Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 114 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με την συγκεκριμένη ήθελα πολύ καιρό να περάσω αλλά δεν είχε ταιριάξει. Χθες λοιπόν πέρασα και δούλευαν δύο κορίτσια. Η Άννα και η Λία. Εμφανισιακά μου άρεσε και η Λία, μου έβγαζε κάτι αλλά τελικά πέρασα με Άννα. Καλύτερα ίσως γιατί μετά διάβασα μια κριτική για την Λία που δεν ήταν καλή.
Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε. Η Άννα είναι μια Ρουμάνα με ωραίο πρόσωπο, μαυρισμένη με μακριά μαύρα μαλλιά και πιρσινγκ στον αφαλό, κάτι που μου αρέσει πολύ. Λένε ότι έχει πάρει κιλά σε σχέση με παλιά αλλά εμένα μου άρεσε έτσι. Δεν την ήξερα παλιά αλλά μου αρέσει έτσι ζουμερή.
Πλήρωσα και μπήκα στο δωμάτιο που ήταν καθαρό και ζεστό. Είχε καθρέφτη και πλάϊ και στο κάτω μέρος. Μετά από λίγο ήρθε και η Άννα.
Έβγαλε το στριγκακι της, έπιασε τα μαλλιά κοτσίδα και ήρθε δίπλα μου. Της είπα να μου φέρει τα βυζάκια της να τα γλειψω. Τα έφερε αλλά κρατούσε και απόσταση ταυτόχρονα. Αφού είχαμε ανόρθωση μου φόρεσε προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα. Είχε ξαπλώσει κάθετα στο πλάϊ μου με φάτσα προς τα εμένα. Μου έκανε μια μέτρια πίπα για λίγο και μετά σταμάτησε για σεξ. Της ζήτησα να συνεχίσει και το έκανε για λίγο ακόμα. Το καλό ήταν ότι ήμουν τέρμα καβλωμένος γιατί μου άρεσε να βλέπω το πρόσωπό της ενώ μου ρουφαγε την πούτσα. Σταμάτησε και μου είπε έλα να γαμήσεις το μουνάκι μου. Της είπα να με καβαλήσει, και έκατσε πάνω μου. Εγώ της χουφτωνα την κωλάρα που είναι σούπερ για τα γούστα μου κσι μας κοιτούσα από τον πλαϊνό καθρέφτη. Μετά από λίγο σταμάτησε και στήθηκε για πισωκολλητό, ενώ μου είπε ότι την κρατούσα και δεν μπορούσε να κουνηθεί καλά. Μου είπε ότι αυτό κάνουν όλοι άθελα τους. Νομίζουν ότι την βοηθάνε αλλά την κρατάνε κολλημένη πανω τους.

Τέλος πάντων στήθηκε λίγο πλαγιαστά στο κρεβάτι και τον έχωσα στο μουνάκι της . Η κωλάρα της είναι ιδανική για πισωκολητό με καμπύλες, τόσο όσο, για τα γούστα μου πάντα. Δυστυχώς είχε στηθεί αρκετά χαμηλά και δεν με βόλευε λόγω ύψους. Παρόλα αυτά προσπάθησα να την διορθώσω και στο τέλος σηκώθηκα όσο ψηλότερα μπορούσα για να της ρίξω τις τελειωτικες πιστολιές ενώ αυτή ξάπλωσε τελείως κάτω. Αφού στράγγιξα εντελώς σηκώθηκα πιάνοντας το προφυλακτικό για να μην μείνει μέσα και αυτή σηκώθηκε φόρεσε το στριγκακι της με χαιρέτησε κι έφυγε.
Η Άννα είναι από τα ωραία κορμιά αλλά έχει και ωραία πρόσωπο, οπότε σίγουρα θα σας αρέσει. Προσωπικά αν και μου άρεσε το στυλ της και η εμφάνιση της δεν θα ξαναπάω γιατί ήταν εντελώς διεκπαιρεωτικη. Τουλάχιστον αυτό έβγαλε σε μένα. Μια τυπική πίπα και λίγο σεξ να τελειώνουμε. Αυτού του είδους το σεξ με αφήνει παντελώς αδιάφορο, σε φάση πως μετά από λίγο θέλω πάλι , σαν να μην έχω κάνει καθόλου ένα πράγμα. Οπότε προχωράμε στην επόμενη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.284
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Yatoputso, Ημεδαπος και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού