Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 141 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο.
Άννα άκουγα αλλά Άννα δεν έβλεπα, σήμερα έμελε να τη πετύχω και φυσικά με το που την είδα εννοείται ότι πέρασα να δοκιμάσω, παρεμπιπτόντως κάνει απλό πρόγραμμα και 69.
Πρόκειται για μια μελαχρινή λατινα μετρίου αναστηματος περίπου 1.70 -1.72 με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, ωραίο πρόσωπο, κανονικό σώμα 2άρι βυζί (με το σουτιέν φαινόταν μεγαλύτερο)και κάποια μικρά τατουάζ.
Ωραία κοπέλα το λοιπόν και εδώ τελειώνουν τα καλά.
Μπαίνοντας στον οίκο δεν είχε ακόμη κίνηση μίας και ως γνωστών Παρασκευές και Σάββατο βράδυ η κίνηση πλακώνει μετά τις 0200 συνήθως, η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχει καινούργια λατινα 20 χρόνων από Κολομβία, βγήκε αρκετά βαριεστημένη από το δωμάτιο όπου ήταν αραχτη και ασχολιόταν με το κινητό της η Άννα, όπως έγραψα και πιο πάνω είπα στην υπηρεσία ότι θα περάσω οπότε πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Συνοπτικά από το σχεδόν τίποτα εκτός αν πιάσουμε ότι έπαιζε το πούτσο μου...φιλιά δε παίζουν ούτε πεταχτά, γλύψιμο στο μουνί δέχτηκε και μη πω ότι ήταν και η καλύτερη της μιας και άραξε και απολάμβανε..
Πέρασμα προφυλακτικου, πίπα μέτρια προς καλή, πρώτη στάση στα τέσσερα και ωραίο στήσιμο και ωραία θέα και αντέχει και δυνατό γαμησακι, δεύτερη στάση με αυτήν ανασκελα όπου ήταν με κλειστά μάτια...δεν άλλαξαμε άλλη και μετά από λίγο τελείωσα.
Στο δωμάτιο έκατσα 10 λεπτά, πολύ μικρή διάθεση και συμμετοχή, για να τη δικαιολογήσω κάπως να πω ότι η κοπέλα εκείνη τη μέρα δούλεψε τριπλοβαρδια...ενώ ο φίλος Μαύρος Θάνατος που τη πήρε πέρασε πολύ καλά, από μένα πάντως αν και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά είναι όχι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2024
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, sinatra7, spor48 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού