πρέπει να είναι οι κριτικές χωρίς πολλά λόγια κ φανφάρες, αλλά ούτε κ δύο σειρές σαν υστερόγραφο.
review reaction 1 The Keeper
22 Μαρτίου, 2024
Εύγε συναγωνιστή. ΩΡΑΊΟΣ!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2