Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 182 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
2η φορα με Αλεξανδρα οποτε ειπα να πω την γνωμη μου για την κοπελα. Μινιμουμ 30αρα ,μελαχρινη με ωραιο προσωπο και πρασινοματα με μαυρο βαψιμο ματιων που της πηγαινει θεωρω. Ικανοποιητικο μεγεθος βυζιου ,χωραει στην χουφτα σου για μαλαξεις.1,60 την κανω χωρις τα τακουνια ,ωραιο σωμα .Εχει μια χαλαρωση στην κοιλια ,δε ξερω αμα ειναι απο κατι αλλα νταξει μη υπερβαλλω,πταισμα ειναι. Γενικοτερα, θεωρω ειναι ωραια γυναικα που σου κανει κλικ εμφανισιακα μολις την πρωτοβλεπεις. Ελευθερο στοματικο τελειωτικο ,69 και προκαταρκτικα ανακοινωθηκε και καθως μου θυμιζει μια γειτονισσα,δε μπορουσα να κρατηθω και μπηκα. Ηρθε μετα απο λιγο ,ξεντυθηκε και αρχισε τα γλειψιματα , τα φιλια και τα χαδια . Γλωσσοφιλα μια γουσταρε ,μια δε γουσταρε .Αρχισε μετα πιπα χωρις προφυλακτικο. Εκανε αρκετη ωρα πιπα και εκανε προσπαθεια να με τελειωσει εκει ,ειτε με εντονη πιπα ειτε με χειρογλυκανο.Της ειπα να κανουμε και τιποτε και εβαλε επειτα προφυλακτικο. Ανεβηκε για cowgirl και αρχισαμε το κοπανισμα. Στην προσπαθεια μου για εντονες πιστολιες και γλειψιματα στο στηθος, εβαζε το ενα χερι της στο στηθος μου για κοντρα και το αλλο πανω στα βυζια της για να μην εχω περιθωριο να κανω πολλα πανω τους.Πανω στο κοπανισμα,αποφασισε να αλλαξουμε σταση και ξαπλωσε για ιεραποστολικο. Εκει εκανε παιχνιδια με την γλωσσα καθως εμπαινα και στα γλωσσοφιλα, που δε μπορουσα να αντισταθω ,μια καθοταν μια γυριζε απο την αλλη.Καθως εβλεπα το ωραιο προσωπακι της και τα βυζια ,μαρσαρα, εγλειφα οσο με επαιρνε και εκεινη μετα απο ενα σημειο εβαζε χερι πανω απο το πεος για να μειωνει τις πιστολιες μου. Σε μια φαση ρωτησε αν ακομα δε εχω χυσει και με ξενερωσε.Τελος παντων ,την πηρα και λιγο στα 4 οπου τελειωσα εκει γτ θα μου το εβγαζε ξινο αν συνεχιζα σιγουρα. Βγηκα ,καθοταν χωρις βιασυνες ,μου εδωσε μωρομαντηλο και εφυγε. Αυτη ηταν η εμπειρια μου. Ωραιο θηλυκο αλλα κανει κατι παραξενιες που μπορουσε ανετα με λιγο θεατρο να τις εκρυβε.Αν δε εμοιαζε με την γειτονισσα ,δε ξερω αν θα ξαναπηγαινα.Αλλα για δοκιμη σιγουρα αξιζει εστω μια φορα κατα την γνωμη μου μιας που δε περναει απαρατηρητη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
915
Πόντοι:
370
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Yatoputso, Ημεδαπος και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Φεβρουαρίου, 2024
Η περιγραφή ταιριάζει στην Αλεξάνδρα από φωκ17α και φωκ13ισόγειο με το έντονο βάψιμο γύρω από τα μάτια όπως γράφει κι ο Σμυρνης στα σχόλια στην προηγούμενη κριτική.
Κατά τ άλλα όπως τα λες,έχει αυξομοιώσεις στην απόδοση και ταμπεραμέντο.
05 Φεβρουαρίου, 2024
Eχετε δίκιο.Εκανα λάθος .Με μπέρδεψε ο προηγούμενος μύστης .Έχω στείλει αναφορά να του αλλάξουν σε Φώκαιας 17α αν γινεται
05 Φεβρουαρίου, 2024
Φιλε αν εννοεις την Ουκρανεζα Αγγελα νυν Αλεξανδρα με το εντονο βαψιμο με τις βυζαρες εξω που δουλευε παλια στα Διδυμου πανω κατω οροφο, και τωρα σε καποια στη φωκαιας? πραγματι ειναι λιγο παραξενη , ανισσοροπη σε καποια πραγματα, αλλα γλυφει καλα @ρχιδι@ και τα παιρνει στο στομα!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3