Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στη 2η βάρδια, άλλη μια καινούργια λατινοαφιξη, η αλήθεια είναι ότι έσκασαν πολλές μαζεμένες και δε προλαβαίνεις να τις δοκιμάσεις αυτές που έχεις στοχεύσει, τέλος πάντων Παλόμα ξανθιά κοπέλα από τη Κολομβία, με λεπτό ωραίο κορμί 1.5-2αρι βυζί, σέξυ φάτσα πολλά τατουάζ, για μένα ένα τσικ καλύτερη εμφανισιακά από τη Ναταλι του Φ56 ,σε υπηρεσίες κατώτερη, το πρόγραμμα που ανακοινώνεται είναι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο, φρεσκαριστικα ετοίμασα το κινητό να είναι στην εφαρμογή φωνητικής μετάφρασης μήπως το χρειαστώ και τη περίμενα.
Ήρθε στο δωμάτιο είπε hola ( ολα)της απάντησα τα μισά..δε κατάλαβε πήγαμε παρακάτω, τη πλησίασα και άρχισα να τη χουφτωνω, άφησε να τρίβω το μουνάκι τής κάτω από το εσώρουχο, της έβγαλα τα εσώρουχα κάι μεταφερθηκαμε στο κρεβάτι.
Προκαταρκτικα τίποτα, έπαιζε τό πούτσο μου και σε κάποια στιγμή ρώτησε profilactico? δείχνοντας μου το προφυλακτικό, κουνησα αρνητικά το κεφάλι μού, πήρε μωρομαντιλο και καθάρισε το πούτσο μου.
Ξεκίνησε μια μέτρια πίπα με αρκετό χέρι στην αρχή, αρχίδια δεξ έγλυψε δε ζήτησα, περασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση στα τέσσερα πολύ καλό στήσιμο αλλά τραβιοταν μπροστά, αλλάξαμε και την έφερα από πάνω μού, εδώ ήταν η στιγμή που είχε καλή συμμετοχή στη συνέδρια μας, στην αρχή έκανε κυκλικές κινήσεις με τον κόλπο της στον πουτσο μου και στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και ανεβοκατεβαινε στον πουτσο μου, αλλάξαμε και την έστησα πάλι στα τέσσερα, πήγα νσ γλυψω το μουνάκι της αλλά αρνήθηκε, έβγαλα το προφυλακτικό και τον έπαιξα μέχρι που έχυσα στη κωλοτρυπιδα και τα κωλομέρια της...γελώντας μου φώναζε Chico Malo, πήρα μωρομαντιλο κσι τη σκουπισα, είπε Gracias κσι μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, σηκώθηκε πλυθηκε πήρε τα εσώρουχα στο χέρι της και έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα 11 λεπτά περίπου, ωραίο κορμί μέτριες υπηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Παλόμα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.212
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DmtrsxXx, Νεαρχος Κουκης, Sterg1967 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2024
Εγώ πέτυχα μία Παλόμα που ταιριάζει της περιγραφής στο 56 , εκεί που ήταν η Ναταλί αλλά δεν την πρόλαβα, έκανε διάλλειμα γιατί θα βάραγε 2πλοβάρδια.
review reaction 1 n.smirni76
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1