Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 35 10
Γενική βαθμολογία
 
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Μετά από θέατρο στην περιοχή, αποφάσισα να κάνω ακόμα μία βόλτα να δώ κανα νέο "σΛατίνι" .
Κατέληξα Μ.Α. 21 όροφο με τον/την (μην κάνουμε και υποθέσεις για τα προθέματα και φάμε κανα cancel) τσατσά "John Stamos", παρουσίασε την σχετικά όμορφη και νεαρή 'Αντζυ από Κολομβία, Μελαχρινή σχετικά κοντή κλασική Λατινούλα με το default όμορφο χαρακτηριστικό προσωπο που έχουν, 1-1,5 στήθος , καλό κωλαράκι , γενικά η κλασική μέτρια Λατίνα που στην χώρα της είναι 5άρι/6άρι, πρόγραμμα ελ.στομ. & 69.

Πέρασα, πεντακάθαρος ήμουν, οπότε έπλυνα μόνο χέρια και περίμενα ~7-8 λεπτά, χτυπάει, μπαίνει και με κοίταγε προσεκτικά απο πάνω μέχρι κάτω για 15 δεύτερα, έκανα κίνηση για προκάτ, μπά, "you relax, i work" , "ok boss" απάντησα, καπότα στο στόμα (@@ ελεύθερο 1ο ψέμα, δεν πιέζω όμως ποτέ αν δεν θέλει η άλλη) και πάει να την φορέσει αλλά της φεύγει και πέφτει στα @@ μου, 2η προσπάθεια επιτυχία και αρχίζει μία καλούτσικη+ πίπα με ενδιάμεσα παίξιμο μάλλον με την ελπίδα να με τελειώσει, την άφησα κοντά 3 λεπτά και όταν κατάλαβε οτι δεν θα γίνει μου λέει για sex.

Νορμάλ με διάφορες παραλλαγές , gfe αρχικά με κάτι ψευτογλυκόλογα από μεριά της (amor callor κλπ) και μικρά πεταχτά φιλιά με δική της πρωτοβουλία αλλά μέχρι εκεί (υπερσπάνιο από Λατίνα), όταν θέλησα να ανεβάσω ρυθμό και πήρα τα πόδια της στου ώμους έβγαλε την γλώσσα έξω και πήρε την έκφραση "πονάω λίγο αλλά γουστάρω" με δάγκωμα χείλη/γλώσσα ενώ έπιανε το δεξί μου κωλομέρι και ζούλαγε με το άλλο χέρι το μπράτσο μου, εκεί η στύση πήγε 110% και ο ρυθμός το ίδιο, το κρεβάτι έτριζε σαν τρελό και άρχισαν και τα βογγητά, της λέω να γυρίσει στα 4 στην άκρη του κρεβατιού, το κάνει και πριν τον βάλω μέσα ακούγεται απο μέσα ο Στάμος " 'Ααααντζυυυ " , έ , μέχρι εδώ θα έβαζα 8-8,5 στην κριτική ΑΛΛΑ με το που άκουσε το όνομα της πετάχτηκε σαν ελατήριο, τι one moment τι un minuto , τίποτα , "no, madam call" , πάω να βγάλω 2ο 10€ αλλά είχε ανοίξει ήδη πόρτα ... ξενέρα μεγάλη, μόλις 2η φορά (νομίζω) που μένω άχυστος στην σύντομη καριέρα μου...
Πλένομαι λίγο, ντύνομαι φωνάζω τον/την τσατσά/ο (που μέχρι πρόσφατα εμπιστευόμουν) και του/της λέω "λίγο νωρίς δεν φώναξες; η κοπέλα πετάχτηκε πάνω, λίγο ήθελα.." και μου απαντάει , "αυτές τις εντολές έχω, μας βλέπουν από την κάμερα" (2ο ψέμα).
Ε λοιπόν μάγκες επειδή έστελνα μνμ. viber όταν χτύπησε η κοπέλα ήταν 10:39 όταν μίλαγα στην τσατσά ήταν :51 (που έκανα 3-4 λεπτά να ντυθώ μίνιμουμ), πραγματικά την φώναξε max στα 7 λεπτά (καλά και αυτή εξαφανίστηκε), αν ήταν και ψιλοφόλα η συνάντηση οκ, αυτό που με χάλασε ποιο πολύ είναι πώς μέχρι να φωνάξει η άλλη πήγαινε πολύ καλά, έχω αφήσει πολλά στον οίκο αλλά τρώει Χ από εδώ και πέρα όσο είναι ο/η Stamos.

Πήγα καπάκια στο κάτω και πέρασα με την Αγάπη στο τέλος της δίπλο-βάρδιας της και ξαλάφρωσα αξιοπρεπώς παρότι η κοπέλα γαμιέται κυριολεκτικά από το πρωί ... πφφφφφ Χεχε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Mpooumpoukos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
4.396
Πόντοι:
731
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , giorgiodelafuentes2, Milfomaniac και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2024
Ήταν φάουλ που πετάχτηκε όταν την φώναξαν ασχέτως χρόνου γιατί δε σεβάστηκε ότι ήσουν έτοιμος να τελειώσεις
Το χτύπημα της τσατσας έχει το νόημα "ο χρόνος τελειώνει" όχι "ο χρόνος τελείωσε"
Ωστόσο αυτό το μοτίβο είναι σύνηθες στα 10 ευρώ
Μην περιμένεις πολλά και μην κρατάς μεγάλο καλάθι.
Αν σου αρέσει κάποια εκεί και πήρες καλά δείγματα πχ ωραία γκόμενα ωραία πίπα ωραία στησίματα αλλά στην έσπασε ο λόγος χρόνος πλήρωσε ένα 20 αρι απ' την αρχή να είσαι άρχοντας.
T
troubaman
review reaction 1 Johnny Red2
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1