Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 114 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πρώτη φορά στον οίκο, ανεβαίνω της σκάλες και η υπηρεσία μου ανακοίνωσε την Μπέλα (εάν θυμάσαι καλά) μια γυναίκα μελαχρινή από Ρουμανία όπως δήλωσε γύρω στα 40+ με κανονικό στήθος και κανονικό σώμα λίγο σπασμένο.
Μου είπε φουλ πρόγραμμα και πρωκτικό η υπηρεσία και δίνω το παράβολο και μπαινω στο δωμάτιο και αφού κάνω ένα ντους μπαίνει το κορίτσι και φάνηκε κουρασμένο από ξενύχτι ίσως .
Στα του αγώνα ξεκινά μια άνευ πίπα (που συχνά αποφεύγω) όχι πολύ βαθιά και ενώ είχε κάθισε δίπλα μου κάθετα και δεν μπορούσα να πιάσω ούτε στήθος ούτε τίποτα, και ενώ πήγα να χαϊδεψω το νινακι της άρχισε να μου λέει ότι γαργαλιεται και δεν με άφηνε... φιλάκια ούτε χαδακια γαργαλιετε και ενώ ψιλό σηκώνετε ο λουτσος μου μόνο με πίπα γυρνάει ιεραποστολικό και μου λέει έλα, εντάξει μπήκα για να τελειώνουμε γιατί δεν έβλεπα φως και όπως ανέβασα στροφές την είδα να τραβιέται και να μου λέει ότι πονάει και ειλικρινά τρόμαξα να χύσω και να φύγω γρήγορα και το κατάλαβε ότι στραβωσα και άρχισε να μου πιάνει την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων.....
Από εμένα κόκκινη κάρτα ...
Όπως σεβόμαστε την δουλειά που κάνουν έτσι πρέπει να σέβονται τα χρήματα που δίνουμε....
Τεσπα καλά να περνάτε μύστες και βλέπω της αξιολόγησης από όλους και πιστεύω ότι πρέπει κάποιο οίκοι να λένε στους πελάτες να κάνουν καμιά αξιολόγηση γιατί έτσι ίσως λιγοστέψουν αυτές που δεν το έχουν με το επάγγελμα αυτό....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 07, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Stallone
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Φεβ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
327
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Bonecrusher, giorgiodelafuentes2 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2024
Κλασσική φόλα σε όποιον οίκο και να δουλεψε... Και στην υπογα Φωκαιας Αχαρνών τα ίδια..... Και να πω ότι ήταν και καμια μουνάρα, να παει στο διάολο...!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1