Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 82 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη 1η βάρδια, μετά τη κατάθεση στη Γιασμίν στο Φυλής 105β δεξιά με διακατειχε (παραφραζοντας το χαρμολυπη)μία χαρμοκαυλα οπότε συνέχισα τη βόλτα μού.
Σήμερα εδώ δούλευε η Τίνα, μελαχρινή κοπέλα με καρέ μαλλί στυλ κουνουπίδι που λέγαμε παλιά...κανονικό σώμα, αρκετά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικά αυτά που έχει και στα δύο της πόδια,το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Πλήρωσα το λοιπόν πέρασα στο δωμάτιο και τη περίμενα, ακόμη μια κοπέλα από Μολδαβία εδώ στην αλυσίδα.
Από προκαταρκτικα κάποια πεταχτά φιλιά στα χείλη, εκατέρωθεν χουφτωματα και φιλιά σε λαιμό στήθος, βασικά όπου τη φιλουσα μετά έκανε το ίδιο.
Ξάπλωσα στο κρεβάτι, αφού αφαίρεσε τα εσώρουχα της κσι μου έδωσε μερικά ακόμη φιλιά σε στήθος και κατέβαινε προς τα κάτω, με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό, πήρε μωρομαντιλο καθάρισε τον πουτσο μου, ξεκίνησε πίπα που ήταν καλή, με αυξομειώσεις ταχύτητας αλλά και τρόπου..άλλοτε τον έβαζε βαθιά στο στόμα της και άλλοτε τον εγλυφε από κορμό μέχρι το κεφαλάκι.
Της ζήτησα νσ γυρίσει νσ τη γλύφω κσι εγώ κάτι που δέχτηκε προθημα.
Πέρασμα προφυλακτικου, πρώτη στάση της έδειξα να σηκωθεί και τη πήρα πισωκολλητα στα όρθια, εδώ έπεσαν και μερικά κωλοσκαμπιλα και τράβηγμα μαλλιού αφού είδα ότι το είχα...,δεύτερη στάση την έβαλα ανάσκελα στη γωνία στην άκρη του κρεβατιού και άρχισα να τη γαμάω λόγω της στάσης είχα τη δυνατότητα για βαθιά διείσδυση, επιχείρησα να τη γλωσσοφιλιασω αλλά αρκέστηκε σε αυτά τα "τζουφια" άνευ γλώσσας, μετά από μερικά λεπτά αφαίρεσα το προφυλακτικό και έχυσα στο στομάχι της.
Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 15 λεπτά, και ήταν μια καλή κσι τίμια συνέδρια που ίσως επαναληφθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2024
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
190.802
Πόντοι:
45.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ημεδαπος , Milfomaniac, ThE και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού