Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 112 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε θεωρητικά στη 2η βάρδια, το γράφω έτσι διότι η κοπέλα δουλεύει 1900-0300 και γω τη πήρα γύρω στις 2000.
Τη πήρα δύο φορές σχεδόν back to back (πέρασε μαζί μου πήγε σε άλλον στο δίπλα δωμάτιο και μου ξαναηρθε)οπότε η κριτική είναι μια σούμα ας πούμε των δύο επιτυχημένων συνεδρίων.
Λοιπόν έχουμε και λέμε ξανθιά κολομπιανα με κανονικό ωραίο κορμί αν και λίγο χαλαρό, 1.5αρι συν βυζι ,το προγραμμα που ανακοινώνεται από τη λαλιστατη γυφτοΒουλγαρα υπηρεσία είναι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Την είχα πρωτοπετυχει 9 Ιανουαρίου και μου έκανε αμέσως κλικ τόσο εμφανισιακά όσο και το σαλοναρισμα της αλλά την έβαλα στα προσεχώς διότι ενώ το μυαλό ήθελε 100% ο τυπάκος από κάτω δε συμφωνούσε μίας και είχε πραγματοποιηθεί λίγη ώρα πριν διπλή κατάθεση στην Άντζελα στο Φυλής 59 κάτω, σήμερα δεν άφησα την ευκαιρία να τιμήσω νέο αίμα...
Συνοπτικά θα πω ,από προκαταρκτικα πολλά χάδια και πεταχτά φιλιά στη πρώτη συνέδρια ενώ στη δεύτερη κάθισε πάνω μου και έτριβε τον πούτσο μου με τα μουνοχειλα της, 69 αν και δεν ανακοινώθηκε παίχτηκε και στις δύο συνεδρίες, πίπα πολύ καλή βαθιά υγρή καθώς και εφέ...τύπου χτυπήματα του πούτσο στα μάγουλα και στο κούτελο χαχαχα.
Στη 1η συνέδρια τη πήρα στα τέσσερα και πλαγιαστα με ωραία συμμετοχή και στησιματα ενώ στη δεύτερη μόνο πισωκολλητα στα όρθια, στη πρώτη συνέδρια έχυσα στα μουνοχειλα της κσι τη δεύτερη στα κωλομαγουλα της, η πρώτη συνέδρια κράτησε 12 λεπτά και η δεύτερη 15 ,δεν υπήρξε καμία ενόχληση όπως και καμία βιασύνη από την ίδια. Σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αν την πετύχω αλλά έχουν σκάσει μύτη πολλές νέες παρουσίες που κάποιες χρήζουν δοκιμής.
Λίγα λόγια για τη τσατσά γιατί γράφτηκαν και κάποια πράγματα στο φόρουμ, όποιος γυρίζει σιγουρα την έχει πετύχει κυρίως σε οίκους του Μεταξουργειου, πάντα πολύ επικοινωνιακη και όντως όσες φορές έχω περάσει ή περιμένω σε σαλόνι δε χτυπάει πόρτα και έχει να το λέει και η ίδια, μάλιστα μια φορά στο Μεταξουργειο που ήθελα να περάσω με μια κοπέλα μου είχε κάνει νόημα να μη περάσω,έχω να πω ότι οκ είναι κσι ο χαρακτήρας της αυτός αλλά απ όσο ξέρω προσπαθεί με την ευγένεια τη φλυαρία της κλπ να βγάλει κάνα πουρμπουαρ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
191.076
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Ημεδαπος , Sterg1967 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού