Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 161 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Οι άλλες κριτικές για "Άννα" σε αυτόν τον οίκο πιστεύω αφορούν άλλες, παλιότερες κοπέλες.

Η συγκεκριμένη ειναι νεαρή (20-25 την κόβω), αρκετά λεπτή, γύρω στο 1.70. Βυζάκια 1,5-2 καλοσχηματισμένα. Σωμα στεγνό από λίπος με καπως φλατ κώλο. Μακρύ καστανό μαλλί.

Λέει πως είναι από Ιταλία αν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μαρτυρούν Αλβανία. Φέρει σταυρό στο λαιμό παντως. Μιλάει καλούτσικα Ελληνικά καθώς και Αγγλικά (Ιταλικα δεν ξέρω για να την δοκίμαζα).

Η υπηρεσία είναι κάπως χαλαρή στον χρόνο αφήνοντας 1-2 λεπτά εξτρα πριν φωνάξει, εξού και ο καλός βαθμός. Αλλά έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ είναι "Greek only" το μαγαζί.

Προκαταρκτικά με χαδάκια στα όρθια και φιλιά στα βυζάκια της που ανταποκρίθηκε καλά. Κάνει ελεύθερο στοματικό, αλλά με κάπως γρήγορες κινήσεις του κεφαλιού της που δεν με ενθουσίασε. Στο 69 κάπως βελτιώθηκε και ανταποκρινόταν μια χαρά.
Όσο είχε τον πούτσο στο στόμα που λέτε καλούτσικα πήγαινε... Μετά την ανέβασα από πάνω που άρχισε μια μικρή φλυαρία μετά από μια ερώτηση δική μου για την καταγωγή της. Τελοσπάντων, νεανικό σφικτό μουνάκι (αν και έβαλε κρέμα), την απόλαυσα σε 3 στάσεις και δεν έκλαψα το 20ρικο, αλλά δεν είχε αυτό το κάτι παραπάνω που θα με καυλώσει να μπω στον κόπο να πάω στην περιοχή με σκοπό να την πετύχω ξανά...

Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Φ45
Μέγας
Εγγραφή:
16 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.143
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, spor48, n.smirni76 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2024
Φιλε, Ιταλιδα απο το Ελμπασαν ειναι! Οπως το εγραψες, τα χαρακτηριστικα του προσωπου της κανουν μπαμ απο που εχει καταγωγη!Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 Dstrict
18 Ιανουαρίου, 2024
Ρε παιδια τωρα τελευταια πολυ κρεμα και τζελ εχει πεσει στα κοριτσια του ερωτα. Αναρωτιεμαι γιατι δεν θυμαμαι αρκετα χρονια πριν να εβαζαν κατι στο μουνι της. Και ειδικα στα χρυσα χρονια των μπορδελων τις καλες εποχες που δουλευαν οι υπερμουναρες και ατελειωτο λαο στα σαλονια ασαλιωτες τις γαμουσαμε. Τι τζελ κρεμες και μαλακιες
18 Ιανουαρίου, 2024
Ίδια εμπειρία είχα και εγώ μαζί της, πολύ μπλα-μπλα, αλλά γαμιόταν χωρίς γκρίνια και έχει ωραία βυζιά, με άφησε να χύσω πάνω της και μου γράπωσε και τα αρχίδια σαν να προσπαθούσε να βγάλει και την τελευταία σταγώνα, Αλβανίδα ξεκάθαρα αν σε ενδιαφέρει βέβαια.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3