Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 30 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Ειχα μια ορεξη και πολυ σηκωμαρα γαι τσαχπινιες .... δεν συνηθηζω την επισκεψη σε χονδρες αλλα ειχα ακουσει απο επιστηθειο φιλο μου οτι ειναι στενη με πελωρια βυζομπαλα ετσι εκανα την μοιραια επισκεψη στον οικο για δοκιμη .
Αμεσα εμφανησθηκε ενα ον φερομενος σαν τσατσος υπηρεσια ,,,,,, δε θα ελεγα ανδρας η γυναικα αλλα ηταν κατι αναμεσα του ανδροειδες ρομποτ σε ταινεια που ξεχασε ο ΣΤΗΒ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ να τοποθετησει το φυλο ,ανδρας η γυναικα , ηταν κατι το ενδιαμεσο ανδρας με μπλε μακιγιαζ στα ματια και με γυναικειο πανωφορι εκφωνησε μια λεξη : ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ . ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ η κοπελα ΑΝΝΑ πραγματι πολυ γλυκο προσωπο οπως ολα τα παχουλα θυληκα με εριξε με το πολλα υποσχομενο βλεματης , κατι μου εκανε κουκου μεσα μου και ειπα δε παστα κομματια ενα δεκαρικο ειναι ημουν ενδιαμεσα να τολμησω η οχι .( δεν ημουνα αυτου του βεληνεκους .)
Η ΑΝΝΟΥΛΑ γεματη - γεματουλα με τα βυζομπαλα εξω χυμενα αρωγα και με λαγνο υφακι ελα να γαμ... σεις το μικρο στενο μου μουνακι ετοιμος να γελασω , αυτη ΑΜΕΣΑ στην επιθεση , με αρπαζει απ τη ζωνη απο το παντελονι και με το αλλο χερι ποιο κατω σταχαμνα ζουποντας τα αυτο ηταν με εριξε ειπα θα με ρουφηξει .... αμυνομενος Αμεσσα αντεδρασα με απομακρυσνση ενα βημα πισω , εκεινη δε το βαζει κατω και με οδηγη δια της βιας τραβοντας με απο το επιμαχο σημειο , στο δευτερο δωματειο που εχει το στρωμα μια λακουβα . Ετοιμασου και ερχομαι αφου εισεπραξε το 10αρικο . Η κορασιδα ειναι μικρη τσαχπινα μεν αλλα ατεχνη και απειρη δοντι φουλ και κοψημο της ορεξης για το ξεφουσκωμα μου αλλα το αντιλαμβανεται η μικρη μαουνα και αναζητα καθε τροπο να με κρατησει στα στιβαρα της ζελεδενια ποδομπρατσα .
Η μικρα πλεον σε ρολο καμπαφλη παλαιμαχο παλαιστη με συγκρατουσε και με εσφυγγε μη φυγω , ενιωθα κινδυνο στα στιβαρα της μπρατσα , ενω ειχα ορεξη για σεχ με το γελιο που εριξα δεν τελειωσα και εφυγα αχυστος , καλα να παθω , αλλη φορα δεν ξανακουω κανεναν , φυσικα με το φταιξημο δικο μου αφου εκανα λαθος επιλογη ( ο φιλος μου θελει να χανεται σε κιλα λιπους ) ο χρονος αμηλικτος περνουσε , σηκωθηκε και ειπε τι λες παει ενας δευτερος γυρος ????οχι ευχαριστω πολυ . Να μας ξαναρθεις μου ειπε ( αυτο ελλειπε ειπα απο μεσα μου .....)ΕΥΤΥΧΩΣ ειχα το πρωινο στανταρακι μου που υπομονετικα με τελειωσε , γιαυτο παιδες μην ακουτε και μην αλλαζεται κοπελες αμα εχεται βρει αυτο που σας κανει εκειειει ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 30, 2024
Όνομα κοπέλας
Άννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Δεκ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
787
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, ThE, Milfomaniac και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού