Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 33 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μπήκα στον οίκο όπου δούλευαν δύο κορίτσια. Η Ρωξάνα και η Βικτώρια. Την Βικτώρια δεν την είχα ξαναδεί , αλλά έχει ωραίο μεγάλο στήθος και δυνατή κωλάρα. Με έφτιαξε και το χτένισμα που είχε κάνει, είχε πιάσει όλα τα μαλλιά σε ένα είδος κότσου ψηλά στο κεφάλι, σαν κάτι αφρικάνες, και είπα να την δοκιμάσω σε παρτούζα άν και δεν κάνει ελεύθερο στοματικό.
Δυστυχώς μέσα στο δωμάτιο με διέψευσε. Τραβιόταν συνεχώς όταν προσπαθούσα να της γλείψω τις βυζάρες και μου έλεγε μην με δαγκώνεις ενώ εγώ χρησιμοποιούσα μόνο γλώσσα.
Πίπα μέτρια . Ενώ είχε στηθεί τέλεια με την κωλάρα της ψηλά και γούσταρα το θέαμα η πίπα της δεν είχε ιδιαίτερη ποικιλία. Από μπάλες δεν πέρασε καθόλου και βασικά δεν γλείφει μαζί με την άλλη, άσχετα αν είπαν ότι το κάνουν. Κάνει αυτά τα σπαστικά που κάνουν μερικές που αν γλείψει και η αλλη το προφυλακτικό μετά για να συνεχίσει αυτή πρέπει να το αλλάξουν.
Προσωπικά όταν παίρνω δύο κορίτσια το κάνω για να απολαύσω ταυτόχρονα στοματικό και από τις δύο έστω με προφυλακτικό, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα για μένα.
Γάμησα πρώτα αυτήν στα τέσσερα . Πάλι θα πω ότι στήθηκε ωραία καθώς έχει ωραία κωλάρα και τον έφαγε χωρίς γκρίνια αλλά στα υπόλοιπα ήταν σπαστική.
Ειδικά όταν γαμούσα την Ρωξάνα πισωκολλητό και είχε έρθει δίπλα μου και της χούφτωνα τον κώλο, της χτύπαγα ελαφρά τα κωλομέρια , περισσότερο χάδι παρά χτύπημα ήταν. Αυτή μάλλον επειδή δεν της άρεσε σε κάθε χτύπημα ανταπέδιδε σε μένα χρησιμοποιώντας δύναμη και προσπαθώντας να με πονέσει.
Όταν τις είπα γιατί το κάνεις αυτό , προσπαθείς να με πονέσεις; το σταμάτησε.
Τελικά έχυσα την Ρωξάνα στο στόμα ώς συνήθως και έσωσα την παρτίδα, γιατί με την Βικτώρια δεν έβγαζα άκρη. Στην παρτούζα δεν ήταν συνεργάσιμη και κακώς την πήρα.
Βέβαια όπως είπα έχει κωλάρα και βυζάρες. Δεν ξέρω αν μόνη της γαμιέται καλύτερα αλλά για παρτούζα δεν θα την πρότεινα με τίποτα. Πεταμένα λεφτά είναι.
Γι αυτό και το ίσως στο αν θα την ξανάπαιρνα. Όπως και η βαθμολογία στην συμμετοχή αφορά την Ρωξάνα και όχι αυτήν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Βικτώρια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
16.240
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 lespec, n.smirni76, lakiskiss και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2024
η βικτωρια σαν μουν@ρ@ λεει πολλα. αλλα δεν
review reaction 1 Milfomaniac
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1