Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 47 10
Μπουρδέλα 88593
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή, μπήκα στο δεξί και δούλευαν οι δύο πιπινολατινες καύλες, η Γιασμίν η μελαχρινή με το πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζί έχει και ένα μικρό τατουάζ στον προσαγωγο και η Λίζα μελαχρινή και αυτή με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό ωραίο κορμί υπέροχο κωλαράκι πιο κοντή από τη Γιασμίν και 1.5αρι συν μυτερό βυζί και για τις δύο ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα.
Είπα Ρώτησαν ότι θα περάσω με τη Λίζα κσι ρωτησα τη πολυγλωσση υπηρεσία αν κάνουν παρτουζα ή ελεύθερο στοματικό, παρτούζα μου απάντησε κατευθείαν ότι δε κάνουν, μίλησε με τη Λίζα και απάντησε συν δέκα για ελεύθερο.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα και τη περίμενα, ήρθε μέρα από λίγο στο δωμάτιο η Λίζα πολύ χαμογελαστή κεφάτη κσι με πολύ διάθεση όπως την είδα και στο σαλόνι, συνεννόηση για να ξέρετε μόνο με νοήματα ή εφαρμογές μετάφρασης από κινητό που με έχουν σώσει με τις λατίνες.
Συνοπτικά, από προκαταρκτικά κάτι φιλιά στο λαιμό και στο στήθος, φιλιά στο στόμα τα αποφεύγει με ωραίο τρόπο, καθάρισε τον πουτσο μου με μωρομσντιλο, πίπα μέτρια και μικρής διάρκειας, προτιμάει να γαμηθει, την έστησα να τη γλύψω εδώ δέχτηκε χωρίς αντιρρήσεις μάλιστα θα μπορούσα νσ τη γλύφω πολύ αν είχαμε απεριόριστο χρόνο...την έβαλα να μου ξαναπάρει πίπα και φόρεσα προφυλακτικό.
Πρώτη στάση ανάποδο cow girl, πολύ καλή συμμετοχή το ζούσε...δεύτερη στάση εννοείται στα τέσσερα, πολύ καλό στήσιμο ενώ το κωλαράκι της είναι σα πίνακας ζωγραφικής, μετά από μερικά λεπτά έβαλα την "υπογραφή"μου αφαιρώντας τη καποτα χυνοντας στα κωλομέρια της.
Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 13-14 λεπτά και συνεχίστηκε το σερί με λατίνες αλλά το πιο σημαντικό με λατίνες που ήταν εκτός από ωραία κορμιά και από μετριοκαλες ως καλές συνεδρίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Dstrict, The Keeper, Sterg1967 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2024
Αυριο δουλεύει ;
23 Φεβρουαρίου, 2024
Για το Χυσιμο στο κωλαρακι δεν σου ζήτησε έξτρα χρήματα ; Εμένα μου ζητούσε Αλλιως δεν με άφηνε
23 Φεβρουαρίου, 2024
@ Noname-Gr διάβασε ξανά προσεκτικά τη κριτική
24 Μαρτίου, 2024
Ανησυχητικο που αρχιζουν καποιες βασικες υπηρεσιες και γινονται εξτρα με αναλογο τιμημα. Λογω της ξηρασιας επιτρεπουμε πραγματα που θα γυρισουν μπουμερανγκ. Σε λιγο καιρο θα θελουμε για τις σημερινες υπηρεσιες ενα 50 ρικο στο μπουρδελο. Προσοχη μαγκες μην τα επιτρεπετε
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4