Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη στη 1η βάρδια και αναφέρομαι στον οίκο που είναι στα αριστερό το 44 νέο δηλαδή, η τσατσά είπε ότι έχει μια καινούργια κοπέλα από την Ουκρανία και ανακοίνωσε ότι κάνει απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ και με 15 ευρω.
Και σκάει στο σαλόνι μια ξανθιά μιλφαρα ψηλή με κανονικό ωραίο κορμί 2αρι συν βυζι, ωραια μάτια πονηρό μουτράκι, το έχει και τατουάζ ανάμεσα στα βυζιά.
Οκ δε το σκέφτηκα καθόλου, πλήρωσα 15 και πέρασα στο δωμάτιο φρεσκαριστικα και τη περίμενα.
Ήρθε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν είμαι Πακιστανός, άστεγος η πρεζακιας...όχι απάντησα και πως γαμας εδώ με ξαναρώτησε, επειδή μπορώ της απαντάω ξανά....πλάκα κάνω, ήρθε στο δωμάτιο άφησε προφυλακτικό και πακετο με μωρομαντιλα δίπλα στο μαξιλάρι, άρχισε να με φιλάει στο στήθος σταμάτησε, έκανε κοπλιμέντα για το άρωμα που βασικά ήταν αφρόλουτρο και αποσμητικό αλλά οκ ,μεταφερθηκαμε στο κρεβάτι, ανταλλάξαμε μερικά πεταχτά φιλιά στα χείλη, γλωσσοφιλα δεν έδωσε.
Ξάπλωσα πήρε μωρομαντιλο κσι καθάρισε το πούτσο μου, άρχισε να με φιλάει σε λαιμό στήθος και κατέβαινε όλο κσι πιο κάτω μέχρι που πήρε το πούτσο μου στο στόμα τής πιπα σχετικά καλή, της είπα να ξαπλώσει έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της να γλυψω τη μουνάρα της, με το χέρι της σταμάτησε το κεφάλι μου, πήρε μωρομαντιλο και καθάρισε τη μουνα της, έσκυψα απόλαυσα τη μουνάρα της, φάνηκε να της αρέσει, οκ ξέρετε πως κάνουν μερικές, πάντως άρχισε να φωνάζει στα ρωσικα κσι τράβαγε τα μαλλιά μου.
Πέρασμα προφυλακτικου μόνο μια στάση κάναμε, με αυτή ανάσκελα, καλή συμμετοχή και συγχρονισμός αν έδινε τελικά και γλωσσοφιλα θα ήταν σούπερ, όταν έφτασε η ώρα να χυσω έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στη κοιλιά της.
Στο δωμάτιο έκατσα 12-13 λεπτά, μια καλή συνεδρία με ωραίο μιλφ, δουλεύει είπε 1100-1800 ,αν την ξαναπετυχω θα περάσω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 31, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σανέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
15€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, statusorama, Νεαρχος Κουκης και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2024
Το παρουσιαστικο της ταιριάζει γάντι για μασατζιδικο παντως. Εντυπωσιακή, ψηλή, λίγο πριν τα 50. Λέτε να διαβάζει και να της βάζω ιδεες; Όπως και να έχει είναι δυνατή παρουσια που λογικά θα είναι συντομη στο Μετάξι.
review reaction 1 The Keeper, n.smirni76
03 Φεβρουαρίου, 2024
Ήρθε στο δωμάτιο, με ρώτησε αν είμαι Πακιστανός, άστεγος η πρεζακιας...όχι απάντησα και πως γαμας εδώ με ξαναρώτησε, επειδή μπορώ της απαντάω ξανά...

????
N
noblue
review reaction 3 n.smirni76
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2