Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 226 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Είσοδος στην υπόγα, χαιρετούρα απο την τσατσά και σκάει η Κατερινά μπροστά μου με το μουνάκι έξω, έχει πονηρό βλέμμα και είπα δεν γαμιέται, κοντούλα, γλυκό Λατίνο-πρόσωπο και αδύνατο & αγύμναστο κορμί, βυζάκι 1,5άρι με το ζόρι γενικά είναι φάση girl next door, καμία σχέση με τις περισσότερες "εντυπωσιακές" Λατίνες, έχει και τρίχα στο χέρι, Ελ.Στοματικό στο πρόγραμμα.

Για να μην μακρυγορώ, χάδια/χουφτώματα/φιλάκια στο σώμα αφήνει και ανταποδίδει, πίπα ακά καλή με ματιές να δεί αν γουστάρεις αλλά πολύ σταμάτα-ξεκίνα και φόβο μην την χύσεις.
Στο sex δεν είπε όχι σε στάσεις και είναι και σχετικά στενή με αποτέλεσμα να βγάζει κραυγούλες και ήχους με μικρή δόση αλήθειας, στα 4 δεν στήθηκε καλά και με παίδεψε αλλά αναπλήρωσε γιατί την γύρισα ανάσκελα και την δίπλωσα στα 2 καβαλώντας την, πόναγε στους προσαγωγούς αλλά δεν με σταμάτησε και εδώ τον έφαγε καλά και με χαιδευε/ζούλαγε/έγλυφε όσο έσπρωχνα (όχι φιλιά).
Συνοπτικά, από εμφάνιση μόνο το πρόσωπο/βλέμμα μου άρεσε αρκετά, τα άλλα αδιάφορα, από υπηρεσίες ήταν αξιοπρεπείς, περνάει την βάση αλλά το πτυχίο θα λέει 5,5-6 Χεχε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Mpooumpoukos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
4.388
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, sinatra7, Johnny Red2 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού