Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 194 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
απο τα 20 στα 120/150, τουμπαλιν και ξαναμανα.
λοιπον η κορινα προσωπικα δε μου κανει.
οταν την εβλεπα σε παλιες τσαρκες μου εβγαζε μια σαλονατη φολοξεπετα και μια ψευτια απιστευτη ως προς το σερβις.
την ειχα πετυχει κιολας με ακυρο μαλλι και πιο σκιννυ που δεν της πηγαινε με τιποτα, επομενως ολη η εικονα ηταν απαγορευτικη απο τα σκαλια. αφου την πετυχα ξανα μετα το περασμα της στο γνωστο γραφειο του ονειρου (ξαναγυρισε) και αφου οι επιλογες πλεον εχουν γινει πολυ λιγες στην τρεχουσα εποχη, αποφασισα να μπω καθαρα λογω παλμαρε και δοκιμης... αλλα και να τεσταρω γραφομενα αλλων μελων επισης.
σαλονι αδιαφορο με στριγκακι και πορνοτακουνα μονο, σε καβλαντιζει για να περασεις μεσα με ψευτικα χαμογελα και ατακες αναλογες οτι θα περασουμε ωραια κλπ.
κοντου αναστηματος, μελαχρινη με μαλλια μεχρι λιγο πιο κατω απο ωμους (αυτο της παει παντως), φατσα μετρια και σπασμενη αρκετα. νορμαλ προς μικρο βυζι φυσικο αλλα οκ για το σωματοτυπο της, αδυνατο σωμα (οχι σκιννυ τωρα), ωραιο κωλαρακι με το γνωστο αλα ρολλινγκ στοουνς τατουαζ στο κωλομερι και οκ ποδια επισης.
γενικη εικονα μετρια. την εχω πετυχει και πιο σκιννυ οπως προειπα, που σαν εικονα ηταν πολυ χαλι.
μου θυμισε την ρωξανα απο φυλης 71 οταν δουλευε (εχω κριτικη), η οποια και αυτη ηταν απο γραφειο btw. ανετα θα τις εκανα αδερφες, το οποιο ειχα αναφερει και τοτε.
εισοδος δωματιο και κατευθειαν αραζει κρεβατι, αρα 0 μπαλαμουτι.
σκαω διπλα της, τη βαζω σε γονατιστη θεση πανω στο κρεβατι και ξεκιναμε κατι χαϊδολογηματα του κωλου, ισα ισα να ψιλοκαβλωσω λιγο απο τη γυναικεια επαφη. αυτη σε σωμα, εγω λιγο χουφτωμα στο κωλαρακι της και λιγο γλειψιμο στα βυζια της επισης. δε μου εβγαινε κατι παραπανω (αυτα ηταν τα προκατ).
ωραιο δερμα.
μου λεει για πιπα, της λεω για φρι και μου καθαριζει το εργαλειο.
δεν ηθελα να ξαπλωσω και τη βαζω να μου την παρει ορθιος με αυτη ξαπλωμενη πλαγια στο κρεβατι για να χουφτωνω το κωλαρακι της.
η πιπα της ειναι μετρια θα ελεγα. δειχνει εμπειρια, αλλα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο. εκανε κατι μπασιματα μεχρι μεση αλλα πνιγοταν και δε μπορουσε. πιο πολυ σε πουτσοκεφαλο εδινε βαση. της εσμπρωχνα το κεφαλι για πιο βαθος, δεν δυσανασχετουσε, αλλα δε μπορουσε παρακατω. για ντιπ το ξεχνατε. επισης δεν ειχε ποικιλια, αρα μια τυπικη πιπα για να στον σηκωσει απλα.
οπως ειμαστε, καποτα και τη γυρναω σε ντογκυ για να παρω αυτο που ηθελα... αυτη στα 4 δηλαδη.
εισοδος χαλαρα και ανεβασμα τεμπο κλασικα.
εχει ωραιο μουνακι και σε αυτη τη σταση φαινεται ωραιο και το κωλαρακι της επισης. να βλεπω να μου ρουφαει το καβλι και να εχω καβλωσει μπορω να πω. η θεα ειναι ωραια και ο φωτογραφος στο προμο του γραφειου, εχει κανει καλη δουλεια btw.
τσιμπας ανετα αν εισαι και αμπαλος κιολας.
το θεμα ειναι οτι ξεκινησε λιγο να εχει ζορι και με εκοψε, οταν ανεβασα λιγο ρυθμο λεγοντας μου οτι εχω μεγαλη πουτσα και οτι ψιλοποναγε ετσι.
αρα καταλαβα οτι δεν ειναι για εντασεις.
οκ λεω, τη ρωταω πως θελει και με βαζει ετσι παλι ντογκυ, αλλα πανω στο κρεβατι για να μη μπαινω βαθια.
βαρετα δηλαδη.
της κανω το χατηρι και ακολουθω μιας και ετσι θα κερδιζα χρονο επιπλεον. μετα απο καποια λεπτα και επειδη κατι μου ειπε για θεμα χρονου, της λεω να αλλαξουμε καλυτερα παλι οπως πριν, γιατι δε θα εχυνα ετσι. καταλαβα οτι δυσανασχετησε λιγο, αλλα συμφωνησε και μου ειπε να την παω χαλαρα αυτη τη φορα. συμφωνησα και εγω για να τελειωνω, μιας και δεν ειχα να παρω κατι επιπλεον, ουτε ηθελα να αλλαξω παραπανω στασεις.
ξανα ορθιος λοιπον, ξανα ντογκυ μεχρι που εχυσα εντος καποτιδιου.
καθαριστικα, ευχαριστιες εκατερωθεν και μπαη μπαη.
στο τελος μαλιστα μου ειπε οτι της αρεσα και σαν αντρας και με ευχαριστησε επειδη ημουν και ηρεμος μαζι της παρολο που με εκοψε στην ταχυτητα. αλλοι ζητανε αγριαδες, ειναι αποτομοι κλπ. μου ειπε.
καλα οκ, σκεφτηκα... ισως ξαναρθω Κουλ

για να κλεισω.
1) ο χωρος ψιλομαλακια οπως ηταν μετα το περασμα της ανναμπελας-παπαρδελας. αυτη η καρχια ειχε κανει και ενα δεκορ αξιολογο. τωρα ειχε κρυο και δε δουλευε το ερκο, ειχε μια σομπα αλλα ηταν και αυτη τζουφια. νερο ζεστο επισης γιοκ. ευτυχως ειχε χαρτι ομως, οχι οπως με την παπαρδελα (εχω κριτικη) Γαμήσου
2) ο τσατσος ειναι ο γνωστος ασπρομαλλης που παιζει μπαλα και σε 86 οροφο, αλλα και απεναντι στα 65αρια. δεν ενοχλησε απο οσο θυμαμαι και γενικα δε με εχει ενοχλησει προσωπικα.
3) η κορινα (βιβη) δεν ειναι για πολλα. βασικα ειναι για τα τυπικα και για ενα ξαλαφρωμα. πιο πολυ κανει αρπακολα δουλιτσα, πονταρει στο ωραιο της κωλαρακι και θελει να σου τσεπωσει τα φραγκακια χαλαρα και ωραια. η γνωμη μου ειναι οτι για 20 σαν απεταηζερ-ξαλαφρωμα, κατι ψιλοκανει. για παραπανω με την καμια. για μεταξουργειο δε λεω καν, γιατι το θεωρω παρακμη παντελως να δουλευει καποια εκει για 5 ευρω και μακαρι να μη δουλευε καμια εκει.
4) τελος... τωρα που την πηρα, καταλαβα και καποιους τυπους που γραφουν "ωραια" σχολια, ιδιως τους καποιους γραφειατους μουφατζηδες χαζοεσκορτακηδες, που θεωρουνται και... "εγκριτοι" μη χεσω.

αν την πετυχω παλι και δεν εχω επιλογες αλλες, ισως δωσω αλλη μια ευκαιρια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κορίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
papaphilips
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
94
Likes:
46.134
Πόντοι:
17.311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Accountant, Borgia21 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2024
Σε ποιο γραφείο δούλευε και με τι όνομα?
13 Φεβρουαρίου, 2024
@Giannis.81
τα γραφω ολα αναλυτικα παιχτη, ξαναδιαβασε.
14 Φεβρουαρίου, 2024
Πριν αρκετό καιρό την πέτυχα στο Φ65 ισόγειο στην 1η βάρδια, δηλ απέναντι. Γνωστό ότι κανούν "κύκλους" οι εργαζόμενες σε αυτά. Δεν συγκράτησα τότε το καυλάντισμα, αλλά την απύθμενη ειρωνεία της, μόλις εκανα μεταβολή μαζί με τους λοιπούς παριστάμενους. Αυτές είναι ο ορισμός της ξεπέτας.

Είχα διαβάσει τυχαία ενα σχόλιο όταν εργαζόταν στο DREAM Girls, που την φανέρωσαν. Βέβαια κάποιοι αρνήθηκαν ότι ειναι το ιδιο πρόσωπο... Καλά κρασιά.
Να δείς χαρά που θα κάνουν κάποιοι αν παει η Κορίνα σε μασάζ στη Συγγρού για εργασία.

Το like κυρίως για το ΥΓ 4. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι μουφατζήδες των ακριβών escorts. Όχι μόνο όσοι υπερβάλλουν, αλλά κι αυτοί που βλέπουν το ραντεβού στον υπνο τους ή το έμαθαν απο μελη που δεν γραφουν κριτικές (κι έτσι το γράφουν ως δική τους συνάντηση).
review reaction 1 Milfomaniac, Aragorn135, n.smirni76 και 1 ακόμα μέλος
15 Φεβρουαρίου, 2024
@Borgia21
οσο πιο πολυ ανεβαινει η τιμη, τοσο πιο πολυ ανεβαινει και το αναλογο προμοταρισμα τελικα.
ιδιως στους γραφειατους χαζοεσκορτακηδες παιζεται τρελη μπαλιτσα και οι μαστορες ζουν το χαμενο ονειρο τους.
αν μπορουσαν να γραψουν και οι κοπελες κανονικα, χωρις να εχουν θεμα στη δουλεια τους, θα κλαιγαμε απο τα γελια.
review reaction 1 Borgia21
16 Φεβρουαρίου, 2024
@papaphilips,
όπως έχω διαπιστώσει, το promo ξεκινάει απο τα μασάζ για σεξ [εδώ πάνε κυρίως ως φθηνά cg], συνεχίζεται στις "ανεξάρτητες" και κορυφώνεται στα γραφεία και στα city tours. Αν και προ ετών η τελευταία κατηγορία έπαιζε στα 200-250€/h, αλλά ήταν πολύ όμορφες οι περισσότερες. Οι τιμές βέβαια εκεί τείνουν να επιστρέψουν.
Προσωπικά, διαβάζω κριτικές μόνο γνωστών μελών για όλες τις βαθμίδες. Δηλ ελάχιστα κείμενα, αν τα προλάβω διότι μπαίνω αραιά. Τις λοιπές τις προσπερνώ.
Αν και καταλαβαίνεις από τα μηνύματα ποιοι ειναι οι βλακίζουν και ποιοι ειναι μαλακοπίτουρες.
Μου είχαν αναφέρει ένα σάιτ του εξωτερικού (Αγγλία), στο οποίο έγραφαν και οι εργαζόμενες σχόλια. Βέβαια ήταν συνδρομητικό, οπότε περιορίζονταν αρκετά τα παραμύθια.
review reaction 1 papaphilips
16 Φεβρουαρίου, 2024
@Borgia21
είχε βγει ένα "νέο θέμα" κάποια στιγμή εδώ, που κάποια (προφανώς ανεξάρτητη μου έκανε πιο πολύ), έδινε τηλέφωνα και σχόλια για κάποιους απο εδώ μέσα με λεπτομέρειες.
εννοείται παίχτηκε ντιλιτ μεσα σε λίγα λεπτά.
δηλαδή...
1) αριθμός τάδε, λέγεται έτσι, παίρνει ακατάλληλες ώρες και πρίζει με ανούσιες μαλακίες χωρίς να κλείνει ραντεβού.
2) αριθμός τάδε, λέγεται έτσι, παίρνει για ραντεβού αλλά δεν έρχεται ποτέ,
3) αριθμός τάδε, λέγεται έτσι, παίρνει και ζητάει μόνο φωτογραφίες για να την παίξει,
4) αριθμός τάδε, λέγεται έτσι, είναι νταβατζης και με ψιλοπλευριζει η' απειλεί εμμέσως,
5) αριθμός τάδε, λέγεται έτσι, είναι επικίνδυνος γι'αυτό και γι'αυτό το λόγο... κλπ κλπ κλπ.

τα προμο των γραφείων-γραφειατων μασαζ είναι δικά τους άτομα στάνταρ, που οκ είναι κατανοητό έως ένα σημείο για ευνόητους λόγους.

τα προμο σε ανεξάρτητες γενικώς, είναι το πιο ύπουλο και επικίνδυνο έως ένα σημείο κομμάτι, γιατί δε μπορείς να ξέρεις που αποσκοπεί το κάθε ψυχακι με το άρρωστο μυαλό που κουβαλάει, το παρασκήνιο δηλαδή.
οι κοπέλες γνωρίζουν όμως και γι'αυτό η ανάλογη συμπεριφορά τους σε κάθε θρεντ από όλες.
θυμήσου σκηνικό με Μαριλένα πριν λίγα χρόνια έξω από Μπιλ, όπως μας το ανακοίνωσε η ίδια στο θρεντ της, το οποίο κράτησε πολύ λίγο.
review reaction 1 Borgia21
21 Φεβρουαρίου, 2024
ξαναπετυχα κορινα, αλλα απεναντι στο 65 σκαλακια σε πρωϊνη βαρδια.
πιπα φρι μεν αλλα αδιαφορη και ατεχνη δε, με μενα ξαπλα τωρα μπας και δω καμια διαφορα.
καμια απολυτως.
το μονο καλο ηταν οτι χουφτωνα το κωλαρακι της, χαϊδευα το απαλο δερμα της και η πουτσα μου απο τον απεναντι καθρεφτη φαινοταν πιο χοντρη και πιο μεγαλη, σε αντιθεση με το αδυνατο μουτρακι της.
στα περι σεξ... δεν ανεβηκε για καου (γιατι αραγε ?), δε με αφησε για ντογκυ με μενα ορθιο οπως την προηγουμενη φορα (γιατι αραγε ??) παρα μονο στο κρεβατι παλι.
δηλαδη το βαρετο και αβολο κατ'εμε.
την πηδηξα αναγκαστικα σε 2 στασεις λοιπον και σε αυτες που ηθελε κοινως, με μηδενικη συμμετοχη.
1) ντογκυ στο κρεβατι που απο την πιεση που δεχοταν, ειχε βαλει τα χερια στην πλατη του κρεβατιου σαν αντισταση, για να μη βαραει το κεφαλι της. την καβαλησα ελαφρως απο ενα σημειο και μετα, οπου εκει πεταξε και κατι φωνουλες μαζι με κατι κλασικες επιβραβευσεις, που λογικα ηταν θεατραλε. δεν εδωσα σημασια.
2) σε μισιον που εκει αναγκαστικα δε μπορουσε να κανει και αλλιως λογω δυναμης και τον ετρωγε αδιαμαρτυρητα.
μου επιβεβαιωσε την παραπανω κριτικη μου στο 100% λοιπον και δυσκολα το βλεπω για επαναληπτικη πλεον, μιας και δεν εχει κατι αλλο να μου προσφερει προσωπικα.
review reaction 1 Borgia21
23 Φεβρουαρίου, 2024
@papaphilips,

-Το νήμα που λές δεν το είχα προσέξει, αλλά λογικό ήταν να διαγραφεί πάραυτα. Στα δεδομένα που παρέθεσες υπάρχει ένα κενό: πως ταυτοποίησε ο/η νηματοθέτης τα προφίλ του Χ-Ψ μελώνς με τον τηλεφωνικό τους αριθμό; Προφανώς θα είχε δημόσιο αριθμό τηλεφώνου και κάποιοι θα έστελναν σωρεία γραπτών sms και ερωτήσεων σε Viber/ WhatsApp. Άρα αυτούς «έβγαζε στο απόσπασμα». Αδιάφορο για όσους έχουν πακιστανικό κινητό. Δεν λείπουν, βέβαια, και όσοι λένε στο ραντεβού το όνομα του εδώ προφίλ τους, είτε λόγω βλακείας είτε για να γίνουν πιο συμπαθείς είτε είτε...

-Στα μασάζ υπάρχουν κάποιοι που έχουν προνομιακές σχέσεις με μαγαζιά. Το αντίστοιχο και με τα γραφεία.

-Πουθενά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε παρασκήνιο. Ούτε σε μασάζ, ούτε σε στούντιο, ούτε σε γραφεία. Όλες οι «ανεξάρτητες», πλην της πλειοψηφίας των μεταμιλφ, έχουν συνεργάτες για το νήμα. Άλλοι τους λένε μάνατζερ (εγώ τους αποκαλώ νταβάδες), οι οποίοι βέβαια κινούν/γράφουν με το προφίλ της πεταλουδίτσας. Φυσικά έχουν και κλώνους που κάνουν φασαρία. Δεν λείπουν βέβαια και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που τρέχουν ασμένως να βοηθήσουν το «κατατρεγμένο» κοριτσάκι. Πχ νωρίτερα είδα μια αρνητική κριτική για cg ανεξάρτητη, στα σχόλια της οποίας εμφανίστηκε κάποιος που πέφτει στη φωτιά για χάρη της.Χεχε! Καραμπινάτος κλώνος από άλλα σχόλια. Και μετά ξεφυτρώνει άλλος που λέει ότι την θέλει πάλι... Τουτέστιν αγαπούληδες, προμότορες και πόλεμος με αλλότρια συμφέροντα.

-Υπήρχαν και υπάρχουν, δυστυχώς, οι περιπτώσεις ψυχωσικών που ανέφερες. Κάποιοι εξ αυτών επιδιώκουν χαμηλότερη τιμή και άλλοι επιπλέον υπηρεσίες, με αντάλλαγμα προστασία στο νήμα ή καλή/κακή κριτική. Υπάρχει τώρα ένα νήμα «πεθαμένο», δηλ ανενεργό για την ώρα, άνευ ουσίας. Το οποίο εσκεμμένα το φέρνει στην επιφάνεια συγκεκριμένο μέλος με τους κλώνους του. Η φαιδρότητα του οποίου αποδεικνύεται και από τον κομπασμό του ότι ξοδεύει μερικά χιλιάδες ευρώ μηνιαίως σε βίζιτες, αλλά παραδόξως όλο σε νήματα με τιμές προσιτές γραφεί.Έρχεται ροπαλιά Εγώ θα ισχυρίζομαι ότι το θέρος του 2022 πήδηξα την Brandi Love στην Αθήνα,Φιλί όπου βρέθηκε για λίγο, αλλά μετά ξύπνησα.

-Νομίζω καλοκαίρι του 2022 ήταν η εμφάνιση Μαριλένας26. Ομολογώ ότι την είχα ξεχάσει, αλλά εσχάτως είχαν γράψει στο νήμα της και τα θυμήθηκα. Λυπηρό αυτό που έγινε. Μακάρι να πρόλαβε να διευρύνει κύκλο εδω, διότι όσες εμφανίζονται έχουν προϋπηρεσία σε κλειστό κύκλο. Παλαιότερα υπήρχε μια κοπέλα με νήμα και ζήτηση, η οποία κάποια στιγμή θέλησε να κάνει κύκλο με μόνιμους πελάτες και να μην δεχτεί άλλους νέους. Δεν τα κατάφερε για κύκλο, οπότε συνέχισε κανονικά να εμφανίζεται, μέχρι που μάζεψε τα χρήματα που ήθελε και εξαφανίστηκε. Τούτο επιδιώκουν όλες άλλωστε.

-Μακρηγόρησα πάλι, αν και γνωστά τα περισσότερα. Το θέμα είναι η Κορίνα. Για μια δοκιμή ίσως να αξίζει, διότι ήταν στα 150€ και τώρα μπορεί να την δεί κάποιος με 20€.
review reaction 1 papaphilips
23 Φεβρουαρίου, 2024
@Borgia21
το θρεντ κράτησε το πολύ μισώ ώρα, αλλά κράτησα κάποια ονοματακια.
μόνοι τους ξεβρακωνονται στις κοπέλες. είναι χειρότεροι και από κατινες πρωϊναδικων εκπομπών.
το τι εχω δει και μου έχουν πει πάνω στο χαβαλε μας... αστο.
ψοφανε για καμποσιλικι οι μάστορες,
αλλα από την άλλη δε μπορώ να τις καρφώσω στον τοίχο κιόλας.
ξέρω για ποιον ψευταρο λες στο νεκρό νήμα, υπάρχουν και άλλοι εκεί μέσα.
για Κορίνα τώρα είναι όπως τα λέω στις 2 κριτικές (μαζί με σχόλιο).
δε μπορώ να ξέρω τα γούστα σου όμως.
άρα, πάνε δεστην και αν σου κάνει για κάποιο λόγο μπες, το ίδιο και για Τζέσικα.
εγώ αυτο έκανα πάντα και αυτό κάνω.
review reaction 1 Borgia21
26 Φεβρουαρίου, 2024
-Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι πολύ με δαύτους, ιδιαίτερα σε κουβέντα με τρίτα πρόσωπα. Τους δίνεις αξία και κατανταει ανερμάτιστη η κουβέντα. Δεν θελει σκεψη να αποκαλυφθούν.

-το φαιδρό υποκείμενο που λέμε είχε ξεφτιλιστεί άγρια σε σχετικο νήμα προ 2-3 ετών για τις κωλοτούμπες του. Φαίνεται άλλωστε.

-Κι εγώ στους οίκους κρινω επι τόπου, εκτος και εχω ακουσε θετικα λογια για καποια. Βεβαια, αν πας τσάρκα, ειναι βεβαιο οτι θα επέλθει διέγερση, οπότε θα θελήσεις στο τελος να περάσεις με κάποια. Εξαιρούνται οι περιπτωσεις που σε τσαντίσει καποια τσατσα (αρα ψυχολογια κάτω) ή πας συχνα βόλτες, οπότε μπορεί να υπαρχει βαρεμάρα. Σιγουρα η καλη ψυχολογια πρεπει να υπάρχει κατ'εμέ, αλλιώς η συναντηση δεν θα εξελιχθεί καλά. Ευχαριστώ για τον διαλογο.
review reaction 1 papaphilips
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10