Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 46 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Έκανα μια βόλτα στην περιοχή χωρίς να βρω κάτι αξιόλογο και κατέληξα εδώ, που δεν περνάω πολύ συχνά λόγω απλού προγραμματος από τα κορίτσια. Εδώ όμως όταν βγήκε η Νικόλ δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσω. Ωραίο κοριτσάκι μικρό, γύρω στα 25 την έκανα, κόκκινα μαλλιά έως τους ωμους, ωραία φατσουλα και ματάρες Εμφανίστηκε με κόκκινα εσώρουχα που στο πάνω μέρος είχαν και κάποια αλυσιδίτσα, καλτσοδέτες και ψηλά πορνοπάπουτσα λες και θα κάνει στριπτίζ. Αν και αδύνατη έχει πολύ ωραία κωλάρα και μόλις την είδα να μου γυρίζει την πλάτη για να πάει στο δωμάτιο με έφτιαξε. Είναι αμαρτία τέτοιο μωράκι να μην το γαμήσεις και μάλιστα με μόλις 10 ευρώ.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο που ήταν κλασσικό Μεταξουργείου αλλά τουλάχιστον ήταν ζεστό.
Ξάπλωσα στο κρεβάτι να την περιμένω και μετά από κανα πεντάλεπτο ήρθε κι αυτή. Μόλις με πλησίασε της είπα ότι μου αρέσουν πολύ τα εσώσουχα που φορούσε , αυτή χαμογέλασε και μου είπε , ωραία τότε δεν θα τα βγάλω. Ναι την απάντησα , μου αρέσει να τα φοράς και να σε γαμάω.
Μου φόρεσε προφυλακτικό και άρχισε το γλείψιμο. Στην αρχή ήταν στο πλάι με μέτωπο προς τα πόδια μου , κάτι που δεν μου αρέσει γιατί γουστάρω να βλέπω την γυναίκα όταν την τσιμπουκώνω. Λες και το κατάλαβε , στρίβει το κορμί της προς τα μενα ώστε να βλέπω και το στήθος της και το πρόσωπο της και συνέχισε την πίπα. Πίπα πολύ μέτρια, που έπαιρνε ούτε τον μισό μέσα ενώ με το χέρι της τον κρατούσε από την βάση . Της είπα να πάρει το χέρι της αλλά είπε ότι δεν μπορούσε , ήθελε να τον κρατάει. Ίσως και να είναι κόλπο, ώστε ακόμα και να της πιέσει το κεφάλι κάποιος , να μην της καρφωθεί στο λαρύγγι, γιατί όπως την είδα δεν το έχει ιδιαίτερα με το στοματικό. Κάθε τόσο σταματούσε έβγαζε την γλώσσα και τον κοπανούσε πάνω της ενώ σε κοίταζε στα μάτια. Οπότε συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο, λίγο ρούφηγμα, κοπάνημα στην γλώσσα και ξανά το ίδιο.Ακόμα και με αυτήν την μετριότατη πίπα δεν μπορεί να μην σε καβλώσει όταν την βλέπεις γιατί είναι ωραίο κοριτσάκι.
Σταματάει και πάμε για σεξ. Της λέω να ανέβει από πάνω αλλά δεν θέλει και μου λέει , έλα για πισωκολλητό. Στήνει την κωλάρα που είναι αρκετά ψωμομένη και της τον χώνω.
Πιάνει με τα χέρια της το κεφαλάρι του κρεβατιού ενώ μπαινοβγαίνω και αυτό έχει αρχίζει και τρίζει.
Μετά από λίγο σηκώνει λίγο την πλάτη της και βάζει τα χέρια της κόντρα στο κεφαλάρι. Εγώ της χουφτώνω τα κωλομέρια , τρώει και τα απαραίτητα χαστουκάκια μια στο ένα και μια στο αλλο, χωρίς να δυσανασχετεί, μαλακά πάντα, ίσα ίσα για το ηχητικό εφέ. Έχω αρχίσει και επιταχύνω ενώ αυτή μου λέει, έτσι γάμα με δυνατα και με θέα την υπέροχη κωλάρα της τα δίνω όλα και την χύνω μέσα στο μουνάκι της, ενώ αυτή ακουμπάει το κεφάλι της στο στρώμα. Δεν βιάστηκε καθόλου να τραβηχτεί και στάγγιξα ολοκληρωτικά, χαιδεύοντας τα κωλομέρια και την πλάτη της.
Σηκώθηκα να ξεπλυθώ και αυτή φόρεσε τα παπούτσια της με χαιρέτησε και έφυγε.
Εμφανισιακά για μένα σε συνάρτηση με αυτά που φοράει είναι στις τοπ του Μετουξουργείου.
Από υπηρεσίες και συμμετοχή μέτρια πράγματα, αλλά σίγουρα αξίζει μια δοκιμή, ειδικά στο δεκάρικο.
Σίγουρα στους πιτσιρικάδες θα αρέσει πολύ γιατί είναι ωραίο κοριτσάκι και έχει και τα πιασιμάκια του.
Εγώ ίσως να ξαναπήγαινα εάν δεν έβρισκα κάποιο στανταράκι μου. Προτιμώ αυτές που έχουν καλύτερο σέρβις, ειδικά στο στοματικό που αυτή δεν το έχει. Είναι όμως υπομονετική , τον τρώει αδιαμαρτύρητα , οπότε δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Milfomaniac
Ανώτατος
Εγγραφή:
11 Νοε 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
129
Likes:
16.310
Πόντοι:
19.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, n.smirni76, Bonecrusher και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2024
Σε ποιον οίκο του πορνομολ την βρίσκουμε ;
16 Ιανουαρίου, 2024
Στο (2), δεξιά στο υπόγειο.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2